Bez uvrede, ako mi iko dokaže suprotno, priznaću da grešim, ali znam koji mišići su mi se pumpali kad sam radio te vežbe.
Zgobovi su vežba slična povlačenju na lat-mašini, a propadanje je slično kontra-kosom benču(glava niža od kukova).

1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
Zgibovi pogadjaju donji deo pektoralnih misica , ali sve zavisi kako se izvode . Siroki hvat ispred glave , ne pogadja ili pogadja minimalno . Ako sipka ide iza glave vuku nekim delom i pektoralisi . Ako je uski hvat , definitivo vuku pektoralisi dosta donjim delom .Estariol piše:Djomla, zgibovi ne pogađaju grudi nego leđa(+biceps), a propadanje između šipki pogađa deo grudnih mišića ispod baradavica(+triceps).
Ako i pogađa grudi, ja nisam osetio, možda zahvata mali procenat.van piše:Zgibovi pogadjaju donji deo pektoralnih misica , ali sve zavisi kako se izvode . Siroki hvat ispred glave , ne pogadja ili pogadja minimalno . Ako sipka ide iza glave vuku nekim delom i pektoralisi . Ako je uski hvat , definitivo vuku pektoralisi dosta donjim delom .Estariol piše:Djomla, zgibovi ne pogađaju grudi nego leđa(+biceps), a propadanje između šipki pogađa deo grudnih mišića ispod baradavica(+triceps).
sta je ovaj pio kada je ovako nabubrioShomy_ksh piše:
e sad Djomla ce da kaze, ti kao znas a nista ne radis... mrzi me ljudi...a i nerviram se kad odem u teretanu mnogo je glumaca.. dodju 2 puta na trening i odmah na ogledalo stezu ruke i slikanje... pfff...
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
Estariol piše:Djomla, zgibovi ne pogađaju grudi nego leđa(+biceps),
Na koje propadanje mislis horizontalno ili vertikalno?Estariol piše: a propadanje između šipki pogađa deo grudnih mišića ispod baradavica(+triceps).
Jachi oni sto nose trupci...knezevic piše: da vam ja dam jednu vezbu sto radi sve grupe misica....jednu lopat i dobro se obucite(radi definicije) i napolje i cistite sneg, kada vec putari to ne radi budite vi dobrovoljci
ej shomi mogo bi stvarno mal odo teretane! Sa vladom, on na kardio ti na masu!e sad Djomla ce da kaze, ti kao znas a nista ne radis... mrzi me ljudi...a i nerviram se kad odem u teretanu mnogo je glumaca.. dodju 2 puta na trening i odmah na ogledalo stezu ruke i slikanje... pfff...
Dosta zaavisi od hvata itd koliko se ukljucuju misici "stabilizatori" ( tako im je valjda strucni naziv )Ako i pogađa grudi, ja nisam osetio, možda zahvata mali procenat.
Široki hvat za zgobove ispred i iza glave nejviše pogađa deo leđa blizu pazuha, koji daje širinu i zadnje ramene išiće, pa onda biceps i tek preostali procenat grudi kao što kažeš.
Uski hvat pogađa deo leđa bliže kičmi, i bicepse, ništa sem toga nisam osetio.