Najruzniji - Najlepsi Automobili
Moderator: ace1
- darko darko
- Poruka: 3889
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h
Re: Najruzniji - Najlepsi Automobili
neznam kakav je sad, ali nisan je mene uvek prijatno iznenadio, naziv deluje kao zadnja marka japanske proizvodnje, ali je po meni posle mazde najbolji bio, tojota je samo imala korolu i pikapa dobrog......
- Taunus 17m
- Poruka: 1877
- Član foruma od: utorak, 17. nov. 2009. u 08:08h
Nissan-a je Renault malo pokopao , nemaju sada nista toliko interesantno za ponuditi , imaju GT-R R35 i u nekoj najavi je Silvia S16 gde se ocekuje 2.0 sa cirka 300 ks na zadnjim tockovima , mislim to je ono sto je meni zanimljivo , i mozda bih tu uvrstio Terrano , al` nisam ljubitelj SUV vozila.
1966 Ford Taunus 17m P5 1.7 V4
- Cedo
- VIP
- Poruka: 3138
- Član foruma od: nedelja, 27. dec. 2009. u 15:32h
Svi novi Skodini modeli su mi bas ruzni,mozda bi jedino Oktaviju izuzeo...mozda...Mercedes fura neki totalno novi fazon,preostre linije,nisam ocekivao da ce krenuti u tom smeru ali ocigledno postavljaju neke nove standarde koji se meni ne svidjaju..BMW je doziveo taj preokret u dizajnu,licno su mi se vise svidjali stari modeli,od novih bih izdvojio X6 jer je bas pojava,kao kad dobra zenska prodje ulicom,sve ostalo u vezi toga je za kritiku,slazem se,ostali najnoviji modeli BMW-a (2009,2010..) mi se takodje ne svidjaju,da ne kazem ruzni su mi a tek enterijer,to je za posebnu temu..ista prica i za Audi,najnoviji modeli nisu po mom ukusu (da ne kazem neku tezu rec) svi lice kao jaje jajetu (ironije li) takodje nemastovita unutrasnjost,pored sve tehnologije i kvaliteta materijala..mene u stvari odusevljavaju automobili kao sto su novi Mondeo,Insignija,Mazda 6 a inace sam ljubitelj limuzina..oni prave velike korake i dosta napreduju od modela do modela,prave dosta hrabre iskorake u dizajnu a ovi novi mi se bas svidjaju..od egzotike bih izdvojio Aston Martin,Maserati jer izgledaju spektakularno uzivo,nemam bolju rec..kao klinac sam prezirao Porse liniju,sad je obozavam,Lamburdzinije sam oduvek voleo..bilo bi tu jos stosta da se nabroji..
- Taunus 17m
Dok je meni recimo Audi A5 jedno 58905234728230498 puta lepsi od Insignia ...
Sve je stvar ukusa o kojima zaista ne treba previse polemisati
Sve je stvar ukusa o kojima zaista ne treba previse polemisati

- Cedo
- VIP
Naravno
..
Nego,evo jedna zanimljiva slika..
Deja vu?

Nego,evo jedna zanimljiva slika..
Deja vu?

- Taunus 17m
Ovo je ipak malo prekarikirano....
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h

Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- knez91
-
- Poruka: 2311
- Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h
@cedo
pun pogodak
pun pogodak

Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
- Cika Dule
- Poruka: 443
- Član foruma od: sreda, 5. maj 2010. u 12:52h
Sjajna fora 

Na plin se kuva, na naftu se greje a na benzin se vozi!
- Taunus 17m
Jesul` to ovde neki Audi hejteri 

- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
Dobra je fora,sto si takav covek?! 

- Taunus 17m
Lincujte me , izbacite me s foruma , pljujte me ali ja volim Audi
vid budale 

- Iosis
- VIP
Nismo mi Audi hejteri nego samo gledamo realno.
Jedino što se ne slažem za A2, on nije baš isti kao ostali.
Samo mi nije jasno kako su uspjeli da R8 naprave toliko različitim? Neko bi pomislio, pa ovo nije Audi...

Jedino što se ne slažem za A2, on nije baš isti kao ostali.
Samo mi nije jasno kako su uspjeli da R8 naprave toliko različitim? Neko bi pomislio, pa ovo nije Audi...

Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- van
- VIP
- Poruka: 9045
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 09:33h
Mislim da audi ima najmanje dizajenrskih ispada od nemacek trojke . Ne jedam model im nema estetske ispada , sto se en moze reci za bmw ili mercedes . Audijeva filozofija je nekada bila mercedesova . Dobre i kvalitetne limucine , sa hovom tehnologijom i bez egzibicionizma
- darko darko
audi je poznat pogotovo sa izdrzljivoscu, samo malo zeza kvatro menjac, trap i dizeli, 2,5 3,0 i benzinci bombine od 500 evra
tt je nalik r8, sad ce da izadje i nesto izmedja ta dva formata.
ovaj q7 je kao razvuceni karavan a6 a postoji malo izdignuti karavan a 6 da ima nesto blizu nalik q7
tt je nalik r8, sad ce da izadje i nesto izmedja ta dva formata.

ovaj q7 je kao razvuceni karavan a6 a postoji malo izdignuti karavan a 6 da ima nesto blizu nalik q7
- Iosis
- VIP
Darko dodao bih još u listu zezanja i alarme. Često čujem alarm kako zavija satima i pali se bez razloga, kad izađem na porozor da vidim koji auto mi ispira mozak u 90% slučajeva bude Audi.
- darko darko
realno kada bi mao para za nov s5 audi, dali bi ga kupio i kako bi ti bilo da se pojavis pred drustvom u njum, ili recimo mercedes e kupe, bmw rwcimo 6, koji bi izabrao, u ovaj s5 bi izgledao kao da si se obogatio prodavajuci na kvantasu 

- Iosis
- VIP
Pa ako bih birao jedan od ta tri izbor moj izbor je S5.
BMW je gay, a Mercedes je za dlaku izgubio od Audija. 

- darko darko
bmw -nebi ga ni ja uzeo, i totalno je los enterijer unutra kako kaze cedo, ja sam procitao negde cedo- ov post i potpuno se slazem i imam isti ukus, bas ga je opisao, a sto gey nerzaumem, pa on ima neki agresivan izgled, mercedes bi uzeo smo zbog smirenog osecaja voznje i svog sopstvenog dizajna, recimo sl, cak i nova e klasa kupe uzivo izgleda bolje od s 5, bar po meni ...Iosis piše:Pa ako bih birao jedan od ta tri izbor moj izbor je S5.BMW je gay, a Mercedes je za dlaku izgubio od Audija.
jbg izvini onda za ovo kvantas, ali kod mene bas takvi voze audije ove nove, mozda ga zato i mrzim, a i nervira me enterijer, takodje kao pojava, znaci s klasa bi bila fulll, i sl bi bio za zezanje

Poslednja izmena: darko darko, na dan petak, 7. jan. 2011. u 16:05h. Ukupno izmenjeno 1 put.
- Cika Dule
- Poruka: 443
- Član foruma od: sreda, 5. maj 2010. u 12:52h
brate fora je dobra i nista vise. Sto se tice audi-a kao masine sa moje strane samo reci pohvale, obzirom da sam se navozao sa kolegom u sluzbenom A6.Taunus 17m piše:Jesul` to ovde neki Audi hejteri

Na plin se kuva, na naftu se greje a na benzin se vozi!
- darko darko
ovo bih ja vozio, vozio sam ga jednom samo crni i obican ne nabudzen, samo sto ja imam preko 120 kg pa je malo bilo smesno ali dobro

ili ovo za svaki dan

video sam jednu belu bas ovakvu kako se ukljucuje na bubanj potok i prelepa je bela sa crnim panorama krovom, bas je dobra

ili ovo za svaki dan

video sam jednu belu bas ovakvu kako se ukljucuje na bubanj potok i prelepa je bela sa crnim panorama krovom, bas je dobra

Poslednja izmena: darko darko, na dan petak, 7. jan. 2011. u 17:34h. Ukupno izmenjeno 3 puta.
- Taunus 17m
@Darko Darko
Pokusaj smanjiti rezoluciju slika.
Pokusaj smanjiti rezoluciju slika.
- darko darko
nesto mi neide nacicu druge slike strpljenje....
- Cedo
- VIP
Ako stavljas slike preko imageshacka pre nego sto uploadujes idi na "Upload Options / Resizing >>" i namesti na 800x600 ili 640x480..
- Iosis
- VIP
Između S5 i E klase jako mala razlika, ako poredim ta dva. Ali ipak Audi mi se malo više sviđa.
A BMW mi je gay jer uz takav izgled mi ide samo neka muška tetkica sa sve pudlom, tašnicom i maramom oko vrata.
A BMW mi je gay jer uz takav izgled mi ide samo neka muška tetkica sa sve pudlom, tašnicom i maramom oko vrata.