Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Najruzniji - Najlepsi Automobili

Sve što ima veze sa Fordom a nije našlo mesto u drugim temama.

Moderator: ace1

darko darko
Poruka: 3889
Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h

Re: Najruzniji - Najlepsi Automobili

Poruka od darko darko » petak, 31. dec. 2010. u 15:34h

Slika
Slika
pusti snovi, tudje ideje, voleli bi smo da budemo ovakvi, pa ajde da probamo, mozda nece niko provaliti da smo ga kopirali, hahahaha ....
uopste me nebi zacudilo da neki seljak od q 7 prepravi nesto nalik x6 i stavi cveno 6
orginalan aston rapid
Slika
jeftina kopija koja se kvari audi a5 sportback
Slika
i lepsi gotov prizvod astona nego audijev prototip
Poslednja izmena: darko darko, na dan petak, 31. dec. 2010. u 15:45h. Ukupno izmenjeno 1 put.

Stefan148

 
Poruka: 2446
Član foruma od: sreda, 22. okt. 2008. u 12:02h
Kontakt:

Poruka od Stefan148 » petak, 31. dec. 2010. u 15:45h

Taj Audi ''laznjak'' je S Line, dakle paket opreme kao S, ali nije S, sasvim normalna stvar. To isto ima i BMW u vidu M Technik, M optik. To ima svaki proizvodjac automobila, pa i Ford, u vidu RS, ili S paketa na obicnoj Sierri, Fiesti, Titanium paket za Mondeo i tako dalje.
Slika

darko darko

Poruka od darko darko » petak, 31. dec. 2010. u 15:48h

pa da amg a 320 cdi i lamborgrini sv look mrgreen , a to da ford stavlja rs na obican auto nisam cuo, titanijum je enterijer u stilu aluminijume kao gia drveta, m optik su farovi, svi bi smo voleli da vozimo s, ali tako samo kaljaju s seriju....
Poslednja izmena: darko darko, na dan petak, 31. dec. 2010. u 15:55h. Ukupno izmenjeno 1 put.

Stefan148

 
Kontakt:

Poruka od Stefan148 » petak, 31. dec. 2010. u 15:54h

Evo sta sam na brzinu uspeo da izbunarim, iz Fordovog kataloga za neku tamo godinu, RS paket za Sierru.

Slika

Ali ovo nije tema za to, dakle, natrag na temu.
Slika

darko darko

Poruka od darko darko » petak, 31. dec. 2010. u 16:01h

pa vrati se, ja sam pokazao slike jeftine kopije jeftinih i orginalnih automobila, izvini ako volis audi, ja imam pravo da ga nevolim, tako volim i fokusa a ne golfa, sta tu ima lose, nisam u ovom fazonu
spada u lepe vid budale a oprema mu je a 9 kvatro ili ti ultraljubicasto s
Slika
Poslednja izmena: darko darko, na dan petak, 31. dec. 2010. u 16:13h. Ukupno izmenjeno 1 put.

Stefan148

 
Kontakt:

Poruka od Stefan148 » petak, 31. dec. 2010. u 16:11h

Titanium nije samo enterijer, odnosi se na celokupan auto, M Optik - ili u Srbiji M Paket - nisu samo farovi, odnosi se na ceo auto, a za ovu sliku koju si stavio, ne znam sta da kazem, ne vidim poentu. Staviti auto koji je neko tamo unistio... ne razumem.
Slika

darko darko

Poruka od darko darko » petak, 31. dec. 2010. u 16:21h

dobro ajde odgovor na prethodni post, ovo ti je slika ruznog auta, ili ti nekom lepog,
u fordu nemaju titanijum oznaka za motor-perfprmanse, koji kosta dublo vise od obicnog, i zna se zasto stoji oznaka, a kad nako stavi titanijum na obican e to je falsifikat, pogledaj bolje- titanijum je oprema, ne karakteristike, kod audija je to isto, mislim oznaka za opremu i sportski preradjenu limuzinu....
nervira me takodje zato sto je sa povecanom prodajom kopiranih modela wv pocela era kopiranja modela, i svaki proizvodjac kopira auto koji se najvise prodaje, nema novosti, sve je na isti kalup, nekada si mogao da biras, volvo, bmv wv, ili ford, mercedes, danas kupi kombi, svi su isti samo drugi znak, ili kupi auto sa 1, 4 dizel motorom , isto razlika u znaku, zar nije lepse kao nekada kada je furao svako svoj fazon....
ruzan-
Slika
ali da se manem provokacija ljubitelja audija, preci cu na druge, malo sam se ispucao ....
Slika
Poslednja izmena: darko darko, na dan petak, 31. dec. 2010. u 16:29h. Ukupno izmenjeno 1 put.

