ipak je ovo forum za razmenu ..čega god

van piše: ↑četvrtak, 23. apr. 2020. u 19:56hЈа нисам ништа лоше рекао о фијести , напротив , супер је аутић . Причао сам само да чипованих 90 кс из 1.4 тдци није никакво лудило , да иде лепо , али јој је кратак тај лепи опсег обртаја . Да је дужи онда би имала 150 кс , али на дизелу не може то . Знам како је , возим тај ауто 3 године . Леп и сладак ауто за вожњу , са лаким командама и меканим седиштима
И рекао сам и да потрошња није ништа нарочито , јер теби из новчаника не иду литри , него паре .
А ти хоћеш да се свађаш и расправљаш . Добро , научићеш комуникацију , време је пред тобом ...
Уздравље и да те лепо служи аутић
U redu, i dalje ne razumem poentu poredjenja razlicite potrosnje goriva u razlicitim automobilima. Za nedostatak snage smo se jedino slozili jer je to valjda i logicno.vidovac piše: ↑četvrtak, 23. apr. 2020. u 20:21hVan ima i jedan i drugi auto pa ti uporedjuje razliku u potrosnji plin i dizel, na tvoje nedostaje snaga covek izneo misljenje da cipovanjem resavas nedistatak snage u preticanju. E sad sto ti to shvatas kao napad ili nametanje misljenja u tvojoj temi to je vec tvoj problem...
Sent from my MI 9 using Tapatalk