Zamena filtera za gorivo fokus 1,8tdci
Moderator: Dragomir
- fokus1,8tdcile
- Poruka: 31
- Član foruma od: nedelja, 11. jul 2010. u 15:41h
Zamena filtera za gorivo fokus 1,8tdci
Kupio fokusa 1,8tdci 2002 a nemam podataka o tome kada je zamenjen filter goriva. Pa me interesuje na sta obratiti paznju kod menjanja filtera za gorivo, da li je to rutinska stvar i da li to mogu obaviti kod majstora koji mi je odrzavao do skoro zastavu ili moram u ovlasceni servis.. Takodje koji filter da kupim. Video sam da u euro autu ima efi filter koji je bio oko hiljadu i nesto. a u fordovom servisu je zadnja cena bila oko 3600din plus ruke. U sustini ne zelim stedeti samo mi je bitno da mi auto bude ispravan. unapred hvala na savetu...Mozda je najbolje kad krenem na zimovanje da svratim kod majstor stanka u beloj zemlji i da me ne boli glava ali mi frka ne znam kad je menjan filter...
- Shomy_ksh
- Počasni Čak Noris
- Poruka: 3609
- Član foruma od: utorak, 4. avg. 2009. u 04:45h
Re: Zamena filtera za gorivo fokus 1,8tdci
http://www.fordclubserbia.org/forum/mem ... file&u=357
pozovi to coveka, preporucujem ti njega...i mnogi ce ti ga preporuciti odavde... kod njega narucis on ti ugradi...
ako se ne snadjes za broj ... 063/805-64-22 Dragomir
pozovi to coveka, preporucujem ti njega...i mnogi ce ti ga preporuciti odavde... kod njega narucis on ti ugradi...
ako se ne snadjes za broj ... 063/805-64-22 Dragomir
Ford Fiesta DuraTorQ 1,4TDCi
Phase Evolution Opus 500.1 + Mac Audio Select 12 with Alpine CDE-9882Ri
Phase Evolution Opus 500.1 + Mac Audio Select 12 with Alpine CDE-9882Ri
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
- Neša
- VIP
- Poruka: 5053
- Član foruma od: sreda, 8. apr. 2009. u 17:51h
Re: Zamena filtera za gorivo fokus 1,8tdci
Kupi UFI filtere u Euroautu i zameni kod bilo kog majstora ili u svojoj reziji ako si spretan i imas volje. Obavezno napuni gorivom novi filter goriva!
Ford MONDEO mk3 1.edition
Duratorq DI 16v
Duratorq DI 16v