dobar majstor ne koristi tu terminologiju, svako zasto ima svoje zato e sad dal zbog ne znanja ili ne isplativosti trazenja kvara neko koristi te fantome stvarno ne znam
ovo sto si me pitao pp stvarno ne znam, od tog ne znam nista, ako si nabavim ids dirnucu u sve, naravno uz prethodni backup
pitaj ga sta radi, jel upisuje istu mapu ili novijeg datuma, ne vidim razlog za upis iste mape, a ako stavlja mladju moze biti samo bolje, nikako gore, greske dobar majstor ponisti sa komadom zice, ako je on nabavio ids da ponistava dtc mozda ti je jeftinije ici do bg jer nista neces napraviti, onaj ko se bavi tim mora prvo razumjeti sta radi a to trazi predznanje iz tih stvari, poznavanje stranog jezika i iskustvo
to provjeris tako sto pregledas po forumima, naucis malo terminologije i onda ga navedes na tu temu sto si naucio pa ako muca na to bjezi od njega
ne znam sta bih ti rekao, profesor ti jest daleko ali gledaj da uklopis put, odes na autobusku i pokupis cetvoro sto bi za bg, pokrijes troskove, popravis auto, pijes kafu gledas guze po bg, jest da su sad pokrivene dobro ali bolje tako nego nikako

a mozda se lampica i pogasi sama, nisam bas upucen ali greske se ne prijavljuju tek tako, one se stalno desavaju ali racunar ima svoj protokol za njih, koliko puta u kojem vremenskom intervalu ili na koliko predjenih kilometara ili na koliko kocenja i slicno, tu ima tolerancije, i ako se izadje van granica dozvoljenog greska ce biti prijavljena, isto tako ce i nestati ako se stanje ustabili, ostace u memoriji da je nekad postojala ali to je nebitno, ja sam imao los aku i prijavljivalo mi je, kupio sam nov i jos 3-4 dana je prijavljivalo pa pogasilo
ali stvarno to nije moje polje, volio bih da jest pa da tu otkucam post od 3 strane ali nije, moraces se posavjetovati sa strucnjakom, obicno svako selo ima nekog frika koji zivi za to