Kako se radi ozračivanje kod fieste
Moderator: Dragomir
- NikolaNis
- Poruka: 1
- Član foruma od: četvrtak, 9. sep. 2010. u 16:34h
Kako se radi ozračivanje kod fieste
Menjao sam antifriz ja sam po prvi put tako što sam skinuo crevo koje ide iz hladnjaka i ispustio vodu. Zatim sam vratio crevo na mesto i onda sipao mešavinu destilovane vode i antifriza i dolivao još dva-tri puta. Sad mi auto podigne temperaturu do polovine a grejanje duva jedva mlako... Kažu mi da treba da se uradi ozračivanje...? Da li bi mogao neko da mi objasni kako se to radi ? Hvala unapred
- herceg06
- Poruka: 86
- Član foruma od: petak, 15. maj 2009. u 22:04h
Re: Kako se radi ozračivanje kod fieste
Kod mene je bio problem u ventilu koji pusta "vodu" u sistem za grejanje. Naime kada bi ukljucio grejanje duvao bi samo hladan vazduh, onda sam skinuo ceo ventil, u creva stavio neku cev i stegao sve to sa selnama i greje ko ludo! vid budale
Pogledaj da li i tebe to zaje****, ventil se nalazi iza motora a ispod soferke... Pozdrav!
Pogledaj da li i tebe to zaje****, ventil se nalazi iza motora a ispod soferke... Pozdrav!

- dimges
- Poruka: 636
- Član foruma od: subota, 22. maj 2010. u 10:50h
.. a jel ce biti problema bez ventila uleto ?? gearsherceg06 piše:Kod mene je bio problem u ventilu koji pusta "vodu" u sistem za grejanje. Naime kada bi ukljucio grejanje duvao bi samo hladan vazduh, onda sam skinuo ceo ventil, u creva stavio neku cev i stegao sve to sa selnama i greje ko ludo! vid budale
- herceg06
- Poruka: 86
- Član foruma od: petak, 15. maj 2009. u 22:04h
do leta cu staviti novi, a i na leto otvaram prozore pa se tako hladim
gears