Merač smeše
-
- Ljubitelj životinja
- Poruka: 3352
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h
Merač smeše
Imam problem. Kupio sam air/ fuel mixture gauge koji se moze videti ovde:
http://translate.googleusercontent.com/ ... TzHTWmYQzw
Problem se ogleda u tome sto mi je sa njim stigla pogresna šema za povezivanje, tj za turbo vakuum a nemačka goveda posluju po principu kad uzmeš pare, nejavljaš se i ne mogu ih nateram da mi pošalju pravu šemu za povezivanje. (pu majku im, nikad ih nisam voleo a sad znam i zasto)
na samom instrumentu postoje tri zice, crna , zelena i crvena i to je sve. Dal neko zna kako ovo treba povezati i gde?
http://translate.googleusercontent.com/ ... TzHTWmYQzw
Problem se ogleda u tome sto mi je sa njim stigla pogresna šema za povezivanje, tj za turbo vakuum a nemačka goveda posluju po principu kad uzmeš pare, nejavljaš se i ne mogu ih nateram da mi pošalju pravu šemu za povezivanje. (pu majku im, nikad ih nisam voleo a sad znam i zasto)
na samom instrumentu postoje tri zice, crna , zelena i crvena i to je sve. Dal neko zna kako ovo treba povezati i gde?
- Mickey038
- VIP
- Poruka: 1133
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 16:33h
Re: Merač smeše
Bolje da si postavio semu za povezivanje koju si dobio uz uredjaj nego sajt prodavca. No po rasporedu zica rekao bih da dve zice sluze za napajanje uredjaja strujom (masa + napon) dok treca sluzi da 'dovuce' signal sa senzora odnosno Lambda sonde.
Uz napomenu da vecinu ovakvih 'shopova' po nemackoj drze turci, ljudi iz bivse jugoslavije, kinezi i slicno.
Uz napomenu da vecinu ovakvih 'shopova' po nemackoj drze turci, ljudi iz bivse jugoslavije, kinezi i slicno.
Oni koji mnogo znaju - malo govore. I obrnuto - najviše govore oni koji ništa ne znaju.
-
- Ljubitelj životinja
Vadim temu,al ovaj instrument je jos uvek neresen, tj nije povezan. Smao jedna zica je slobodna (nije za strujui i osvetljenje) i nju bi negde trebalo zakaciti. Na lambda sondu,ali se postavlja pitanje gde tacno. Ima li neko ideju?
- cvilijams
- Poruka: 502
- Član foruma od: utorak, 23. feb. 2010. u 15:55h
- Kontakt:
Na lambdi iams dve zice za grejac,signal i masu,treba da zakacis na signal.Naci ces ga tako sto ces uzeti unimer malo ogolis zice i gledas gde imas napon od 0.4-0.8 v(valjda,ako sam pogresio za voltazu neka me neko ispravi posto se nisam zezao sa lambdom duze vreme) i to bi bilo otprilike to.
POZZZ
POZZZ
CarSoundSystem
-
- Ljubitelj životinja
Videcu ovo mozda i danas ako moze da se pridje. hvala
- cvilijams
- Poruka: 502
- Član foruma od: utorak, 23. feb. 2010. u 15:55h
- Kontakt:
Moraces ili pod auto ili da trazis instaliciju od lambde u podrucju motora.
POZZZ
POZZZ
CarSoundSystem