Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

upoznajte presretace na auto putu bg-nis

Ovde pišete o svemu što nije našlo mesto u ostalim kategorijama i što nema neke preterane veze sa Fordom.
darko darko
Poruka: 3889
Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h

upoznajte presretace na auto putu bg-nis

Poruka od darko darko » subota, 23. okt. 2010. u 13:08h

Elem, udjem ja u postu da uplatim struju, red, ali onih koji su uhvaceni u prebrzoj voznji (doveli petoricu u moje selo, u postu, koje se nalazi na auto putu da uplate kazne za prebrzu voznju) , pitam o cemu se radi, prica mi tip, uhvatio ga presretac na auto putu, vozi oko 140 150 (prepricavam njegove reci), kazna 5000 din, video uplatnicu, posto je stranac mora odmah da uplati ili nema dozvole, nema tackica srtica itd (verovarno zato sto je stranac) ostale nisam stigao da pitam, smileychar022 u pitanju je volvo tamno sivi, ili crni , nov ( ovaj presretac) tablice VA 113-127, td 4wd, nevide se kamere nigde na autu, nema na tabli nista, cak se nevide panduri u kolima jer su stakla zatamljena, kaze da je kamera povezana sa bg i da nemoze da se brisa sa kamer i iz kompjutera, ( smileychar022 on tako misli lol ) ja uzmem tel da slikam napolju, (malo se me cudno gledali kad sam slikao, a ja sam strasljiv od policije mrgreen , pa su slike kakve takve), ali evo nekih slika,
http://img826.imageshack.us/img826/125/23102010404.mp4
http://img809.imageshack.us/img809/8657/23102010572.jpg
http://img831.imageshack.us/img831/1115/23102010573.jpg
http://img153.imageshack.us/img153/1108/23102010574.jpg
a ovi sto se smeju su srecni dobitnici rally hahahaha

Iosis
VIP
Poruka: 8421
Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h

Re: upoznajte presretace na auto putu bg-nis

Poruka od Iosis » subota, 23. okt. 2010. u 15:40h

E ovo nije loša tema. :D
Bar da znamo ko su ti presretači. :D
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

dule0911

 
Poruka: 13648
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Poruka od dule0911 » nedelja, 24. okt. 2010. u 01:55h

Pa kolegi Mica_The_Face je ovaj Volvo dobro poznat hahahaha hahahaha
Ja sam se odavno informisao na cbc-u i ostatku interneta gde sam nasao, o presretacima. Sa fiestom me bas bolela briga, sa Mondeom bas i ne. Inace po prici ljudi generalno ne smaraju ako ides do 140km/h, mozda i 150, preko te zaustavljaju 100% (mislim, za nase ljude, za strance ne znam).
Inace, tablice ti nista ne znace, stalno ih menjaju. Samo pamtite modele automobila i to je to, a posto ih nema previse (oko 10tak modela cini mi se) nije tesko spustiti gas kad ga vidis u retrovizoru.
Mada opet oni imaju siptomaticno ponasanje. Svaki od njih kad vozis brzo ima da te izaziva da vozis jos brze. Ili ako ga obidjes pokusace da te stigne i prati, ako to primetis odmah kocis i nadas se da ce se sazaliti i pustiti te hahaha :D Naravno u tom slucaju ne treba nasedati na to sto je on usporio i vozi par km ispred tebe istom brzinom, :D

Inace ovaj Volvo je aktivan gotovo svuda, auto-put BG-NG, BG-Sid, BG-NIS...
Cuo sam cak i na ibarskoj da ljudi vidjaju presretace ali nigde nisam nasao potvrdjeno, samo glasine.
Fiesta!!

