Jel moze neko da mi pojasni pojam 'rasturena glava motora' ? .. evo ga i link http://www.polovniautomobili.com/oglas2 ... capri_mk2/ i da li uzeti ovaj ford ? (inace , mnogo mi se svidja , s tim sto bih ja stajling zadnjeg dela vozila vratio na 'stock' , ugradio bih mu branik.)
hvala unapred
Mala pomoc
Moderator: Dragomir
- goja
- Poruka: 1186
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 13:17h
Re: Mala pomoc
covjek je najvjerovatnije mislio na to da je poskidao i rastavio glave sa motora,ima dvije posto je v motor...ako ih nije skidao nego samo skinuo klackalice sa njih,mada ne znam sto bi,nemas puno posla a ako ih je skinuo i rastavio imaces dosta posla i kostace te podosta,dva dihtunga za njih,tj tri,sa dihtungom usisne grane,kosta skoro ko i za glavu,dihtunzi za karb,ako su losi kao i za dva dekla ventila...e sad,pitanje je sta je sa glavama,sto ih je rasturio,ako treba da se radi nesto na njima a treba sigurno(nebi ih dzaba rasturao) vidi koliko ce te kostati...najvjerovatnije da ces ih morati obradjivati(ravnanje glave i obrada siceva ventila),ako se uopste moze,kupiti nove ventile i gumice istih i ako su dobre klackalice, sastaviti...