Ovaj CD player, i 2 pionirova zvucnika... Slike zvucnika nemam, slikacu sutra...

Hocu sigurno, kad budem imao para i kad nadjem neke sto mi se svidjaju... Nemam nista u planu kakav bi izgled mogao da bude...dule0911 piše:Nego, jel si se odlucio da li ces felne da stavljas (i kakve)?
milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf
Zbog toga bi je ja i izvadio... Posto dzabe stoji tu...dule0911 piše:Ja mislim da ti je najbolje da je izvadis, jer ti ovako nece mnogo koristiti jer je dosta nisko, samo ti mozda smeta... Ajd da imas tablu kao moja stara sto je bila da nema mesto za radio, onda bi je ostavio, ali ovako, mislim da mozes slobodno da je izvadis.
Mozda bi mi malo smetalo zbog menjaca kada se ubacuje u 1, 3 i 5?stefan148 piše:kod mene je stajao u tom dole delu i nije bilo nikakvih problema.
milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf
Da se i ja nadovezem na tu ivericu.Sub_Zero piše:ToSamo cu da ubacim neku ivericu i napravicu 2 pregrade i dole mi ostaje jos prostora