Stefan148

 
Kontakt:

Poruka od Stefan148 » petak, 31. dec. 2010. u 16:29h

Jeste, ali taj trend, stavljanja oznake na modele koji ne bi trebalo da nose te oznake, je takav zbog vremena u kom zivimo. Sve se vrti oko mode, slike koju saljes drugim ljudima i tako dalje, a sve je manje kvaliteta, ali takvo je vreme, a to ne mozemo promeniti. Ni u kom trenutku nismo pricali da se ti paketi odnose na motore, vec na standardan motor sa ostatkom od tog skupljeg modela. Ocigledno se nismo razumeli u startu.
Slika

darko darko

Poruka od darko darko » petak, 31. dec. 2010. u 16:34h

amg 55 je motor od toliko snage sa tim menjacem, recimo e klasa, ili kod bmw m5, ili kod audija s5, ali s5 sluzi za reklamu uglavnom, a s pisu po 30 tdi recimo, i stavljaju iste felne spojlere i izgled, tako kad ga vidis lep sportski auto a unutra jadac, motor za sirotinju, ok, neka stave felne i spojlere, ali neka kazu da je to recimo m look, kako bmw kaze, a ne crveno slovo s, nazalost je bilo lepse pre 90, sad je po meni jedna marka kriva za gejevski izgled i svi to kopiraju, nevidim muski auto nigde, ili bas retko, bolje stoje homicima i zenama, osim mustanga i brabusa itd mrgreen ....
da me je tata vozio u skolu sa ovim ja bi se ubio vid budale
Slika
nedaj boze da skine krov kao kabrio, ja nebi ni isao u skolu....
Slika
Poslednja izmena: darko darko, na dan petak, 31. dec. 2010. u 16:48h. Ukupno izmenjeno 2 puta.

Estariol
Poruka: 959
Član foruma od: subota, 20. mar. 2010. u 03:19h

Poruka od Estariol » petak, 31. dec. 2010. u 16:46h

darko darko piše: Slika
Ovaj je na veoma ODVRRATAN način probao da pokuša da kopira prednji kraj Mustanga... cekicko cekicko cekicko hahahaha hahahaha hahahaha
Poslednja izmena: Estariol, na dan petak, 31. dec. 2010. u 16:54h. Ukupno izmenjeno 1 put.
Ne moze se reci da si vozio dobar auto dok nisi seo u Ford...

Dusan64
Poruka: 5280
Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h

Poruka od Dusan64 » petak, 31. dec. 2010. u 16:46h

Kako se niko nije ovoga setio...
Slika

darko darko

Poruka od darko darko » petak, 31. dec. 2010. u 16:50h

a jes ruzan, al ovaj meni je bio simpatican, kabriolet, mozda ruzan ali nekao simpatican, mozda samo nama yugovicima jell..
Slika
Slika
pravi lepotani hahahaha

van
VIP
Poruka: 9042
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 09:33h

Poruka od van » subota, 1. jan. 2011. u 13:48h

Ovo gore je neki Markos , ako se ne varam ...
A ono na tri tocka , ja bi vozio bez problema , sta mu fali , bar je originalana ... Prica da bi se ubio da te je tata vozio u tome u skolu podseca me na reakciju nekih klinaca od 18-20 godina , kada su prvi put videle moj s7 u nezavrsenoj fazi . Svi komentari su bili tipa , ma to je neko sranje , ruzno , covek ga je sam napravio , golf III je zakon( IV san nedosanjan ) . Kako sam koga provozao tako je menjao misljenje y a180 steepni . Sada svi znaju za exidge ,caterham , westfiled... Tako da je kategorija lepote ima i komponenetu subjektivnog dozivljaja . Ako nisi doziveo , kako znas da li je ok ?

darko darko

Poruka od darko darko » subota, 1. jan. 2011. u 14:54h

ova dva lice na neku ribu sto se ozbulji kad se izvadi iz dubine lol
pa da kao ciji ukus, samo nebi ga savetovao da ga iko vozi bez rol bara hahahaha , trotockas kabrio, :D , ta dva neidu zajedno, a ovo je za 15 godina, naravno malo sprdnje neide na odmet....
normalno je lepo da imas takav hobi i da sam sklapas spotrtski automobil, to se radi zbog sebe, i ja bi voleo da imam pare za tako nesto al jbg, za golfove je suvisno pitanje, kad vidim ko vozi audi i wv, nesmatram sebe u toj grupi uopste....
lep kabriolet
Slika
uf
Slika

dule0911

 
Poruka: 13648
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Poruka od dule0911 » nedelja, 2. jan. 2011. u 00:30h

