Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Download (programi, igrice, softveri).....

Ovde pišete o svemu što nije našlo mesto u ostalim kategorijama i što nema neke preterane veze sa Fordom.
Shomy_ksh
Počasni Čak Noris
Poruka: 3609
Član foruma od: utorak, 4. avg. 2009. u 04:45h

Re: Download (programi, igrice, softveri).....

Poruka od Shomy_ksh » subota, 5. mar. 2011. u 06:52h

ne znam dal neko ima Windows 7 sp1 pa rekoh da se javim ako nekom treba saljem instalaciju eventualno ko hoce link za DL nek pusti PM :clap:
instalacija sadrzi:
* Windows 7 Starter 32-bit
* Windows 7 Home Basic 32/64-bit
* Windows 7 Home Premium 32/64-bit
* Windows 7 Professional 32/64-bit
* Windows 7 Enterprise 32/64-bit
* Windows 7 Ultimate 32/64-bit

Slika
Slika
Ford Fiesta DuraTorQ 1,4TDCi
Phase Evolution Opus 500.1 + Mac Audio Select 12 with Alpine CDE-9882Ri
Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...

Mickey038
VIP
Poruka: 1133
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 16:33h

Poruka od Mickey038 » subota, 5. mar. 2011. u 12:01h

Svaka Win7 instalacija sadrzi sve pakete (starter, Pro, Ultimate...), stvar je samo u cfg fajlu u kome se definise koja se verzija instalira. Postoji cak i tool uz pomoc kojeg mozes da definises verziju ili brisanjem stringa u cfg fajlu ostaviti na korisniku da definise verziju koju zeli da instalira.

Evo jednog od tekstova koji pise o tome:
http://www.webtlk.com/2009/10/29/how-to ... -for-free/
Oni koji mnogo znaju - malo govore. I obrnuto - najviše govore oni koji ništa ne znaju.

RS_cabrio
Ljubitelj životinja
Poruka: 3350
Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h

Poruka od RS_cabrio » subota, 5. mar. 2011. u 13:00h

Jedno pitanje. Situacija je sledeca,pa da probam ovde. Proslo je skoro 45 dana otkada mi je crko TV, i posto se blizi kraj roka za popravku, zvao sam servis da vidim sta se desava ( u medjuvremenu je navodno dva puta stigao polomljen ekran koji je trebalo zameniti) malopre sam pozvao da vidim sta se desava.

NJihov odgovor je da ce mi u ponedeljak dati nalog za novi TV (ocigledno, ovaj nisu uspeli da poprave). E tu se postavlja sledece pitanje šta se radi u ovakvoj situaciji:

ne verujem da ovakav identičan model ima na stanju,a ja želim model sa identičnim performansama. Dakle, TV je FULL HD, Plazma ekran sa dijagonalom od 50 incha marke Samsung. Prvi takav model koji se sada na tržištu je skuplji nego što sam ja platio ovaj (razlika u kursu, modelu, opcijama...). Ne želim manju dijagonalu i ne želim LCD ili bilo kakav kompromis (eventualno veći tv :)

Da li mi oni daju prvi model koji odgovara opisu ili šta se dalje dešava?

dule0911

 
Poruka: 13648
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Poruka od dule0911 » subota, 5. mar. 2011. u 14:41h

Preracunaj koliko je tvoj vredeo u evrima i ako je novi iste ili manje cene mislim da su duzni da ti ga daju bez nadoknade. Ako je skuplji, a to skuplje nije mnogo skuplje, plati sam razliku ako oni nece, naravno zahtevas novu garanciju u tom slucaju od dana kupovine.
Fiesta!!

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » subota, 5. mar. 2011. u 15:38h

e tu je sada fora. Ja sam taj tv kupio sasvim slucjano jer je taj dan cena bila spustena za 300 ili vise eur jer je ostao u poslenji u prodavnici. Meni je zvucalo neverovatno , gledali ja i devojka na netu i ona me nabedi da zovem,a ja reko da je neka greska u pitanju jer sam redovno obilazio sajtove tih dana (planirao da kupim TV u tom trenutku), ali sam je poslusao.

I TV-u je kao poslenjem bila spuštena cena i ja za te pare nemogu ništa slično da kupim ,jer je sve slično 300 ili više eur skuplje,a sa konja na magarca neću da idem

dule0911

 

Poruka od dule0911 » subota, 5. mar. 2011. u 17:45h

Onda jbg ne znam sta da ti kazem, zahtevaj isti primerak ili adekvatan bez doplate... Samo predpostavljam da ce to potrajati dok ne dobijes zamenu...
Fiesta!!

