nes' tu tebi nestima,sigurno nesto oko motora nevaljarsdforddragomir piše:Potrosnja mi je bila ispod 5l

nes' tu tebi nestima,sigurno nesto oko motora nevaljarsdforddragomir piše:Potrosnja mi je bila ispod 5l
pokupio ih pre 4 sata sutra idem da ih metnem,hvala puno,dok se ne oduzimrsdforddragomir piše:popravicu ja to ali danas su pocele kamere da snimaju u beogradu malo brze vozace.
Jesi dobio lezajeve ?
Cale nije obracao paznju tacno koliko su mu sipali, samo je mislio da je prazniji rezervoar jer je stalo tipa 30L, a rezervoar je 35L. Platio i otisao. Pa ja posle ostao u centru grada zakovan dok nije dosao drug da me slepa, bedak. A ceo zivot me fiesta nikad nije ostavila na putu, i prvi put zbog nasih lopova - idiota.knezevic piše:ali ako si bio na rezervi kada si sipao kako niste primetili onu foru da otprilike u rezervar staje 45l a on vam tamo pokaze 55l da je sipao....
svi oni kradu po malo....
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
Van piše: ...за све те буђаве фордове
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
Ja bih pevao i skakao od sreće kad bi mi auto toliko trošioShomy_ksh piše:ja ne znam dal meni fiesta poludela al ovo je nemoguce... 500din ~4litra ~50km ... wtf? ... hitno na dijagnostiku ili pumpa da promeni kvalitet goriva war
OMV, 125,9din litar... izracunao sam... od minimuma minumuma u rezervoaru do sledeceg minimuma...cedo86 piše:Koja pumpa je u pitanju..kako si izracunao tu potrosnju?Mozda je potrosio samo 3lsto ispada odlicno,ma bord ti se malo zbunio
sta je njemu jedna litra..
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
mozda postoji mogucnos da kradu na toj pumpi war ..... idi sledeci put sa flasom pa proveriShomy_ksh piše:ja ne znam dal meni fiesta poludela al ovo je nemoguce... 500din ~4litra ~50km ... wtf? ... hitno na dijagnostiku ili pumpa da promeni kvalitet goriva war
ma duvaju zato sto im fali para, jos malo pa ce izbori treba za kampanju...Djolej89 piše:nego ja mislim da duvaju cene goriva konkretno mislim na dizel i tng,jer vecina kola kod nas ide na to pa zato,jer bmb se manje sipa i onda me mogu da popune neke "rupe"...
Ovo sam citirao zbog totalne istine... više se toliko ne zanimam koliko troši... sipam i vozim.dule0911 piše: Ako svaki put obracas paznju koliko je potrosio i da li je potrosio 0.5L vise ili manje - poludeces, veruj mi.
I ja da citiram..dule0911 piše:Ako svaki put obracas paznju koliko je potrosio i da li je potrosio 0.5L vise ili manje - poludeces, veruj mi.