totti
Poruka: 8536
Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h

Poruka od totti » ponedeljak, 1. nov. 2010. u 15:49h

Ja sam dve godine sluzbeno svakodnevno isao auto putem iz Beograda za Kragujevac i cesto sam ih sretao. Vidjao sam Audi A6, Skodu Superb, Mercedes E 320, Mazdu 6 i ovakav Volvo. Uglavnom im je bila fora da voze srednjom trakom oko 120 km/h i cekaju da ih neko velikom brzinom obidje. Mada ni ja nisam imao problem sa njima jer sluzbeni punto jedva ide 140 :D
Slika

vucki
Poruka: 2146
Član foruma od: utorak, 13. okt. 2009. u 12:24h

Poruka od vucki » ponedeljak, 1. nov. 2010. u 17:28h

"darko darko" Jesu te gazili presretaci??? war Vidim sve su fotke slikane sa zemlje..... lol

Daniel
Poruka: 6089
Član foruma od: ponedeljak, 18. okt. 2010. u 10:27h
Kontakt:

Poruka od Daniel » ponedeljak, 1. nov. 2010. u 17:59h

za kamere i njihove radare kad te uslikaju kojom si brzinom isao nema vise spasa

od jednog jako dobrog drugara, drugar je radio novi system za radare. Ako te uslikaju kaci se radar na GPS satelit u pisuje vreme tacno kad je slikano i koordinate gde, i nema sanse da se obrise jedino kad se odnese radar u stanicu izvadi mem kartica i prikljuci na njihov racunar gde ima softver za to.
tako da nema vise ako te uslikaju aj nemoj pisati kaznu evo kesa, moraju da imaju za svaku sliku priznanicu ili sta vec da su izdali kaznu :(

ebem ti drugara kad im namesti tako nesto vid budale
Focus mk1 1.8 TDCi ~ 150ks Zetec 2002 (plava serpa)
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011

CougarXR
Poruka: 240
Član foruma od: sreda, 14. okt. 2009. u 15:31h

Poruka od CougarXR » ponedeljak, 1. nov. 2010. u 18:47h

dule0911 piše:ako to primetis odmah kocis i nadas se da ce se sazaliti i pustiti te hahaha
Nema naglog kocenja... po zakonu ne smes naglo da kocis jer ugrozavas ostale ucesnike... to pogotovo vazi na autoputu...

Na primer ides 150-160 vidis vozilo za koje pretpostavis da je presretac.. i zabodes kocnicu da bi sto pre spustio na dozvoljenih 120... ako izuzmemo mogucnost da te to vozilo poljubi od pozadi, a ispostavi se da jeste presretac dajes im savrseno dovoljno materijala za nesmotrenu voznju ili vec neki vid ugrozavanja bezbednosti saobracaja... Sa druge strane ako se lagano koci mala je verovatnoca da ce neko reagovati...
boost is automotive equivalent of cocaine

vucki
Poruka: 2146
Član foruma od: utorak, 13. okt. 2009. u 12:24h

Poruka od vucki » ponedeljak, 1. nov. 2010. u 20:54h

Sa tvojim 2,5 v6 motorom vise se isplati da ga jos nabodes po gasu gears nego da naglo kocis war

dule0911

 

Poruka od dule0911 » ponedeljak, 1. nov. 2010. u 22:23h

CougarXR piše: Nema naglog kocenja... po zakonu ne smes naglo da kocis jer ugrozavas ostale ucesnike... to pogotovo vazi na autoputu...
Naravno nisam ni mislio da se naglo spusti brzina, vec lagano spustis pa sta ti bog da thumbsuph
Fiesta!!

Neša
VIP
Poruka: 5053
Član foruma od: sreda, 8. apr. 2009. u 17:51h

Poruka od Neša » nedelja, 14. nov. 2010. u 00:27h

Kolike su kazne za prekoracenja na auto-putu?

Trebalo bi prvo da te upozore presretaci,a kazna je samo za bas velike brzine... Mislim da do 150 km/h nikog ne diraju,tako da ne uzbudjujte se previse ;)

Ionako je ovo ogranicenje od 120km/h van pameti zato sto je to ogranicenje od pre 40g kad su bili drugaciji putevi i vozila...
Ford MONDEO mk3 1.edition
Duratorq DI 16v

darko darko
Poruka: 3889
Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h

Poruka od darko darko » nedelja, 14. nov. 2010. u 00:42h

video sam neku upllatnicu na 5 000, e sada...

