Deckonja piše:@ darko darko Dobra ti pozadina
Neznam na koju mislis

, cvenu ili na akvarijumu ova sto je probila

, nesto sam primetio, svima su mesta u cosetu.....
Djomla piše:
@Darko darko, kod tebe me odusevljava akvarijum ja imam zelju za akvarijumom ali nemam para. Nego sta ti dodjavola radi woofer na vrhu police POBOGU!?

Imas odlichan kucni multimedijalni setup kupi samo neki veliki LCD ili plazmu, kvalitetnije bezichnog misa i tastaturu i par exelance. Uvalis se u fotelju i teranje
mozes da napravis akvarijum sam, pazi na specifikaciju stakla, ide po litrazi, do 60 l moze i 4 milimetra staklo, ali su sada bukvalno dzabe, mislim da je ovakav kao moj na limundu bio oko 3000 opremljen> Vidis onu rupu u wuferu, e pa nemogu iz njega da vadim loptice igracke i ko zna sta sve ima unutra, deca su pobedila, a ja prebacio wufer gde nemogu da dohvate. PA dobro, sobzirom da je ovo kupljeno pre 4 godine i jace, neka jos neku godinu, pa cu da menjam sve, ali sam sve spojio, ovaj gore bioskom gruva kao kod ortaka jamahino pojacalo, ima i video, tako da sam ono sto nisam stigao da gledam snimao, a sve je povezano, i komp i tv i bioskop, e da primetio sam da pre mog posta vec imaju neki (bar dvoje) samsung 72 na 100 mz

.....