Mickey038
VIP

Poruka od Mickey038 » nedelja, 6. mar. 2011. u 00:58h

Da li mi oni daju prvi model koji odgovara opisu ili šta se dalje dešava?
Mislim da nekog generalnog pravila nema. Sve ces morati da se dogovoris sa prodavcem. Ja bih licno razmislio o nekom LED modelu uz neku razumnu doplatu i bez insistiranja na 50" osim ako nemas bas veliku sobu u kojoj ti stoji TV.
Oni koji mnogo znaju - malo govore. I obrnuto - najviše govore oni koji ništa ne znaju.

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » nedelja, 6. mar. 2011. u 01:06h

Mora biti 50 incha ili veci. Soba je mala. Videću u ponedeljak. LED sa takvim performansama su neopravdano skupi. I ovo je više nego što mi treba, samo nekiliko HD kanala imam,ali zbog igrica je potrebno da bude full hd sa što većom dijagonalom.

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » nedelja, 6. mar. 2011. u 21:39h

Koji framerate se smatra normalnim za nesmetano igranje?

Nozzlezator
Poruka: 418
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 13:12h

Poruka od Nozzlezator » nedelja, 6. mar. 2011. u 22:28h

Sve preko 30 fps-a je normalno/neometano, Monitori guraju do 60 fps-a a sve ostalo preko toga ne mogu da prikazu...

dule0911

 

Poruka od dule0911 » nedelja, 6. mar. 2011. u 22:32h

A ljudskom oku je za tecnu sliku dovoljno 25fps. Naravno bice tecnija sto je veci frame-rate ali meni je sve preko 24 normalno, ne osecam razliku preveliku.
Fiesta!!

Nozzlezator

Poruka od Nozzlezator » nedelja, 6. mar. 2011. u 22:40h

@Dule - naravno - mada ima slucajeva na primer magla u igrama gde je 25 fps-a malo i da bi tecno bilo treba >30 fps-a...

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » ponedeljak, 7. mar. 2011. u 20:46h

Evo ovako:TV sam morao sam da vraćam iz servisa kod prodavca. Prodavac nema odgovarajuci model na stanju,a prvi sledeci je 40 hiljada dinara skuplji i nece da mi ga daju. bezobrazluk i bahatost je svojstvena samo našem mentalitetu. Najverovatnije sutra će ih posetiti poznanici iz inspekcije i nakačiti sve moguće i nemoguće što mogu a ja ću videti sa advokatom da li imam strpljenja da ih tužim i trošim vreme sa njima. Zaobilazite tehnomarket evropu u širokom luku,i ne kupujte ništa tamo.

Nozzlezator

Poruka od Nozzlezator » ponedeljak, 7. mar. 2011. u 20:51h

Samo se i ti pojavi sa inspekcijom - a za sudjenje - skup je to sport... ;)

knez91

 
Poruka: 2311
Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h

Poruka od knez91 » ponedeljak, 7. mar. 2011. u 20:55h

Nozzlezator piše:Samo se i ti pojavi sa inspekcijom - a za sudjenje - skup je to sport... ;)
i ja podrzavam ovo.... samo pre zovni advokata i vidi da li se moze izvuci taj skuplji i neka te savetuje sta da radis, ali u svakom slucaju inspekcija i trebao bi resiti problem...
Loyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
Knežević Enterijer

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » ponedeljak, 7. mar. 2011. u 20:59h

Jedna pravnica koja je radila u inspekciji rada mi je upravo u kuci, vrhunski advokat na liniji. Kazu mi da ne mogu nista da uradim osim da ekipa ih sutra uceni da mi daju nov tv ili ce im inspekcija naći sve i svašta jer to uvek mogu da urade. Zakon ne štiti, vakum je zbog smene zakona o potrošačima.

Kao i sve i ovo je farsa u nasoj bednoj zemlji. Svi se keze kad treba pare da dobiju kad nastane problem, onda druga prica. Otvarao sam krov malopre da ubacim TV jer cak od servisa do radnje sam morao sam da vozim tv, servis samo daje potvrdu da nisu uspeli da ga rese.

Lale
Domacin foruma
Domacin foruma
Poruka: 2786
Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h

Poruka od Lale » ponedeljak, 7. mar. 2011. u 21:46h

Pravo čudo bi bilo da si iz ove situacije izašao zadovoljan, ali joooooooooooooj kupio si TV u zemlji Srbiji.
Slika Slika

