Mrzelo me ovo da postujem al ajde:
Makedonska, na sva 4 ,zuta traka
Parkiranje:
Stara prica o drzanju trake kada ima strelica.
Parkiranje na prelazu
Ne znam zasto ih prelazi toliko privlace:
Da, ovaj ispod je parkiran,nije greska,nema vozaca unutra:
Ovo uzasno smeta, jer kad izlazite iz sporedne ulice od ovakvih ne mozes da vidis nista dok ne izadje do pola ulice a obicno se zalete tu pa nastane problem:
Opet parkiranje :
Opet zebra, ne znam u cemu je fora:
Da, onaj crni je parkiran tamo,:
Ja ne bi ni ovoliko ostavljao auto da viri na ulici kao ovaj Nissan
Ovaj sto viri je tu parkiran, verovali ili ne:
Kao i ovaj jugo. ne znam kako se ne brine da ce ga pauk odneti jer non stop tu prolazi.
Traka neupotrebljiva zbog ovakvih :
Kao i ovakvih koji zauzmu celu traku da parkiraju :
Klasicno poprecivanje i onda ko dodje u zagrađena kola, trubi dok se ovaj ne pojavi, probudi sve redom.
Dakle,ovo je masovna pojava. ovi na red su svi parkirani u traci:
Ovi sa kabrioletima su posebna goveda i đubrad.
Za nepazljive, ovaj je parkirao na trotoaru iza reda za parking, dakle, nasao ulaz i vozio po trotoaru:
Ovo je mozda bilo ne znam,ali on mesecima parkira ovako
Ovi gremlini na motorcetu imaju jedno 9 ipo godina i vec preprecuju. Da ne komentarisem ovog intelektualca polubosonogog koji nonsalantno prelazi raskrsnicu
Evo parkiranja klasicnog (jer tu nije mesto) gde posle ne moze da prodje recimo zena sa detetom u kolicima,ili invalid.(u slucaju invalida zbog visokih ivicnjaka mora da se vraca celu ulicu i bude prinudjen da ide ulicom jer je trotoar blokiran.
Vozdovac. Raskrsnica gde idu slikani je zeznuta,tj kolone su obicno velike i to se vidi iz ugla vozaca. tako je bilo i ovde. Dakle,nema skorog mrdanja. Naravno,nikome,ama bas nikome ne pada na pamet da kad vec stoji,ostavi prostor za nas koji dolazimo da se ne pravi jos jedna nepotrebna kolona.
Šta reći a ne zaplakati:
no comment
Ovog mrzi da ceka pa krenuo preko trotoara (sta se desava kada naidje pesak na ovak uskom trotoaru?)
Ovoaj nije isao desno jer onda razumem da stane u zutu traku pred skretanje. Ali naravno da je isao pravo,tj nastavio da vozi zutom trakom
Stara scena zadrzavanja trake sa strelicom,ovog puta na NBG
Zagrađivanje