Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.
Porukaod Nidza » ponedeljak, 20. apr. 2009. u 21:07h
Imam problem sa bosh pumpom. Vozim Fiestu 1.6D CL, '88g.
Da li moze neko da mi preporuci majstora da mi odradi reglazu pumpe?
Ali da znam da mi nece praviti probleme posle 3 meseca kao sto je bio problem sa prethodnim "majstorom".
I ako znate, okvirno, cenu bilo bi super.
Hvala.
Porukaod Neša » ponedeljak, 20. apr. 2009. u 23:28h
Mislim da mogu da pomognem!! Ovde u Prokuplju imam svog coveka koji radi samo Bosch pumpe,specijalizovao se za to! Mislim da ima i polovne,a reparaciju rade bez greske sa savremenom opremom...Neznam cene ali bi zbog mene napravio popust. Daljina jedino moze da bude problem
Mislio sam da se deo salje city ekspresom,sve se moze samo ako ima volje Ako ima polovnu,posalje ti postom i neko ti je namontira...Ili posaljes tvoju neispravnu i vrati ti se popravljena
Prosli put kad mi nije isti majstor popravljao i montirao pumpu, posto je opet pravila probleme, kada sam otisao da reklamiram bila je prica: A ne ne ne, nije to do mene nego do onog ko je montirao. A naravno ovaj lik koji je montirao je rekao da nije do njega, i tako u krug. Tako da ce ovaj put biti malo drugacije. Nema vise prebacivanja loptice na druge.
Hvala ti, u svakom slucaju.
Jedino ako bas ne budem imao bolje resenje, moracu tako da odradim.