instalacija sadrzi:
* Windows 7 Starter 32-bit
* Windows 7 Home Basic 32/64-bit
* Windows 7 Home Premium 32/64-bit
* Windows 7 Professional 32/64-bit
* Windows 7 Enterprise 32/64-bit
* Windows 7 Ultimate 32/64-bit

1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
Mislim da nekog generalnog pravila nema. Sve ces morati da se dogovoris sa prodavcem. Ja bih licno razmislio o nekom LED modelu uz neku razumnu doplatu i bez insistiranja na 50" osim ako nemas bas veliku sobu u kojoj ti stoji TV.Da li mi oni daju prvi model koji odgovara opisu ili šta se dalje dešava?
i ja podrzavam ovo.... samo pre zovni advokata i vidi da li se moze izvuci taj skuplji i neka te savetuje sta da radis, ali u svakom slucaju inspekcija i trebao bi resiti problem...Nozzlezator piše:Samo se i ti pojavi sa inspekcijom - a za sudjenje - skup je to sport...
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Ovakve stvari se desavaju svugde u svetu. Treba da vidis sta rade Italijani. Ako ti neko iskljuci struju pocetkom jula, sedeces u mraku do kraja septembra jer su svi na kolektivnom godisnjem odmoru.Lale piše:Pravo čudo bi bilo da si iz ove situacije izašao zadovoljan, ali joooooooooooooj kupio si TV u zemlji Srbiji.