najvise se iznerviram kada na bulevaru gde se jedva mozes uglaviti negde dodje neko i zauzme dva parkinga sa svojim kolima :-( e onda mi dodje da kupim nekog jugisu i da se pocnem uglavljimati gde stigne pa ako ocesem ko ka 'ebe vid budale
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf
SASA77 piše:
Ukoliko neki motociklista odbije da stane na znak policajca, to će evidentirati kamere na motoru. Tako će u kratkom roku biti identifikovan prekršilac zakona, kome će potom biti poslata patrola na kućnu adresu.
Ko zna kakvih ludaka za volanom ima - moze opusteno da ga udari kolima i da od njega ostane palacinka na putu...Valjda im je ovo sigurnije ako vozac nece da stane...SASA77 piše:
E sad mi nije jasna jedna stvar. Ako vec imaju ove japance koji idu 300 km/h i obucavace se da voze zasto onda salju patrolu kuci. Zar to nisu mogli i sa ovim motorima koje vec imaju?
Upravo takoSASA77 piše:Ako nece da stane on moze da ga slika i sa magarca a ne sa motora koji kosta 13000e.
Malo prije sam prošao ovuda i ima parkiran jedan pacijent, Toyota sa Bg tablama.