Zanimljive Slike
- Daniel
- Poruka: 6089
- Član foruma od: ponedeljak, 18. okt. 2010. u 10:27h
- Kontakt:
Re: Zanimljive Slike
ebeni dubai se samo gradi 

Focus mk1 1.8 TDCi ~ 150ks Zetec 2002 (plava serpa)
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011
- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21563
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Ne znam gde sam čitao ali bila je neka anketa među vlasnicima BMW-a serije 1 i 70% njih je reklo da im je auto prednja vuča 
Toliko o tome što ljudi znaju šta kupuju

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
- FiestaRS
- VIP
- Poruka: 4298
- Član foruma od: subota, 11. okt. 2008. u 17:57h
- Kontakt:
- Shomy_ksh
- Počasni Čak Noris
- Poruka: 3609
- Član foruma od: utorak, 4. avg. 2009. u 04:45h
citao i ja...mislim da je SAT to obajvio... vid budaleMarkedjani piše:Ne znam gde sam čitao ali bila je neka anketa među vlasnicima BMW-a serije 1 i 70% njih je reklo da im je auto prednja vuča
Ford Fiesta DuraTorQ 1,4TDCi
Phase Evolution Opus 500.1 + Mac Audio Select 12 with Alpine CDE-9882Ri
Phase Evolution Opus 500.1 + Mac Audio Select 12 with Alpine CDE-9882Ri
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
- Taunus 17m
- Poruka: 1877
- Član foruma od: utorak, 17. nov. 2009. u 08:08h
Kakvi imbecili hahahahahahaha
Ne razumem , prvo proklizavanje zadnjice i moras da skontas da ti je zadnja vuca ako vec nisi pitao kad kupujes auto.
A i svi BMW-ovi su RWD ... Mislim sta tu ima da se ne zna ili neko da se utripuje da je FWD.
Ne razumem , prvo proklizavanje zadnjice i moras da skontas da ti je zadnja vuca ako vec nisi pitao kad kupujes auto.
A i svi BMW-ovi su RWD ... Mislim sta tu ima da se ne zna ili neko da se utripuje da je FWD.
1966 Ford Taunus 17m P5 1.7 V4
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Pa tu oni koji nemaju pojma o autima, ali su čuli da je BMW njemački auto, pa kao ajde imam pare i hoću da budem viđen. 

Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
Znam ja lika koji je kupio bas BMW serije 1, i bio je ubedjen da ima prednju vucu :-| . A znam i lika koji je vozio Audi 100 '91 godiste, i tek posle 2 godine je provalio da mu je prednja vuca :-| .

- darko darko
- Poruka: 3889
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h
ubrzo se u bmw ugardjuje prednja vuca bas zbog toga, prvo u seriju 1, znavicno iz bmw, prosle godine sam malo pisao o tome........
- Deckonja
- Sierra junkie
- Poruka: 1773
- Član foruma od: ponedeljak, 15. jun 2009. u 11:29h
...dodatak vrsnim poznavaocima sopstvenog vozila

- Boris88
- VIP
- Poruka: 1693
- Član foruma od: nedelja, 11. jan. 2009. u 18:25h
pa da lakse je fabrici da se prilagodi nego idiotima sto kupuje njihove proizvode ipak je kupac uvek u pravu 

