1957 Ford Fairlane sa Holman Moody 427cid/7.0L motorom, 657 hp.

Moderator: ace1
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
tek sam sad video da si bio tu ali nisam kontao...ovaj jos da znam sta znaci ta skracenica pm...BokiRS piše:Mozes na pm slobodno
i kako na pm....draaganorelj01 piše:tek sam sad video da si bio tu ali nisam kontao...ovaj jos da znam sta znaci ta skracenica pm...BokiRS piše:Mozes na pm slobodno
cek ovde pise da si sada online ili ja gresim,stvarno nerazumem kako ovaj sajt funkcionise...bas je zeznuto...ali stvarno neznam gdesve to da se predstavim ali necu da te smaram sada dok mi to neko ne uradi ko se bolje razume...u to...draaganorelj01 piše:i kako na pm....draaganorelj01 piše:tek sam sad video da si bio tu ali nisam kontao...ovaj jos da znam sta znaci ta skracenica pm...BokiRS piše:Mozes na pm slobodno
pa da bad look hauba ja bi radio kao ovaj , stavljao sam kartone i ne zaklanja svetlost , sto znaci da moze da se radi ovako ...FiestaRS piše:Nisu obrvice... vec produzena hauba tj bad look hauba... na tebi je koliko ces prekriti farove... cemu bi stetilo?
darko darko piše:e cinimi se da fordu jako lepo stoje bele felne
Pa na autu je vecina fabrickih delova.... jedino sto su cacnuti hauba i gepek, drugi retrovizori, clear farovi i lexus stopke...Battaca piše:Bas lepo odradjen auto,ako se nevaram ovo je radila neka nemacka tuning kuca,nabudzen ali sa ukusom.
Pa da nastavim dalje,felne od cosworta(ako se nevaram),jedan brisac,a ko zna sta je ispod haube i unutraFiestaRS piše:darko darko piše:e cinimi se da fordu jako lepo stoje bele felne![]()
Pa na autu je vecina fabrickih delova.... jedino sto su cacnuti hauba i gepek, drugi retrovizori, clear farovi i lexus stopke...Battaca piše:Bas lepo odradjen auto,ako se nevaram ovo je radila neka nemacka tuning kuca,nabudzen ali sa ukusom.
pa da... pa to sve mozes sam da odradis.... i taj DTM brisac je thumbdownBattaca piše: Pa da nastavim dalje,felne od cosworta(ako se nevaram),jedan brisac,a ko zna sta je ispod haube i unutra