Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Centralna brava

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

Odgovori
grof37
Poruka: 84
Član foruma od: petak, 12. jun 2009. u 00:03h

Centralna brava

Poruka od grof37 » nedelja, 4. jul 2010. u 21:17h

E ovako momci, taze sam matorom pazatio sieru 89 godiste 2.0 benzin, u ne bas sjajnom stanju, mehanicki je ok(sad) uz male intervencije, limarijski boze pomozi , ali ima legendarni problem sa centralnom, koja uopste ne radi. Skidao sam tapacire, i koliko sam video svi motorici su tu, gde im je i mesto(kao i kod mene na mojoj),medjutim fali ona kvacica sto ide od cilindra do brave iznutra, pa mislim da zbog toga ne radi, a isto ne mogu nigde naci. Zato sam poceo da razmisljam o kupovini kompleta za daljinsko zakljucavanje sa dva daljinca, modulom, i 4 motorcica za nekih 40e, jer me ovo toliko nervira,da bih sve pobacao. Znam da centralna nema napajanje, i ako radi leva radi sve, ako ne radi onda sipak, a gledao sam i osigurace i svi su dobri. Sta misle strucna sa foruma lica o ovome, koliko je pametno uopste uzimati ovakve( verovatno made in prc-kina ) komplete?
Slika
Garett T38 powered 92 Sierra Sapphire 2.0 DOHC

shomicus
Poruka: 675
Član foruma od: subota, 20. dec. 2008. u 19:03h

Re: Centralna brava

Poruka od shomicus » nedelja, 4. jul 2010. u 21:25h

komplet ti moze pomoci ako iz njega iskoristis modul i daljinske,motorice obavezno ostavi original jer neuporedivo su bolji od bilo kog kupljenog,samo na novi modul privezi stare motore i Bog da te vidi.

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“