Centralna brava
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 84
- Član foruma od: petak, 12. jun 2009. u 00:03h
Centralna brava
E ovako momci, taze sam matorom pazatio sieru 89 godiste 2.0 benzin, u ne bas sjajnom stanju, mehanicki je ok(sad) uz male intervencije, limarijski boze pomozi , ali ima legendarni problem sa centralnom, koja uopste ne radi. Skidao sam tapacire, i koliko sam video svi motorici su tu, gde im je i mesto(kao i kod mene na mojoj),medjutim fali ona kvacica sto ide od cilindra do brave iznutra, pa mislim da zbog toga ne radi, a isto ne mogu nigde naci. Zato sam poceo da razmisljam o kupovini kompleta za daljinsko zakljucavanje sa dva daljinca, modulom, i 4 motorcica za nekih 40e, jer me ovo toliko nervira,da bih sve pobacao. Znam da centralna nema napajanje, i ako radi leva radi sve, ako ne radi onda sipak, a gledao sam i osigurace i svi su dobri. Sta misle strucna sa foruma lica o ovome, koliko je pametno uopste uzimati ovakve( verovatno made in prc-kina ) komplete?
- shomicus
- Poruka: 675
- Član foruma od: subota, 20. dec. 2008. u 19:03h
Re: Centralna brava
komplet ti moze pomoci ako iz njega iskoristis modul i daljinske,motorice obavezno ostavi original jer neuporedivo su bolji od bilo kog kupljenog,samo na novi modul privezi stare motore i Bog da te vidi.