Dusan64
Poruka: 5280
Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h

Poruka od Dusan64 » nedelja, 14. nov. 2010. u 01:40h

Nesa piše:Ionako je ovo ogranicenje od 120km/h van pameti zato sto je to ogranicenje od pre 40g kad su bili drugaciji putevi i vozila...
Bogami uopste nije van pameti.. Ja sam cesto isao autoputem 150-160-170km/h i u nekim situacijama sam se i uplasio.. Naletis na ulegnuce na putu,na hiljade nepravilnosti,a pri tim brzina vec ne mozes lako da iskontrolises auto.. Da je to normalan autoput pa i da kazes..

Djomla
Poruka: 1123
Član foruma od: utorak, 26. jan. 2010. u 09:30h

Poruka od Djomla » nedelja, 14. nov. 2010. u 10:20h

Dusan64 piše:
Nesa piše:Ionako je ovo ogranicenje od 120km/h van pameti zato sto je to ogranicenje od pre 40g kad su bili drugaciji putevi i vozila...
Bogami uopste nije van pameti.. Ja sam cesto isao autoputem 150-160-170km/h i u nekim situacijama sam se i uplasio.. Naletis na ulegnuce na putu,na hiljade nepravilnosti,a pri tim brzina vec ne mozes lako da iskontrolises auto.. Da je to normalan autoput pa i da kazes..

Egzekli. Te stvari moras da gledas po proseku stanja automobila u srbiji + proseku stanja autoputa.
Lako je nemcima da raspale maksimalne brzine kada imaju standard da su im uredni putevi i znaju da svi kod njih imaju nove i dobre automobile.

Putevi su nam mislim vise manje isti. Vozila su malo mladja. :D Nisu stara po 40 nego izmedju 25 -30 god :D
F.O.R.D. First On Race Day
]BMW is like a tampon every pussy needs one

///Mandovchina. :P

lasto
Poruka: 336
Član foruma od: sreda, 20. okt. 2010. u 18:06h

Poruka od lasto » nedelja, 14. nov. 2010. u 15:12h

Za koga su namenjeni presretači, njih ne mogu, a ni ne smeju da pohvataju

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Djomla
Poruka: 1123
Član foruma od: utorak, 26. jan. 2010. u 09:30h

Poruka od Djomla » nedelja, 14. nov. 2010. u 18:17h

Prototip i klasik vozach nemackih automobila. :)
F.O.R.D. First On Race Day
]BMW is like a tampon every pussy needs one

///Mandovchina. :P

Shoshon
VIP
Poruka: 717
Član foruma od: subota, 11. jul 2009. u 19:14h

Poruka od Shoshon » utorak, 30. nov. 2010. u 22:24h

Elem...
Na autoput Bg-Ni, presretač i to bezobrazan. U pitanju je neki besni pasat clap .
Ali je fora što ide neki golf sa JA tablama (u konkretnom slučaju jednog drugara) i vozi bezobrazno blizu u zadnjem braniku :-) sa namerom da isprovocira. Sreća da je drugar video neposredno pre uznemiravanja, tog pasata iz kojeg izlazi službeno lice u uniformi smileychar022 i kako piše rulest kaznu nekom slovencu i da je istog tog video u retrovizoru kada je golf kobajagi probao da ga obiđe sa desne strane. Sve se to odigravalo na nekih 130km/h. Srećom, nije došlo do patosiranje papučice gasa u pokušaju odmicanja sa prisutnih 130ak konja pod haubom već pipkanja kočnice. Momci su uredno dali levi migavac, i otišli gears da traže novog dobrovoljca ...
Slika

