pa verovatno je taj 163 ks skuplji za odrzavanje, ali glupost je pitati za nov auto (neces kao ja na mondeu starom 12 godina da pitas koliko su sajtne, pumpa itd), nov auto se i kupuje da nebi pucao velike pare na popravke a cena da pada, verovatno je i trap malo skuplji jer je 4x4, ali taj se kanije i prodaje zvog toga, prednji pogon verovatno nece niko da kupi kasnije, da se zaglavi sa dzipom negde da mu se smeju, sama cena od 1/ 3 je povoljno, zato mislim da uzmes, kombinacija manuelnog 6 brzina menjaca sa majacim dizelom ispod 2000 cm zbog registracije i 4x4 je idealna kombinacija kakvu savako pozeleti moze - za motor kakav je za odrzavnje - isti je kao u novom fokusu i mondeu, s max itd, steta sto nema da kaze neko ko ima kugu kakva je, imao je neki lik na forumu zalio se na rucicu menjaca, bas je pitao dragomira jer u grandu nisu znali sta mu je, mada pogledaj cene na auto scoutu pa odluci, auto je extra po meni........
E ajde kupi pa nam javi kakav je

, lupi ga jos malo po usima, kamata ovo ono, nemozes da prodas za kes itd, i uzimaj vid budale