Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Focus ne prima gas!

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

Odgovori
Novak1979
Poruka: 18
Član foruma od: subota, 24. jul 2010. u 10:10h

Focus ne prima gas!

Poruka od Novak1979 » nedelja, 28. nov. 2010. u 19:07h

Kada sam danas upalio auto Ford Focus 1.4 zetec benzin i pokusao malo da ga turiram pre polaska, stavio sam nogu na papucicu ali sve se desavalo veoma usporeno, reko mozda malo da se ugreje, krenem i u prvoj stisnem malo gasa a auto skoro da ne reaguje, jedva se krecem, ubacim u 2 a ono pocne da trese, hoce da se ugasi, vratim u prvu i polako vozim kroz grad ali cim sam dosao na ulicu sa malom uzbrdicom auto je poceo da trza i gubi snagu, ne reaguje na gas. Nisam mogao da se popenjem uz ulicu.Onda se izgasi skroz i jedva sam ga opet upalio ali ni makac napred. Benzin sam tocio 1000 dinara i presao samo 45 km, pa mislim da nije to. Sta bi moglo da bude. Svaka pomoc je dobro dosla. mechanic

Dragomir
Oficijalni serviser
Oficijalni serviser
Poruka: 5503
Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h

Re: Focus ne prima gas!

Poruka od Dragomir » nedelja, 28. nov. 2010. u 19:09h

najverovatnije je problem sa pritiskom goriva(pumpa u rezervaru)
Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek

Novak1979

Poruka od Novak1979 » nedelja, 28. nov. 2010. u 22:48h

Mislis li da mora pumpa da se menja i koliko to moze da me kosta?

Novak1979

Poruka od Novak1979 » utorak, 30. nov. 2010. u 16:29h

danas sam terao kola kod Paja u Turici i jeste bio pritisak goriva, nista strasno. Skinuo je neke delove i procistio i sad sve radi normalno. Hvala na savetu gears

goja
Poruka: 1186
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 13:17h

Poruka od goja » utorak, 30. nov. 2010. u 19:04h

Ne bih da budem kre*en pa da popujem ali novija kola sa pumpama koje potiskuju gorivo i kojjima radni vjek i funkcionalnost zavisi od istog,se ne voze sa 1000 dinara... zemljace,ili kupi starija kola kojima ne smeta i da se ugase usljed nedostatka goriva ili natoci bar preko pola rezervoara pa doljevaj za 1000 dinara a ne da kuburis sa gorivom...kolicina za 1000 dinara je nedovoljna da pumpa ima stalan dotok a pogotovo sto si ti presao vec ne znam koliko...

Novak1979

Poruka od Novak1979 » sreda, 1. dec. 2010. u 13:53h

Tu si upravu, samo finansije nedozvoljavaju ponekad da se toci toliko goriva. Najbolje bi bilo da mi je rezervoar uvek pun ali realnost je nesto drugo. party0021

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“