Chat (free talk) - Bez tehničkih pitanja!
- Deckonja
- Sierra junkie
- Poruka: 1773
- Član foruma od: ponedeljak, 15. jun 2009. u 11:29h
Re: Chat (free talk)
topla voda je odavno izmisljena... 

- Shomy_ksh
- Počasni Čak Noris
- Poruka: 3609
- Član foruma od: utorak, 4. avg. 2009. u 04:45h
jel moze neko od moderatora da premesti ovu moju temu http://www.fordclubserbia.org/forum/vie ... =58&t=6406 u "Mehanika ‹ Kvarovi i popravke" ?
posto je niko ne vidi a treba mi odgovor sto pre...
posto je niko ne vidi a treba mi odgovor sto pre...

Ford Fiesta DuraTorQ 1,4TDCi
Phase Evolution Opus 500.1 + Mac Audio Select 12 with Alpine CDE-9882Ri
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
- FiestaRS
- VIP
- Poruka: 4298
- Član foruma od: subota, 11. okt. 2008. u 17:57h
- Kontakt:
- Shomy_ksh
- Počasni Čak Noris
živ bio... 

1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
- TBV
- Poruka: 597
- Član foruma od: sreda, 24. jun 2009. u 19:57h
Ljudi smorio sam se. Vozim Juga ovako svakodnevno,racunajuci da je jeftin za drndanje i svakodnevno unistavanje,kad 'oces,malo sutra! Svaki cas mora da se budzi trap,kocnice,anlaser.... Crkne mi motor,tj pukne radilica na 45ici i ja ovih dana po ceo dan ne izbijam iz garaze,stavio sam motor iz keca,prepravljao nosace,menjac,komplet trapove,jos sve lepo predihtujem,promenim sve semeringe,ulje valvoline sipam,ma sve zivo uradim i juce da ga probam,provozam se i posle pola sata prolupa motor! A vozio sam fordove,sta su sve preziveli i koje su to mrcine! Kenta sam prodao zato sto zvrci kao sasav,dizel mi se smucio samo zato sto je dizel a xr3i su mi upropastili 'majstori' ali sta je sve preziveo to je cudo jedno! Cuvajte vase fordaljke,nemoj da sam negde video,menjam Forda za Zastavino vozilo,inace war
No Turbo-no fun! No LPG! 

