POZZZ
Au, al' opisa moj udes sto sam imao... Isto Golf, isto stajao ja na semaforu, samo sto je mene opalio kolima od poazdi, i nije poginuo. Nadam se da mene nece zadesiti ovakav sudija, pa da i ja nadrljam sto me on pijan naguzio...dule0911 piše:Inace, slicna situacija koja se desila ocu moga druga. Covek je STAJAO na semaforu sa golfom, crveno svetlo. Lik bez kacige sa ribom iza sebe na motoru se zakucao u njega i poginuo.
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
NIJE ako je pesacki blizi od 100 metara neodgovaras.....dule0911 piše:Da si udario dedu ti bi bio kriv, da nisi dedi bi naplatili kaznu.
Koliko ja znam i komunisticki zakon je bio isti sto se tice pesaka, samo sto to vecina nije znala. U prevodu, gde god da udaris pesaka kriv si, i to je to...
daj bre sta pricas, tako nesto nepostoji, svako ko te udari od pozadi je kriv, bez obzira dali je dozvoljeno zaustavljanje ili nedule0911 piše:Nazalost, uvek si kriv. Procitaj malo bolje prethodne komentare, a i zakon malo detaljnije pa ces se i sam uveriti, nazalost tako je
Inace, slicna situacija koja se desila ocu moga druga. Covek je STAJAO na semaforu sa golfom, crveno svetlo. Lik bez kacige sa ribom iza sebe na motoru se zakucao u njega i poginuo. Pogodite sta je bilo, bio je kriv, iako je stajao u mestu, ali on ga je ubio... Kazna naravno nije bila jaka ali opet, kako je pa mogao da izbegne budalu koja se zakucava u njega dok on stoji![]()
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Eto da opet ponovim, jedino cega se secam sigurno jeste da je covek stajao, da ga je ovaj udario, i da je svejedno dobio uslovno kaznu posto je lik na motoru poginuo. Da li je vozac auta pritom bio lud/pijan/bolestan, ovaj ga udario s boka/ceono/pozadi, toga se apsolutno ne secamdule0911 piše:Ako je mene drug slagao onda i ja vas lazem
QFTmbole piše: tesko je diskutovati kada se ne poznaju svi detalji.
Ne smes da vozis levom trakom. Po zakonu. Smes samo da obilazis levom trakom,ne i da vozis. I ja sam jedan od tih sto ce da ti se sedne na branik dok se ne pomeris,poludim kad moram da vozim slalom zbog ljudi koji misle da su mnogo brzi da bi ih neko prosao.cvilijams piše:evo sinoc idem u levoj traci
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
A vrv je mislio da je i on obilazio, ili tako nesto. Na nemackom ima naziv za te sto ti se nabijaju u branik - "Drängler"Dusan64 piše:Ne smes da vozis levom trakom. Po zakonu. Smes samo da obilazis levom trakom,ne i da vozis. I ja sam jedan od tih sto ce da ti se sedne na branik dok se ne pomeris,poludim kad moram da vozim slalom zbog ljudi koji misle da su mnogo brzi da bi ih neko prosao.
U slucaju udaranja od pozadi, postoje dve svari u zakonu.dax92 piše:Ne pise nigde, ali evo navescu jedan primer...
Otac se vracao s posla, isao ibarskom u koloni. Zena koja je vozila ispred mog oca i nekog kombija je iz samo njoj poznatog razloga naglo zakocila (nije postojalo nikakvo iskljucenje, sporedna ulica, parking, ili bilo sta drugo gde bi mogla da skrene), kombi se zakucao u nju, a moj otac samo malo udario kombi, tek da iskrivi prednji branik, krila i haubu malo. Na kraju ju on bio okrivljen za udes, jer nije drzao propisano odstojanje, i placao je kaznu (u to vreme bila 9000 din)
Ajde da i ovo malo rascistimo, posto je ocigledno da auto skole jako kilavo obradjuju taj clan zakona.Dusan64 piše:Ne smes da vozis levom trakom. Po zakonu. Smes samo da obilazis levom trakom,ne i da vozis. I ja sam jedan od tih sto ce da ti se sedne na branik dok se ne pomeris,poludim kad moram da vozim slalom zbog ljudi koji misle da su mnogo brzi da bi ih neko prosao.
Hm, pitanje... A da li se autoput kad prolazi kroz grad tretira kao i ostali bulevari sa vise traka ili bas kao autoput - samo sto je smanjena brzina na 80? Po nekoj mojoj logici (ne znam da li je ispravna) - autoput je autoput, dal prolazio kroz selo ili kroz Beograd, nebitno je. Jer ako sme da se krece levom trakom onda se tretira kao i svaki drugi bulevar, sto po mom misljenju i nema neke logike.mbole piše: Na delu auto puta koji prolazi kroz grad, kao i u ulicama koje imaju vise traka, dozvoljeno je kretanje krajnjom levom trakom, izuzev za teretna vozila preko 3.5 tona, i ona smeju da se krecu tom trakom samo u slucaju da nameravaju da skrenu levo i to najvise 70 metara pre raskrsnice.
Svaki dan to gledam. I vrsio sam eksperimente u kojima ima jos 3-4 kola ispred mene,pred suzenje,i ja kocim,pustam coveka da udje,ali ne,on hoce ispred svih,mnogo ce to da mu znaci.RS_cabrio piše:ali ima i onih skotova koji cekaju poslednji sekund, i pod punom brzinom oce da se ubace ,a imaju sterlicu veliku kao zgrada koja se vidi 500 metara pre nego što dođu do uključenja ,ali ih boli uvo.