rust is not a crime
- FiestaRS
- VIP
- Poruka: 4298
- Član foruma od: subota, 11. okt. 2008. u 17:57h
- Kontakt:
- ford_tranzit
- Poruka: 19
- Član foruma od: sreda, 10. mar. 2010. u 01:45h
WC solja umesto dizalice slikao u Obrenovcu na molovoj pumpi.
- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
- ford_tranzit
- Poruka: 19
- Član foruma od: sreda, 10. mar. 2010. u 01:45h
pa mora da su ga par ljudi podigli .
- goja
- Poruka: 1186
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 13:17h
sta se cudite,niste nikad bili u situaciji da ne mozete od snijega kontrolisati auto pa na jedan prednji tocak stavite lanac...e,ja jesam...to se radi kad se vozi po pretezno ravnicarskim djelovima,kad je dovoljno da imas dobre gume da ne slajfa a i jedan lanac na zadnjem jednom tocku djelimicno pomaze da ne slajfa i ne nosi ga pa onaj drugi stavis na prednji...meni je na taunusu bilo i vise nego dobro...
- van
- VIP
- Poruka: 9043
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 09:33h
Mozda je Bmw sa oznakom X tj. 4wd . Lade nive , i ostli terenci , idu sa lancimana prednjim tockovima .
Kakvo sam ja iskustvo imao sa rwd i silaskom nizbrdo , i ja bi ih stavio na prednje tockove . Tada sluze da se ne slupa auto a ne da stignes gde hoces
Kakvo sam ja iskustvo imao sa rwd i silaskom nizbrdo , i ja bi ih stavio na prednje tockove . Tada sluze da se ne slupa auto a ne da stignes gde hoces
- Taunus 17m
MIslim ali nisam 100% siguran da BMW serije 1 nema X varijantu , dok vec serija 3 ima i to godinama.
Ali pazi realno , koliko nezainteresovan moras biti da ne znas koja ti je vuca ?
Ali pazi realno , koliko nezainteresovan moras biti da ne znas koja ti je vuca ?
- darko darko
pa serija 1 i neje pravljena po ukusu vozaca bmw, takojde ovaj kratki nije, dugacki limuzina je ista kao stara 3 serija, iste velicine, znaci nemci kupuju svoje a neznaju i sta je to, takodje bmw pelazi na prednju vucu, realno kad pogledas seriju 1, to je jedini auto sa zadnjom vucom, u toj seriji, realno je da pomislis da je prednja.....Taunus 17m piše:MIslim ali nisam 100% siguran da BMW serije 1 nema X varijantu , dok vec serija 3 ima i to godinama.
- Indijanac
- Poruka: 282
- Član foruma od: subota, 20. mar. 2010. u 15:57h
Evo za Shomi-ksh i ostale ljubitelja fiesti jedno zanimljivo sredjivanje.Mozda je neko i pratio na ovom saitu
http://forums.maxxd.com/-maxxd-matts-fo ... 96-22.html
http://forums.maxxd.com/-maxxd-matts-fo ... 96-22.html
- Taunus 17m
Ovo apsolutno nisam razumeo ....darko darko piše:pa serija 1 i neje pravljena po ukusu vozaca bmw, takojde ovaj kratki nije, dugacki limuzina je ista kao stara 3 serija, iste velicine, znaci nemci kupuju svoje a neznaju i sta je to, takodje bmw pelazi na prednju vucu, realno kad pogledas seriju 1, to je jedini auto sa zadnjom vucom, u toj seriji, realno je da pomislis da je prednja.....Taunus 17m piše:MIslim ali nisam 100% siguran da BMW serije 1 nema X varijantu , dok vec serija 3 ima i to godinama.
koji kratki , koji dugacki ne razumem ?
Serija 1 najmanji BMW
Serija 3 limuzina nize srednje klase
Serija 5 limuzina srednje klase
Serija 7 jednostavno limuzina
Ovi X3 X5 X6 su sve SUV modeli
BMW ce preci na prednju vucu u nekim manjim modelima samo iz razloga jeftinije konstrukcije i izrade , dok ce serija 3 , 5 i 7 sasvim sigurno ostati RWD automobili.
Samo tudumi zele da kupe FWD BMW , zna se sta karakterise BMW kao marku.
Druga stvar je sto ima imbecila koji ne znaju sta voze , haubu su otvorili nikada pa ono jbg , ali treba se bar o nekim stvarima informisati a ne kao idiod stavljati napred
lance da se izvuces iz snega a pogon ti je nazad... Mislim alo...
A sta znaci serija 1 je jedini RWD auto u toj seriji ?
Valjda jedini RWD auto u toj klasi ?
Pokusaj prijatelju malo da pojasnis svoj post , meni skoro pa nista nije jasno.
P.S ovo da nemci ni ne znaju sta kupuju ne pije vodu , sve i jedna slika BMW 1 sa pogresno montiranim lancima , carapama i ostalim govnima su iz engleske.
Obrati paznju na tablice.
- Cedo
- VIP
- Poruka: 3138
- Član foruma od: nedelja, 27. dec. 2009. u 15:32h
Ne menja sustinu ali serija 3 je srednja klasa dok je 5 visa srednja,7 je vec visoka..Taunus 17m piše:darko darko piše:Taunus 17m piše: Serija 3 limuzina nize srednje klase
Niza srednja su Oktavija,Astra,Golf,Mazda3 itd..
- darko darko
pa da u toj klasi izvini, nisam video gresku, obavezno je samo zadnja vuca, nema 4x4,Taunus 17m piše:Ovo apsolutno nisam razumeo ....darko darko piše:pa serija 1 i neje pravljena po ukusu vozaca bmw, takojde ovaj kratki nije, dugacki limuzina je ista kao stara 3 serija, iste velicine, znaci nemci kupuju svoje a neznaju i sta je to, takodje bmw pelazi na prednju vucu, realno kad pogledas seriju 1, to je jedini auto sa zadnjom vucom, u toj seriji, realno je da pomislis da je prednja.....Taunus 17m piše:MIslim ali nisam 100% siguran da BMW serije 1 nema X varijantu , dok vec serija 3 ima i to godinama.
koji kratki , koji dugacki ne razumem ?
Serija 1 najmanji BMW
Serija 3 limuzina nize srednje klase
Serija 7 jednostavno limuzina
Ovi X3 X5 X6 su sve SUV modeli
BMW ce preci na prednju vucu u nekim manjim modelima samo iz razloga jeftinije konstrukcije i izrade , dok ce serija 3 , 5 i 7 sasvim sigurno ostati RWD automobili.
Samo tudumi zele da kupe FWD BMW , zna se sta karakterise BMW kao marku.
Druga stvar je sto ima imbecila koji ne znaju sta voze , haubu su otvorili nikada pa ono jbg , ali treba se bar o nekim stvarima informisati a ne kao idiod stavljati napred
lance da se izvuces iz snega a pogon ti je nazad... Mislim alo...
A sta znaci serija 1 je jedini RWD auto u toj seriji ?
Valjda jedini RWD auto u toj klasi ?
Pokusaj prijatelju malo da pojasnis svoj post , meni skoro pa nista nije jasno.
P.S ovo da nemci ni ne znaju sta kupuju ne pije vodu , sve i jedna slika BMW 1 sa pogresno montiranim lancima , carapama i ostalim govnima su iz engleske.
Obrati paznju na tablice.
i sadasnja serija jedan je velicine kao stara serija 3 koja je prva izasla,

