Ne radi se o guzvi vec o kulturi drugih u saobracaju, a ona je definitivno najgora ovde. Kad god sam otisao negde gde su ljudi iole civilizovaniji, nisam primetio takvo "nervozno" ponasanje u saobracaju kao sto je to u Beogradu, a guzve su bile slicne.
Ja svaki put kad odem u BG vidim, ili licno imam situaciju sa nekim nervoznim vozacem, tako da mislim da Taladega ne preteruje.
Evo danas sam napravio 50km po BGu i gledao kako taxista oce da se pobije sa likom. Ko zna skretanje iz Ruzveltove u Bulevar, 2 trake na levo, jedna od njih je i za desno i skroz desno tramvajske sine. Tramvaj skrece levo medjutim neko je ostao u raskrsnici (ili sta je vec bilo nisam se previse interesovao) i tako kad se automobilima upalilo zeleno on je preprecio obe trake. Ovi iz leve trake su skretali levo zaobilazeci tramvaj (taman bilo mesta), taxista na sinama iza tramvaja ceka da se tramvaj skloni, a onda nasrce na punta koji ceka da skrene desno, u fazonu, obilazi tramvaj sa leve strane, ajde sta cekas, a covek ne moze nigde da makne sa svih strana ima prepreke. Upalilo se crveno u medjuvremenu, tramvaj se sklonio, taxista na crveno pun gas i odeee.
Posle se vracam kuci autoputem, lik se nabio sa hyndaiem i30 u levu traku. Vozim iza njega oko 1km, mozda malo manje, necu da blicam jer nemam obicaj da to radim. Desna traka slobodna, cekam da se skloni, on se ne sklanja. Ok, onda smo naisli na grupu auta koja su isla sporije, obidjemo njih, onda opet desna traka slobodna, on se ne sklanja. Blicnem jednom, ne sklanja se. Blicnem drugi put, on se skloni, i onda doda pun gas da meni ne bi dao da ga obidjem. Ja se ne cimam, nemam nameru da se teram, koliko ubrzavam u 6toj ubrzavam. Ispred njega autobus GSPa, on izlece ispred i sece me (vec sam ga preticao) i koci namerno. Obidjemo bus lagano i onda kad ga je obisao, pun gas, smota u zutu traku gde je vec bilo iskljucenje, ne skrece vec obilazi tako sve redom, mimoilazeci se sa cunjevima, divlja. Ja svo vreme u levoj traci gledam ispred sta radi budala, i onda kad je skretao tj iskljucivao se ceka mene da prodjem pored njega i nesto me gleda...
I kako covek da se ne iznervira sa voznjom u BG.
Za kradju VWa se slazem. Cale je prvih 7-8 godina posedovanja golfa 2 bukvalno stalno vodio nekog od nas dece sa njim da mu neko ne bi digo auto, krali su se nenormalno. Sad ne znam kakvo je stanje ali kad sam cuo za slucaj od Dusana64, smorio sam se. Das tolike pare i posle 2 dana ode auto
A meni se desavalo par puta da ostavim Mondea u Zemunu i centru grada otkljucanog

. Pogodite sta se desilo - nista
jbt koliko post, izvinjavam se