Iosis
VIP
Poruka: 8421
Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h

Poruka od Iosis » ponedeljak, 7. mar. 2011. u 22:04h

Da kupio je TV koji je jako rjetka stvar, to ima samo par milijardi ljudi na svjetu i niko više. Plus kvalitet istih je na jako velikom nivou pa ako se desi da se pokvari to je sigurno do korisnika pa tako da oni neće to da popravljaju. :ozid:
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » ponedeljak, 7. mar. 2011. u 22:19h

nestrpljiv sam tip po prirodi. Posle pocetnog besa, vec sam nasao alternativu, ali me iritira sto moram jos da placam :
http://www.tehnomanija.rs/katalog/lg-te ... pk550.html jer sam taman hteo da uzmem
http://www.logitech.com/en-us/gaming/jo ... vices/5855 a ispucah pare planirane za takve troskove jer sam kaparisao skuplje zvucnike ,nerazmisljjajuci da ce
ovo da se desi. Bojim se da se ne rasproda pa nisma pametan sta mi je ciniti. U svakom slucaju TV nemam, pa mi dzabe i zvucnici i HOTAS. Majku im prevarantsku. Jel imao neko slicnu situaciju. Znam da je za kompjuterski hardware cesto ljudima uspevalo da dobiju skuplje stvari

U svakom slucaju,nista sada od : http://www.airwargame.com/eng/start/ Prodje zima u ganjanju hardwera i cekanju,.

Mickey038
VIP

Poruka od Mickey038 » utorak, 8. mar. 2011. u 08:58h

Lale piše:Pravo čudo bi bilo da si iz ove situacije izašao zadovoljan, ali joooooooooooooj kupio si TV u zemlji Srbiji.
Ovakve stvari se desavaju svugde u svetu. Treba da vidis sta rade Italijani. Ako ti neko iskljuci struju pocetkom jula, sedeces u mraku do kraja septembra jer su svi na kolektivnom godisnjem odmoru.

Ja bih probao u konsultaciji sa advokatom da pronadjem kompromisno resenje sa prodavcem. Bez ucena i pretnji sa inspekcijama, jer da se on njih plasi, sigurne ne bi radio to sto radi. A i siguran sam da i prodavac nije 'repa bez korena' i da ima i on svoje 'inspektore' pa ako krenes u pricu sa pretnjama, bolje ti je da budes dobro 'naoruzan' i da budes spreman da i ti pretrpis eventualne posledice koje mogu da proizadju iz svega.

A ako si resio da se pomiris sa sudbinom, onda kreni u kupovinu novog TV-a. A moj glas ide za bilo koji LED od 37" sto je sasvim dovoljno za gledanje/igranje u prostorijama do 30m2. A ako ti ipak treba 50" i vise, ja bih zaobisao plazmu i uzeo dobri stari LCD, kupio skuplji model i pre kupovine dobro se raspitao o uslovima garancije.

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » utorak, 8. mar. 2011. u 10:57h

Plazma po kvalitetu slike je neuporedivo bolja od LCD -a koji ne moze propisno da izbaci crnu boju u predjenju sa plazmom. Poredio,gledao i konsultovao se sa ljudima koji rade opremu od HD projektora do ovakvih stvari. Da sam pri parama trenutno isao bi na 55, jer se i na 50 covek navikne pa mu se cini malo,a kamoli nesto manje. Zamisli samo igrice na sto vecem ekranu i koja je to zabava (simulacije,trke.....) LED je neopravdano skup, ako jurim tu dijagonalu tako da otpada zbog novca na prvom mestu. Inače ispuš je totalan, jer za ovakve slučajeve postoje medijatorski centri koji po novom zakonu treba da regulišu,ali narvno, još nisu zaživeli , sad su mi objasnili.

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » utorak, 8. mar. 2011. u 15:06h

Nadam se da će se ovo poglavlje završiti. Bio je jedan takav TV u radnji,ali je izložen i radi i nisam hteo ovog puta da mi se desi isto pa sam naručio da stigne neotpakovan. Ovi su mnogo bolji,dovoze ga kući.

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » sreda, 16. mar. 2011. u 16:35h

Jel sam ja neki baksuz ili šta? Odem da podignem zvučnike koje sam čekao i koje sam kaparisao još odavno i kažu mi, jao znate šta , mi njih u stvari nemamo!? Čekali smo da se javite (a imali moj broj sve vreme). ..možda nije ni bitno, pare već dadoh za kola, auspuhe, ispravljanje felni i još neke stvari. Nego pitanje je jel neko ovde igra need for speed World?

dule0911

 

Poruka od dule0911 » sreda, 16. mar. 2011. u 17:17h

Brate, ti bas nemas srece sa domacim prodavcima... Smor. :/
Fiesta!!

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » sreda, 16. mar. 2011. u 17:23h

bgbstudio.com, cisto da znate, mada su ovako ljubazni i imaju svasta,osim parking mesta.
A ne smao prodavcima vec sa svime redom...tek kod treceg majstora sam danas fixirao auspuh kako treba, jer ovi nisu mogli da rese. Ne znam da li je previše krut sada jer ima jedno 4 nova nosača

Odgovori

Povratak na „Off topic & Free time“