Ford Sierra-par pitanja
Moderator: ace1
- Luka_Podgorica
- Poruka: 7
- Član foruma od: četvrtak, 9. dec. 2010. u 19:29h
Ford Sierra-par pitanja
koji mogu staviti auspuh na sieru 2.0 efi limuzina?
Takodje dje mogu kupiti bankine?
Vec kad ste pricali o spustanju,na mojoj sierri su sada 14" 185/65 i kada mi sjednu nazad dvoje tezih, na malo neravan kolovoz (udubljenje) cujem da kaci nesto (znate kakvi su putevi u CG- sranje). Ako joj stavim 15" 195/60 hoce li i dalje kaciti,ili ce morati da se spusti malo zbog izgleda?
Takodje dje mogu kupiti bankine?
Vec kad ste pricali o spustanju,na mojoj sierri su sada 14" 185/65 i kada mi sjednu nazad dvoje tezih, na malo neravan kolovoz (udubljenje) cujem da kaci nesto (znate kakvi su putevi u CG- sranje). Ako joj stavim 15" 195/60 hoce li i dalje kaciti,ili ce morati da se spusti malo zbog izgleda?
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21532
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Re: Ford Sierra-par pitanja
U kom smislu koji auspuh možeš da staviš ?
Definiši malo bolje pitanje...
Bankine su pretpostavljam branici... tražiš na otpadu ili fordova prodavnica.
Loši su ti amortizeri i zato ti kači kad sednu pozadi dvoje... 195-60 je malko visoko... može pozadi ali za napred je tesno,ja bih recimo išao na 195-55-15 napred a pozadi možeš i 195-60.
Zameni amortizere i neće ti kačiti kad sednu dvoje.
Definiši malo bolje pitanje...
Bankine su pretpostavljam branici... tražiš na otpadu ili fordova prodavnica.
Loši su ti amortizeri i zato ti kači kad sednu pozadi dvoje... 195-60 je malko visoko... može pozadi ali za napred je tesno,ja bih recimo išao na 195-55-15 napred a pozadi možeš i 195-60.
Zameni amortizere i neće ti kačiti kad sednu dvoje.

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
- Luka_Podgorica
Auspuh da dobije zvik jaci. Znaci mijenjanje amortuzera,ok. A za gume stavicu i naprijed 195/60/15 pa cu ugrijati malo solju amortizera i saviti je unutra tako da nece kaciti. Mislim da to moze jer su mi rekli u jednom servisu.
- Deckonja
- Sierra junkie
- Poruka: 1773
- Član foruma od: ponedeljak, 15. jun 2009. u 11:29h
Ti koji su ti rekli da moze uz malo grejanja i krivljenja neka ti to urade i pride izdaju fiskalni racun da ih kasnije mozes vatati za gusu...
Nego, lepo zameni amortizere i opruge i napred ne vise od 195/55 a pozadi 205/50 ili 55 i resen problem. Sto se tice dubljeg zvuka, imas kojekakve auspuhe ili one zavrsetke auspuha mada za tako nesto ti ipak treba veca kubikaza...
Nego, lepo zameni amortizere i opruge i napred ne vise od 195/55 a pozadi 205/50 ili 55 i resen problem. Sto se tice dubljeg zvuka, imas kojekakve auspuhe ili one zavrsetke auspuha mada za tako nesto ti ipak treba veca kubikaza...
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21532
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Znam u čemu je problem... kupio je felne od Focusa koje imaju ET49 ili 50 i kusur... pa mu kače o amortizer napred 
Auspuh... ako imaš katalizator... skini ga i dobićeš jači zvuk.

Auspuh... ako imaš katalizator... skini ga i dobićeš jači zvuk.

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
- Deckonja
- Sierra junkie
- Poruka: 1773
- Član foruma od: ponedeljak, 15. jun 2009. u 11:29h
ako je tako, onda pardoniram MareMarkedjani piše:Znam u čemu je problem... kupio je felne od Focusa koje imaju ET49 ili 50 i kusur... pa mu kače o amortizer napred

- Luka_Podgorica
I sta cu da radim sada ljudi,kako cu ove prodati kada me prodaja nece
. Mogu li to rijesiti sa 55 giumom