jel moze nekada nesto lepo da radi il nemoze? Uzeo sam geovision GV 800 karticu, uzeo jos jedna komp (pod XP om jer niko ne zna jel radi pod win 7) i krenem d ainstaliram,al nece da instalira drajver, pa ni rucno da ga upucujem u direktorijum. Nigde ne mogu da nadjem drajver da skinem,a reko da procitam tutorial mozda ima neka fora, kad nemam adobe reader. Ok, skinucu ga, al ne lezi vraze, puca internet veza, preko mreze ide na net, na ruter, nemoze se sastavi da skine reader. Rekkoh sebi,ajd da premostim (post USB stapic nesto zeza, nece velike fajlove da kopira

) i da testiram ovaj tethering na andoidu,al nece ni to da sljaka. I klima prestala da ladi,nesto se muci. Dakle, totalna propast.
Da skratim, posto nisma nasao nikad vrmena da proverim. Jel tethering na androidu moze da bude ovako: nabodem telefon u kompjuter,a komp treba da koristi njegovu wireless konekciju (ne ovu 3 Gej) koju uzima od rutera kao i do sada.?
e da, zalomio sam i punjuac za GPS navigaciju, drugi. ne znam jel da je prodam il popravljam vise.