Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Download (programi, igrice, softveri).....

Ovde pišete o svemu što nije našlo mesto u ostalim kategorijama i što nema neke preterane veze sa Fordom.
Dusan64
Poruka: 5280
Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h

Re: Download (programi, igrice, softveri).....

Poruka od Dusan64 » sreda, 20. jun 2012. u 10:39h

@Vladan
Sve sam to probao pre nego sto sam pitao ovde... MPC plejer nije dosao sa K-lite-om tako da to ne mogu da probam. Brisao sam drajver za graficku i instalirao opet i dobio sam da seckanje zvuka i slike nije u isto vreme.. :lele:
Ali zakljucak je da je snimak los,nije kompresovan dobro,posto sam pustio 5drugih filmova i svi normalno rade. Ali to mi je opet cudno,zato sto mi mnogo filmova nije radilo dobro (doduse sad ne mogu da se setim koji,da testiram),ne slazu se moji kodeci sa njihovom kompresijom,otkud znam...

Vladan
Poruka: 1529
Član foruma od: nedelja, 9. okt. 2011. u 14:06h

Poruka od Vladan » sreda, 20. jun 2012. u 11:27h

Najverovatnije da je to. Mozda ima previse key fgrameova ili tako nesto bezveze.

Pitanje, malo glupo posto je ocigledno da se razumes u problematiku, a cinimi se i da si napisao da sve fajlove pustas sa harda, ali taj sto secka da nije sa DVD/CDa? Mozda je losa media?

Dusan64

Poruka od Dusan64 » sreda, 20. jun 2012. u 12:24h

Ne,naravno da ne,sve ide sa hard-a i probano na vise particija... Ali ponavljam,nije mi to samo jedan film radio,nego eto on mi sad sluzi sa test...

RS_cabrio
Ljubitelj životinja
Poruka: 3350
Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h

Poruka od RS_cabrio » sreda, 20. jun 2012. u 12:44h

Scorpio 696 piše:
RS_cabrio piše:oclisno,sa tog prvog sajta sma narucio jednu i mislio da uzmem sve,ali ove tvoje nisu za spoljasnju upotrebu,ako se ne varam?
Sve cetiri su dobro izolovane (spoljne kamere)
Jedna bela je na jakom udaru kise.
Uzeo sam ovu: http://www.supportho.rs/kupi/vandalproo ... -tvl-22544 al nisma znao da ne dolazi adapter sa njom :(

Scorpio 696
Poruka: 1377
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:43h

Poruka od Scorpio 696 » sreda, 20. jun 2012. u 14:28h

E pa to je ta kamera
1.leva gore (ac4951cgi)
Kanal 1 sam skinuo socivo 3.6mm i stavio sa crknutog kamkordera 9mm (postoji opcija menjanja sociva al treba vijati m12fi za board camere)
na drugom sajtu su korektni recimo umesto "sony" ubaceno je "cmos" (mada je jedna od jeftinijih kamera sa IR-cut filterom)
Slika
Da samo preko oglasa ljudi ubace i adapter da opravda cenu.
Mada 4 kamere to je 4 strujna stekera (to tek zauzima mesto)
Resenje je jaci adapter od recimo 4A i razdelnik 1<4 ili 1<8 (da svaka kamera ima na raspolaganju 1A mada one vuku max 500ma-700ma; najveci potrosac su IR lampe)
Slika

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » sreda, 20. jun 2012. u 22:46h

jel moze nekada nesto lepo da radi il nemoze? Uzeo sam geovision GV 800 karticu, uzeo jos jedna komp (pod XP om jer niko ne zna jel radi pod win 7) i krenem d ainstaliram,al nece da instalira drajver, pa ni rucno da ga upucujem u direktorijum. Nigde ne mogu da nadjem drajver da skinem,a reko da procitam tutorial mozda ima neka fora, kad nemam adobe reader. Ok, skinucu ga, al ne lezi vraze, puca internet veza, preko mreze ide na net, na ruter, nemoze se sastavi da skine reader. Rekkoh sebi,ajd da premostim (post USB stapic nesto zeza, nece velike fajlove da kopira :doh: ) i da testiram ovaj tethering na andoidu,al nece ni to da sljaka. I klima prestala da ladi,nesto se muci. Dakle, totalna propast.

Da skratim, posto nisma nasao nikad vrmena da proverim. Jel tethering na androidu moze da bude ovako: nabodem telefon u kompjuter,a komp treba da koristi njegovu wireless konekciju (ne ovu 3 Gej) koju uzima od rutera kao i do sada.?

e da, zalomio sam i punjuac za GPS navigaciju, drugi. ne znam jel da je prodam il popravljam vise.

BojanM
BOFH
BOFH
Poruka: 7122
Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h

Poruka od BojanM » sreda, 20. jun 2012. u 22:58h

Mislim da treba da ga uključiš da radi kao standardan modem... u principu, tethering je kada ti mobilni izigrava wifi router gde se za uplink koristi GPRS/3G konekcija ILI žičana konekcija ka netu, preko računara...
pozdrav, Bojan

Slika
Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Vladan

Poruka od Vladan » četvrtak, 21. jun 2012. u 10:01h

Dusan64 piše:Ne,naravno da ne,sve ide sa hard-a i probano na vise particija... Ali ponavljam,nije mi to samo jedan film radio,nego eto on mi sad sluzi sa test...
posto vidim da si maher za Premier. Instalirao sam pre neki dan CS6. Radi Ok, ali kad hocu da prebacim u Encore, kaze da mora biti registrovan preko nekog master serijskog, nemam pojma...

