Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Nesto mi smrdi

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

Odgovori
RS_cabrio
Ljubitelj životinja
Poruka: 3350
Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h

Nesto mi smrdi

Poruka od RS_cabrio » petak, 10. dec. 2010. u 15:03h

Od sinoc pocelo nesto da smrdi kada se ukljuci ventilacija,a podseca na benzin. Sad sam kontrolisao,benzin izgleda da nije,tj ne vide se na crevima ili filteru da curi. Ima li neko ideju kako da nadjem ovaj miris koji jako podseca na gorivo i da li je mozda problem da na izlazu iz motora auspuh negde pusta,pa je to miris koji dodje do ventilacije?

hvala

darko darko
Poruka: 3889
Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h

Re: Nesto mi smrdi

Poruka od darko darko » petak, 10. dec. 2010. u 19:00h

mozda si isao u gradu iza neke plinare pa od njega smrad, opusteno, kazem mozda....

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » petak, 10. dec. 2010. u 22:56h

Jok, non stop,ali sam nasao sada, jer smrdi i ispod kola, dakle verovatno to osto sma mislio,auspuh popustio na nekom spoju.videcu ujutru,idem do servisa

adnan89
Poruka: 349
Član foruma od: utorak, 2. feb. 2010. u 01:01h

Poruka od adnan89 » petak, 10. dec. 2010. u 23:52h

ja sam skoro naletio na nekakvu kesu smeca na putu, i od tad uzasno mi smrdi ispod auta, pogotovo kad stanem, wao da vam je to osjetiti, al kad vozim ok je. mozda je i beba kakva bila, haha, ali prolazi smrad za sad...

samo auspuh, pogledaj na sastavu od motora, poslije grane

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » subota, 11. dec. 2010. u 00:06h

Da, da,upravo tu sumanjam,a to iskustvo sa kesom sam imao i bilo je muka skinuti sve delove kese koji su se zalepili

totti
Poruka: 8536
Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h

Poruka od totti » subota, 11. dec. 2010. u 11:28h

Ako ti se kesa zalepila za auspuh, smrdece jedno 10-ak dana dok potpuno ne sagori.
Slika

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » subota, 11. dec. 2010. u 15:43h

Ne,nego covek da popizdi od majsotra. Ja kad sam osetio taj miris, otisao sam u ford Maverick u Maksima gorkog i reko da mi curi gorivo. Covek pregleda i kaze "nije, zar ne vidis da smrdi negde napred na spoju auspuha i motora", idi kod auspuh majstora da vidi.

Odem malopre tamo,podignu auto i kaze mi da ima rupica jedna na cevi koja ide do zadnjeg lonca i da je tu problem. Ja reko,kako je moguce da nazad izlati a napred se oseca,ali ajde. sta ja znam,zato idem do majstora a ne zakljucujem sam. I platim uredno promeni cevi i posto ne primaju kartice, napesacim se da nadjem bankomat gde mijos uzese socnu proviziju, ali problem nije rese,i dalje smrdi. Dakle, nije ni tu.

Popizdim i nadjem vlasnika servisa jer je moj poznanik,ali je u frankfurtu i dolazi za 10 dana (nije laz jer sam zvao druga da mi da njegov tel,a zajeno na aerodromu su bili u tom trenutku tako da propade i to.

I svratim usput i auspuh Strava i decko mi pokaze da napred curi gorivo ,ne znam tacno gde,ali se barica nakupila dok smo gledali gde mozda pusta. I eto kojoe troskove naprave i zajebanciju losa dijagnoza problema,a to je slucaj koji stlano imam i sve placam ko zna kolko puta.

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“