Servis na Novom Beogradu
Moderator: Dragomir
- Gonzo
- Poruka: 10
- Član foruma od: subota, 26. jun 2010. u 19:23h
- Kontakt:
Servis na Novom Beogradu
Da li neko zna neki dobar a ne preskup Fordov servis na Novom Beogradu ili negde sa te strane mosta? Treba mi za kompletno odrzavanje, a pre svega za mali servis na koji bih isao u skorije vreme...
People laugh at me 'cause I'm different, but I laugh at them 'cause the're all the same...
- van
- VIP
- Poruka: 9043
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 09:33h
Re: Servis na Novom Beogradu
Mali servis je promena ulja i svih filtera ,tj redovan servis ili ti redovno odrzavanje . To moze da uradi svaki majstor , ako mu kupis materijal . Zasto ne odes do Dragomira , 3-4 l goriva od Novog Beograda do Pinosave i nazad i nije neka stavka .
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
+1van piše:Mali servis je promena ulja i svih filtera ,tj redovan servis ili ti redovno odrzavanje . To moze da uradi svaki majstor , ako mu kupis materijal . Zasto ne odes do Dragomira , 3-4 l goriva od Novog Beograda do Pinosave i nazad i nije neka stavka .

- Gonzo
- Kontakt:
Ma nije problem u gorivu nego u gužvi, probijanju do drugog kraja grada... 
Ok, mali servis ću da odradim negde, al reko da imam neki servis ne toliko daleko, a dobar za Forda...

Ok, mali servis ću da odradim negde, al reko da imam neki servis ne toliko daleko, a dobar za Forda...
People laugh at me 'cause I'm different, but I laugh at them 'cause the're all the same...
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
Mozes da vidis kod Vukadinovica u Surcinu 011/844-28-42 ili kod Buce u Zemunu 064/944-23-52, ali koliko ja vidim na forumu, a i privatno sam cuo, svi preporucuju Dragomira. Ja jos nisam bio kod njega, ali cekam redovni servis u januaru pa cu otici.
Jedino ako ti je auto starije proizvodnje, mislim da ih Dragomir ne radi zbog nedostatka vremena.
Jedino ako ti je auto starije proizvodnje, mislim da ih Dragomir ne radi zbog nedostatka vremena.

- goja
- Poruka: 1186
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 13:17h
Novi Beograd-Pinosava je relacija koja se prelazi obilaznicom i uopste ne ulazis u grad..
- CougarXR
- Poruka: 240
- Član foruma od: sreda, 14. okt. 2009. u 15:31h
Ja sam na NBG i odlazim za Pinosavu kod Dragomira... za neke stvari se vredi pomuciti 

boost is automotive equivalent of cocaine
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21563
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Nema... bar se još nisu pokazali dovoljno dobrim.Gonzo piše:Ma nije problem u gorivu nego u gužvi, probijanju do drugog kraja grada...
Slobodno idi kod Dragomira i nećeš zažaliti ni "gužvu" ni pare za gorivo.

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
- macaneli
- VIP
- Poruka: 9929
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h
ako ja svaki put kad dodjem na godisnji u srbiju zapalim kod Dragomira,onda ni tebi nebi trebalo da bude tesko
ima se,moze se - nema se,mora se....
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
- Stefan_focus
- Poruka: 214
- Član foruma od: sreda, 6. okt. 2010. u 18:19h
Samo Dragomir!!

- goja
Dava li vama Dragomir bombone kad svi letite njemu? Ili se bojite da nece imati ko peci janje na okupljnjima pa mu dizete rep,a?
- Stefan_focus
- Poruka: 214
- Član foruma od: sreda, 6. okt. 2010. u 18:19h
Ne znam ja za ta pecenja jer nisam bio ni na jednom skupu a sto se tice dragomira covek je super majstor ne hvale ga svi bez veze. A sto ti si neki majstor pa ti je on konkurencija? ili se salis samo?
- macaneli
- VIP
idemo njemu jer su mu cene i vise nego sportske,plus sto te saslusa sto retko koji majstor radi ( meni su u sm za menjanje ulja i filtera trazili 150e,a kod dragomira.....e pa necu vam reci cenu....goja piše:Dava li vama Dragomir bombone kad svi letite njemu? Ili se bojite da nece imati ko peci janje na okupljnjima pa mu dizete rep,a?

- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21563
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Ma jok nego smo samo zadovoljni uslugom i cenamagoja piše:Dava li vama Dragomir bombone kad svi letite njemu? Ili se bojite da nece imati ko peci janje na okupljnjima pa mu dizete rep,a?

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
- goja
Stefan_focus piše:Ne znam ja za ta pecenja jer nisam bio ni na jednom skupu a sto se tice dragomira covek je super majstor ne hvale ga svi bez veze. A sto ti si neki majstor pa ti je on konkurencija? ili se salis samo?

- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Znaci imao si specijalan tretman, posto ostali nisu dobili bombone... Mora da mu se svidjas

Fiesta!!
- macaneli
- VIP
znaci ima i privilegovanih musterija
,od bombona se pocinje...

-
- Poruka: 54
- Član foruma od: subota, 12. dec. 2009. u 16:48h
+2
PS: ocu i ja boNbone
PS: ocu i ja boNbone
- m_peki
- Poruka: 561
- Član foruma od: nedelja, 6. sep. 2009. u 15:01h
Imas fordov servis Ljubinko na starom samistu. Dobar servis i ok ljudi a posebno Ljubinko.
P.S. I Dragomir je ok naravno.
P.S. I Dragomir je ok naravno.
- goja
eeee ali Ljubinko ti nece moci uglaviti djuntu sa sitnim nutom...
- darko darko
- Poruka: 3889
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h
kada su servis ulje mozes bilo gde...
ali ako je veliki servis ili popravka, zbog kvaliteta delova i iskustva, najbolje pinosava, i zbog poznavanja marke ford....
ali ako je veliki servis ili popravka, zbog kvaliteta delova i iskustva, najbolje pinosava, i zbog poznavanja marke ford....
- Gonzo
- Kontakt:
ok ok... vidim da je Dragomir prava zvezda ovde pa cu morati jednom da se uverim...
problem je sto nemam trenutno mnogo vremena pa cu probati kod Ljubinka jer mi je skoro pa ispred zgrade...
hvala ljudi!

problem je sto nemam trenutno mnogo vremena pa cu probati kod Ljubinka jer mi je skoro pa ispred zgrade...
hvala ljudi!
- kazalajt
- Poruka: 291
- Član foruma od: utorak, 16. feb. 2010. u 22:54h
Pozdrav svima i srecna nova godina, i naravno da nas fordovi sluze dobro da ne jurimo majstore toliko :-D
nisam bio kod Dragomira al sam bio kod Buce iz zemuna i moram priznati da je sasvim korektan, ja odrzavam auto kod njega i zadovoljan sam kako radi.
nisam bio kod Dragomira al sam bio kod Buce iz zemuna i moram priznati da je sasvim korektan, ja odrzavam auto kod njega i zadovoljan sam kako radi.

- DukiBg
- Poruka: 19
- Član foruma od: nedelja, 2. jan. 2011. u 15:05h
Slažem se, Buca je ok... Ja sam kod njega bio par puta i sve mi je sredio za dan, što mi je bilo bitno...
Ford Fiesta 1.1 - 1989
Ford Focus 1.8 TDDI - 2001
Ford Focus 1.8 TDDI - 2001
- Gonzo
- Kontakt:
Isao sam kod Ljubinka za nekoliko stvari i zadovoljan sam... Hvala za savete!