Nekad sam koristio Vegas ( 4 - 8 ), i bio je mnogo bolji od nekog Premiera koji sam koristio pre toga. Ovaj CS6 i nije neki napredak, reklo bi se, osim ako ne smatraju za napredak Youtube presete. U stvari, ja bih opet koristio Vegas 4, jer mi potpuno vrsi posao, ali ga nema za 64bit W7. Njanje.

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » četvrtak, 21. jun 2012. u 13:24h

BojanM piše:Mislim da treba da ga uključiš da radi kao standardan modem... u principu, tethering je kada ti mobilni izigrava wifi router gde se za uplink koristi GPRS/3G konekcija ILI žičana konekcija ka netu, preko računara...
ispo sam glup.Nije mogao karticu da instalira zato sto ne radi pod WIN 7,a ja sam setovo sedimicu na drugom kompjuteru da izgleda upravo kao xp. Za tethering cu kasnije da se pozabavim

Dusan64

Poruka od Dusan64 » četvrtak, 21. jun 2012. u 14:27h

@Vladan
Instaliraj CS5.5,nek neko drugi testira i provaljuje CS6.. Verovatno si naleteo na verziju koja nije otkljucana kako treba. Kad ga razbiju onda ga skines.. Nisam ga ja jos skidao. Malo sam se igrao sa Photoshop-om CS6 i mogu reci da je pravo ludilo,jedan klik ti zavrsava dva sata posla.

Vladan

Poruka od Vladan » četvrtak, 21. jun 2012. u 14:40h

Hvala za savet, skinucu 5.5. Ne koristim Photoshop, pa ne mogu da razmenim misljenje.

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » četvrtak, 21. jun 2012. u 17:15h

Jel moze nekako da se natera da u isto vreme na jednoj masini rade dve verzije windowsa? odvojeno..npr win xp i win 7

BojanM
BOFH
BOFH

Poruka od BojanM » četvrtak, 21. jun 2012. u 17:29h

Može u virtuelnoj mašini, ali zaboravi na egzotičan hardver kao što je ta tvoja kartica. Možeš da probaš, ali nemoj puno da se razočaraš ako ne šljaka.
pozdrav, Bojan

Slika
Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » četvrtak, 21. jun 2012. u 17:31h

eh, zakljucio si i sam,zato mi treba. Pretprana mi soba tehnikom rekoh da smanjim,al vidim da cu nesto da izmestam na druga mesta apovezujem kablom

peca
VIP
Poruka: 2469
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 15:10h
Kontakt:

Poruka od peca » četvrtak, 21. jun 2012. u 21:05h

Ne mora u virtuelnoj mašini. Meni rade oba sistema kao klasičan dual boot, ali je sama instalacija nešto komplikovanija.
milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger :D
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » četvrtak, 21. jun 2012. u 21:15h

u isto vreme rade oba sistema?

BojanM
BOFH
BOFH

Poruka od BojanM » četvrtak, 21. jun 2012. u 21:26h

Peco imao si dobru nameru, ali nisi ispratio fabulu radnje :) Cabrio ima karticu koja izgleda radi samo pod XP a iz XYZ razloga želi da je potera pod svojom Win7 mašinom...
pozdrav, Bojan

Slika

dule0911

 
Poruka: 13648
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Poruka od dule0911 » četvrtak, 21. jun 2012. u 21:29h

Probaj, nece nista da te kosta. Ja tako koristim neki matori skener, jer su drajvere napravili samo za win xp sp1, posle toga nema sanse da radi... Taj USB port samo rezervisem u virt. masini i sljaka sve ok :)
Host je isto win7 x64.
Fiesta!!

Dusan64

Poruka od Dusan64 » četvrtak, 21. jun 2012. u 22:00h

Ja bih to prodao i kupio neku krstenu.

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » četvrtak, 21. jun 2012. u 22:11h

ovaj gore tek nek ne prati :)

peca
VIP
Poruka: 2469
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 15:10h
Kontakt:

Poruka od peca » četvrtak, 21. jun 2012. u 23:50h

BojanM piše:Peco imao si dobru nameru, ali nisi ispratio fabulu radnje :) Cabrio ima karticu koja izgleda radi samo pod XP a iz XYZ razloga želi da je potera pod svojom Win7 mašinom...
U pravu si, sad tek vidim ;) .
milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger :D
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf

Dusan64

Poruka od Dusan64 » petak, 22. jun 2012. u 02:02h

Nemam pojma o cemu pricate,kakva kartica je u pitanju,ali prodaj ti to za svaki slucaj... :woohoo:

Scorpio 696

Poruka od Scorpio 696 » petak, 22. jun 2012. u 03:53h

RS_cabrio piše:_
Jel se ti to mucis sa gv800?
Evo tema na cctv forumu
Geovision on windows7
http://www.cctvforum.com/viewtopic.php?f=36&t=17462
Slika

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » ponedeljak, 25. jun 2012. u 18:39h

Sutra busim i povezujem,al zaboravih da uzmem neku ispred vrata od stana. Sta preporucujes? Mracan je ulaz u pitanju.

Scorpio 696

Poruka od Scorpio 696 » ponedeljak, 25. jun 2012. u 22:13h

evo kako ta "sony" 600tvl osvetljava
nokia inace ocajno slika ali je uvatila nesto
ograda je 10-ak metara udaljena od kamere a kamera na 3,20 metara visine
Slika
Slika

Odgovori

Povratak na „Off topic & Free time“