- Shomy_ksh
- Počasni Čak Noris
opet shomy trazi pomoc... treba mi za seminarski
iz ekonomije tema "Trzisna konkurencija" ... to sam manje-vise kompletirao, problem mi predstavlja seminarski rad iz Tehnoloskih sistema i procesa ...tema "automobilska industrija" - ali ne konkretno marka neka, jer bi ja uzeo Fordovu proizvodnju i nasao bih sta mi treba i ne bi bilo problema, nego tehnologija u izradi automobila, masine u automobilskoj industriji. Zamolio bih ljude koji poznaju tu oblast da mi pomognu, revansiracu se nekako.
napomena : student sam FIM-a Fakultet za Industrijski Menadzment, imali smo grupnu posetu Industriji Masina i Komponenata 14. Oktobar (IMK 14. Oktobar), zadatak za seminarski nam je
- istorija fabrike
- proizvodni program fabrike (do sad)
- fabrika danas
- dodatni zadatak - svaki student dobije +temu, kolege su dobijale "plan izrade metalnih konstrukcija", "industrijski procesi" ... sve u svemu, dobijali su teme vezane za IMK 14.Oktobar, meni je na srecu/nesrecu dodeljena tema "automobilska industrija"
ovo podvuceno sam uradio, ostalo mi je samo jos dodatni zadatak da uradim... pomagajte ako ste u mogucnosti. Hvala
iz ekonomije tema "Trzisna konkurencija" ... to sam manje-vise kompletirao, problem mi predstavlja seminarski rad iz Tehnoloskih sistema i procesa ...tema "automobilska industrija" - ali ne konkretno marka neka, jer bi ja uzeo Fordovu proizvodnju i nasao bih sta mi treba i ne bi bilo problema, nego tehnologija u izradi automobila, masine u automobilskoj industriji. Zamolio bih ljude koji poznaju tu oblast da mi pomognu, revansiracu se nekako.
napomena : student sam FIM-a Fakultet za Industrijski Menadzment, imali smo grupnu posetu Industriji Masina i Komponenata 14. Oktobar (IMK 14. Oktobar), zadatak za seminarski nam je
- istorija fabrike
- proizvodni program fabrike (do sad)
- fabrika danas
- dodatni zadatak - svaki student dobije +temu, kolege su dobijale "plan izrade metalnih konstrukcija", "industrijski procesi" ... sve u svemu, dobijali su teme vezane za IMK 14.Oktobar, meni je na srecu/nesrecu dodeljena tema "automobilska industrija"
ovo podvuceno sam uradio, ostalo mi je samo jos dodatni zadatak da uradim... pomagajte ako ste u mogucnosti. Hvala
- Shomy_ksh
- Počasni Čak Noris
imam ja zastavu 101 '89 ... motor presao oko 75000km... motor bez problema razvijao 160km/h ... ako ti treba mogu sa caletom da popricam pa da stavis njega...TBV piše:Ljudi smorio sam se. Vozim Juga ovako svakodnevno,racunajuci da je jeftin za drndanje i svakodnevno unistavanje,kad 'oces,malo sutra! Svaki cas mora da se budzi trap,kocnice,anlaser.... Crkne mi motor,tj pukne radilica na 45ici i ja ovih dana po ceo dan ne izbijam iz garaze,stavio sam motor iz keca,prepravljao nosace,menjac,komplet trapove,jos sve lepo predihtujem,promenim sve semeringe,ulje valvoline sipam,ma sve zivo uradim i juce da ga probam,provozam se i posle pola sata prolupa motor! A vozio sam fordove,sta su sve preziveli i koje su to mrcine! Kenta sam prodao zato sto zvrci kao sasav,dizel mi se smucio samo zato sto je dizel a xr3i su mi upropastili 'majstori' ali sta je sve preziveo to je cudo jedno! Cuvajte vase fordaljke,nemoj da sam negde video,menjam Forda za Zastavino vozilo,inace war
- TBV
- Poruka: 597
- Član foruma od: sreda, 24. jun 2009. u 19:57h
Daleko si,ja sam iz G.Milanovca! Sutra cu da trazim motor, Da li neko zna slucajno sta se desava po novom zakonu ako ubacim motor koji serijski nije isao u juga? Po novom zakonu sa novim tablicama dolaze nove saobracajne u kojima nema broja motora. Sta se desava ako ja stavim 1.4 fiat? A vidim da vec dele nove okvire za vece tablce tako da ta prica sigurno krece od nove godine.. Nesto sam nacuo,kao da ce se gledati neki prva oznaka na motoru i da nece moci da ide motor koji nije standard a sa druge strane da na pojedinim automobilima koji su preregistrovani onda kad su carinili crnogorce na nekim motorima nigde nije bilo broja zato sto je motor kao rezervni deo... A ne placa mi se atest za motor!
No Turbo-no fun! No LPG! 

- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Veruj mi na reč da Kent koji je prešao manje od 150.000, koji je potpuno ispravan i održavan uopšte ne zvrči i u leru je nečujan.TBV piše:LKenta sam prodao zato sto zvrci kao sasav...

Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Neki dan prijetim nešto na zadnjim vratima nove Fieste.

Ono što sam zaokružio, na desnoj strani je lim prekinut, a na ljevoj nije. Zanima me koji je to fazon, prvo sam pomislio da je to neki poklopac, al bi onda bilo logično da je i s druge strane lim prekinut jer u ovom slučaju moraš saviti lim da bi ga otvorio.

