Postovani,
posedujem Ford Focus 1.8TDDI 66KW, 2001 godiste. Nisam bio danas lenj i odem iz ciste dosade kod bosiste da mi proveri u kakvom su mi stanju injectori posto je auto kupljen polovan naravno pa reko ako treba da se ciste. On proverio preko laptop-a parametre dizni, i pokazalo je nesto tipa za svaki cilindar neke korkecije - prvi (0), drugi(0), treci(-0.66), cetvrti(-0.66). Pumpa ima pritisak 149 nekih jedinica. Sve u svemu kaze da je sve odlicno i da nista ne treba da se dira. Osim toga, comp je izbacio i 2 greske za koje kaze da su UNKNOWN. Ja ne budem lenj pa ih lepo zapisem i u pitanju su sledece:
- P0149
- B1676
Sta predstavljaju ove greske i zeleo bih da napomenem da mi auto radi sasvim normalno, pali, vuce itd.
Hvala unapred od srca.
Ford Focus 1.8TDDI Unknown Fault Codes - Pomoc
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 51
- Član foruma od: ponedeljak, 4. okt. 2010. u 09:50h
Re: Ford Focus 1.8TDDI Unknown Fault Codes - Pomoc
Vozi samo i uzivaj u voznji,dijagnostike su danas razne i dosta netacne.Imao sam priliku da isprobam vise vrsti dijagnostika na autu i desavalo se da ocita gresku koje uopste nema.Samo original dijagnostika ce ti reci pravo stanje.Odlicna i pametna kupovina auta!!
P0149 Fuel Timing Malfunction
B1676 Battery pack out of voltage range
-
- Poruka: 51
- Član foruma od: ponedeljak, 4. okt. 2010. u 09:50h
Hvala ti puno na brzom odgovoru, ali kad vidim da ovde pise FUEL sav se najezim i spopadnu me crne misli (verovatno kao i sve koji voze dizele)mirko015 piše:Vozi samo i uzivaj u voznji,dijagnostike su danas razne i dosta netacne.Imao sam priliku da isprobam vise vrsti dijagnostika na autu i desavalo se da ocita gresku koje uopste nema.Samo original dijagnostika ce ti reci pravo stanje.Odlicna i pametna kupovina auta!!

Nemoj nista da diras auto ako funkcionise sve ok.Samo redovno odrzavaj i ima da se navozas sa tddi masinom.Akumulator moze da se stavi malo jaci,nista ne smeta.Varta i Bosch su odlicni akumulatori.Silver varijanta ima malo jacu startnu struju.