Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Mala pomoc

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

Odgovori
Kristian_KG
Poruka: 6
Član foruma od: nedelja, 2. maj 2010. u 01:04h

Mala pomoc

Poruka od Kristian_KG » utorak, 4. maj 2010. u 21:45h

Jel moze neko da mi pojasni pojam 'rasturena glava motora' ? .. evo ga i link http://www.polovniautomobili.com/oglas2 ... capri_mk2/ i da li uzeti ovaj ford ? (inace , mnogo mi se svidja , s tim sto bih ja stajling zadnjeg dela vozila vratio na 'stock' , ugradio bih mu branik.)

hvala unapred

goja
Poruka: 1186
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 13:17h

Re: Mala pomoc

Poruka od goja » utorak, 4. maj 2010. u 22:11h

covjek je najvjerovatnije mislio na to da je poskidao i rastavio glave sa motora,ima dvije posto je v motor...ako ih nije skidao nego samo skinuo klackalice sa njih,mada ne znam sto bi,nemas puno posla a ako ih je skinuo i rastavio imaces dosta posla i kostace te podosta,dva dihtunga za njih,tj tri,sa dihtungom usisne grane,kosta skoro ko i za glavu,dihtunzi za karb,ako su losi kao i za dva dekla ventila...e sad,pitanje je sta je sa glavama,sto ih je rasturio,ako treba da se radi nesto na njima a treba sigurno(nebi ih dzaba rasturao) vidi koliko ce te kostati...najvjerovatnije da ces ih morati obradjivati(ravnanje glave i obrada siceva ventila),ako se uopste moze,kupiti nove ventile i gumice istih i ako su dobre klackalice, sastaviti...

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“