Bleh, izvinjavam se sto se vracam na temu oko Audija i S Line...
Ali, S Line je slicno kao i kod drugih proizvodjaca, uglavnom nemackih, ali boze moj... A to da je isto kao i kod S5, e pa nije. Razlike su veoma veoma sitne i decentne, ali ih ima, tako da se uvek moze razlikovati S Line 3.0TDI od pravog S5, a nije ni prici RS5.
Fiesta!!

darko darko

Poruka od darko darko » nedelja, 2. jan. 2011. u 10:05h

opusteno, sve jedno furanje tog audijevog fazona meni ide na zivce, to sam hteo da kazem kako ste primetili, a uskoro ce svi kopirati, pa cak mozda i ford, mrzim smeru ide danasnji dizajn i kraj, igleda mi kao neki ciga kad na ladu zalepi ferari, e bas to i radi, naravno u granicama kritike nije, audi lud, nego profitabilan, ali ipak radi, mozda se nekom svijda, nije meni poenta da kritikujem nekoga ko voli audi nego da kazem moje misljenje, svako ima pravo na misljenje jel, malo prederujem jer ga mrzim, nemogu da kazem da ga volim kad ga nevolim, vidi se ....
mozda zato jer par njih koji vozi ovu marku, se tu ponasaju kao svinje, vredjaju i zezaju samo one koji su slabiji, a pri tom su seljaci koji su se samo nakrali, prebrzo obogatili i tako se ponasaju, kao da je sve njihovo, mozda to utice na sliku moju prema doticnoj marci, oni koji nesto znaju, i imaju para pre ce da voze s klasu .....

knez91

 
Poruka: 2311
Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h

Poruka od knez91 » utorak, 4. jan. 2011. u 13:06h

ovaj fiat je stvarno ko kutija sibica......
a vidi njega samo ford lol i ja sam ljubitelj forda ali mou reci da im i lepsih automobila ......
ima u temerinu slican ovakav focus , samo on je dizelas i dimi u pm. ali lepo zgleda
Loyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
Knežević Enterijer

Tihi92
Poruka: 474
Član foruma od: utorak, 21. apr. 2009. u 23:38h

Poruka od Tihi92 » utorak, 4. jan. 2011. u 14:32h

Pa Ford je Ford :D...
p.s Ovakav u Temerinu nema sigurno mrgreen

knez91

 
Poruka: 2311
Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h

Poruka od knez91 » utorak, 4. jan. 2011. u 15:19h

nije isti ali je slican....
mat crn ,felne crne ,kocnice crvene i zatamljena stakala .....i ogroman oblak crnog dima izbacuje lol
Loyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
Knežević Enterijer

Taunus 17m
Poruka: 1877
Član foruma od: utorak, 17. nov. 2009. u 08:08h

Poruka od Taunus 17m » sreda, 5. jan. 2011. u 19:53h

Top 3 najlepsih

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Ruzne aute zaista i ne pamtim ali ako mi nesto padne na pamet dopunicu post :D

Edit: Sad videh da nisam ubacio slike GT-R a u kupe varijanti ... Ispravljeno :)
Poslednja izmena: Taunus 17m, na dan sreda, 5. jan. 2011. u 21:49h. Ukupno izmenjeno 1 put.
1966 Ford Taunus 17m P5 1.7 V4

Estariol

Poruka od Estariol » sreda, 5. jan. 2011. u 20:57h

Koji je ovaj treći? sign0007

Stefan148

 
Kontakt:

Poruka od Stefan148 » sreda, 5. jan. 2011. u 21:36h

Nissan Skyline.
Slika

Taunus 17m
Poruka: 1877
Član foruma od: utorak, 17. nov. 2009. u 08:08h

Poruka od Taunus 17m » sreda, 5. jan. 2011. u 21:42h

Nissan Skyline GT-R C10 da budemo precizniji , prvi model GT-R a i najizbalansiraniji GTR ikada.
Pravi dragulj svog vremena , 2.0 6 cilindara , 24 ventila , 160 ks , mehanicko ubrizgavanje goriva , zacetnik drifta i jos mnogo toga...
A i pored toga lep je , barem meni :D
1966 Ford Taunus 17m P5 1.7 V4

Estariol

Poruka od Estariol » četvrtak, 6. jan. 2011. u 01:20h

Ima neki šmek, sama pojava govori da je "voziv", ali nije za umarene vozače i krstarenje! thumbsuph

Odgovori

Povratak na „Svaštara“