znaci sledeci model serije trij je bio veci, pa veci, pa veci, i sad je serija jedan kao nekada serija 3, razumes, seria trij je toliko porasla da je sad serija jedan, kao nekada serija 3...
hteo sam da kazem da je isto kao da bi u staroj seriji tri ubacili prednju vucu kad su je pravili....
ovo je serija 1

ovo je ist serija 1 ali i ovo je serija 1 ali limuzina, sto ja zovem dugacki, jbg

ima i sa 5 vrata i kabriolet serije 1
jasnije malo prijatelju

Poslednja izmena: darko darko, na dan četvrtak, 6. jan. 2011. u 21:19h. Ukupno izmenjeno 5 puta.
- Taunus 17m
Zvanicno ovo drugo je Serija 1 Coupe ....
@Cedo 86 ne razumem sta pokusavate da mi kazete ...
P.S a ni na jedno moje drugo pitanje ili izlaganje nisam dobio odgovor , zaista ne razumem...
@Cedo 86 ne razumem sta pokusavate da mi kazete ...
P.S a ni na jedno moje drugo pitanje ili izlaganje nisam dobio odgovor , zaista ne razumem...
- Cedo
- VIP
- Poruka: 3138
- Član foruma od: nedelja, 27. dec. 2009. u 15:32h
Samo mala ispravka u klasiranju,nista vise,u ostalo se ne mesam
..