Ono što sam zaokružio, na desnoj strani je lim prekinut, a na ljevoj nije. Zanima me koji je to fazon, prvo sam pomislio da je to neki poklopac, al bi onda bilo logično da je i s druge strane lim prekinut jer u ovom slučaju moraš saviti lim da bi ga otvorio.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- FiestaRS
- VIP
- Kontakt:
sa obe strane je isto...
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... d_rear.JPG
ili bolje ovako...
http://img638.imageshack.us/img638/3138/dscn3158.jpg
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... d_rear.JPG
ili bolje ovako...
http://img638.imageshack.us/img638/3138/dscn3158.jpg

- Iosis
- VIP
Nije, na sivoj je sa ljeve strane prekid, a na bjeloj sa obe strane. Ako vidim u gradu i budem imao priliku da slikam uslikat ću izbliza.
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- Boris88
- VIP
- Poruka: 1693
- Član foruma od: nedelja, 11. jan. 2009. u 18:25h
izvinjavam se sto prekidam diskusiju o fiesti,samo me zanima sledece:
da li u bg-u i dalje negde ima da se kupi MB95?
rust is not a crime
- Cedo
- VIP
- Poruka: 3138
- Član foruma od: nedelja, 27. dec. 2009. u 15:32h
Mislim da je samo u pitanju ugao iz kog se gledaIosis piše:Nije, na sivoj je sa ljeve strane prekid, a na bjeloj sa obe strane. Ako vidim u gradu i budem imao priliku da slikam uslikat ću izbliza.

http://www.fordclubserbia.org/forum/vie ... f=6&t=3964
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Ima pumpa kod motela 1000 ruža (kad kreneš od mene ka Avali)Boris88 piše:izvinjavam se sto prekidam diskusiju o fiesti,samo me zanima sledece:
Ima na Vračaru iza Hrama
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
Ford weist den Weg.
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- Iosis
- VIP
Pa ne znam, sledeći put kad vidim parkiranu Fiestu idem da pipnem. 

- FiestaRS
- VIP
- Kontakt:
- Iosis
- VIP
Možda, ne znam dok ne pipnem. 

- knez91
-
- Poruka: 2311
- Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h
da nisi vario pre nego sto si video fiestu vid budale
to ti se ucinilo jer na ovaj jedan kraj pada senka pa je tamnije i onda ti se cini da je odvojen...
ali idi ti opipaj za svaki slucaj
to ti se ucinilo jer na ovaj jedan kraj pada senka pa je tamnije i onda ti se cini da je odvojen...

Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
- Djole
- Master of Tanjirača
- Poruka: 4945
- Član foruma od: nedelja, 6. dec. 2009. u 21:39h
taj sto kazes da je super mogu da se kladim da nije.....radim ja na pumpi pa znam....pretocen bmb ili pomesan sa necim 

- Iosis
- VIP
Ma jok nisam vario.knezevic piše:da nisi vario pre nego sto si video fiestu vid budale

Ništ' bez pipanja!

- knez91
-
- Poruka: 2311
- Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h
e sada sam bio u tempu i na parkingu pored mene je stajala nova fiesta
upravu si ima zarezano nesto kao sara 2mm sirine i 2mm dubine.... kao da je taj srednji deo iznad tablice odvojen, ali to je na obadva kraja
e i vidi se vizuelno ja nisam smeo pipati da nebi neko iskocio cija je fiesta i rokno me palicom vid budale
upravu si ima zarezano nesto kao sara 2mm sirine i 2mm dubine.... kao da je taj srednji deo iznad tablice odvojen, ali to je na obadva kraja
e i vidi se vizuelno ja nisam smeo pipati da nebi neko iskocio cija je fiesta i rokno me palicom vid budale
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
- Iosis
- VIP
Ma ja ću da pipnem po svaku cjenu, makar i palicu dobio po leđima. vid budale
- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
Ne mogu da verujem da su izgubili...
- Deckonja
- Sierra junkie
- Poruka: 1773
- Član foruma od: ponedeljak, 15. jun 2009. u 11:29h
Ko, sta, gde, kakoo...