batarihter
Poruka: 473
Član foruma od: utorak, 5. okt. 2010. u 17:38h

Poruka od batarihter » utorak, 20. dec. 2011. u 21:02h

Danas na auto-putu Bg-Nis,sam ladno za sat i po video 3 presretaca!!!U traci,Nis-Beograd kod Lapova je bio crni Mitsubishi Evolution(onaj iz SAT-a),a negde kod Smedereva su pored mene "proleteli" "tirkizno plavi"ili jbmli ga kakav,plavi "ford fokus"i za njim odmah onaj "volvo"sa pocetka(sad su pederi na NS tablice)I bukvalno ispred mene volvo pretice fokusa,i "bezobrazno" ga sece i pali signalizaciju "policija" :/ !!E sad ako je plavi fokus clan sa foruma,onda brate moje saucesce!! :'( Ja sam isao 130km/h,a oni su prosli pored mene kao da sam bio parkiran!!! hahahaha 3.presretaca sam video na odvajanju za Paracin,vozili su crnog dzipa Mitsubishi Pajero!!(nisam uspeo da vidim table jer je sneg vejao kao lud)!!Tako da ima govana svuda!! :lele: Pozdrav :ford:
Ford Sierra 2.0i DOHC
...kakvih ljudi ima na planeti - dobro se i vrti...

kubura16v
Poruka: 1841
Član foruma od: četvrtak, 20. avg. 2009. u 20:49h

Poruka od kubura16v » utorak, 20. dec. 2011. u 21:36h

Sto se civilnih automobila tice,u Cacku se treba paziti sive Octavie Ca table i beli Pajero Kv table. Oba zatamnjenih stakala skroz u krug. PAjera sam provalio pre neku noc jer sam malo ostrije krenuo sa semafora (potpisivao) i stao je iza mene na sledecem semaforu kad vidim one blinkere napred na njegovoj soferci. Pratio me kroz grad bar pola sata,gde god sam skrenuo bio je tu. Tako da......... :/

dax92

 
Poruka: 7628
Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h

Poruka od dax92 » četvrtak, 22. dec. 2011. u 00:15h

Ja bukvalno cim vidim da je iza mene neko sa bas tamnim staklima, i novijim kolim, bas pazim kako vozim.
Tako je po meni najsigurnije da se izbegnu presretaci. Isto tako i "zveranje" u kola koja su okolo.
Znam da imaju i crnog Pezoa 607 v6 je motor, automatik.
Focus ST170
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo hahahaha
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu lol
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara lol

RS_cabrio
Ljubitelj životinja
Poruka: 3350
Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h

Poruka od RS_cabrio » četvrtak, 22. dec. 2011. u 00:37h

Dusan64 piše:
+1

...meni se otima i na mnogo manjim brzinama. Inače Je*em ti zemlju gde je sve pod pretnjom,prismotrom,kaznom,skrivanjem,iiskakanjem i naskakanjem. Nek zabrane lepo vozila preko 1.3 ccm kod kupovine a ne da ganjaju narod. pre ce po gradu neko da napravi fatalan ishod sa nogo manjom brzinom nego na pravom autoputu.

Battaca
Poruka: 158
Član foruma od: petak, 5. jun 2009. u 21:04h

Poruka od Battaca » četvrtak, 22. dec. 2011. u 11:09h

RS_cabrio piše:
Dusan64 piše:
+1

...meni se otima i na mnogo manjim brzinama. Inače je*em ti zemlju gde je sve pod pretnjom,prismotrom,kaznom,skrivanjem,iiskakanjem i naskakanjem. Nek zabrane lepo vozila preko 1.3 ccm kod kupovine a ne da ganjaju narod. pre ce po gradu neko da napravi fatalan ishod sa nogo manjom brzinom nego na pravom autoputu.
Nije fazon u tome,kako mislis da napune drzavnu kasu ako nema onih koji imaju jace automobile i jurcaju putevima,mora i to zadovoljstvo da se plati.Mislim da bi trebalo svi mi da jurcamo i da placamo kazne jer bi onda drzava imala pare odakle da napravi dobre puteve a samim tim bi sigurno i podigla limite kao sto su u EU.
Fiesta XR2

dule0911

 

Poruka od dule0911 » četvrtak, 22. dec. 2011. u 11:11h

Hahahhaha volim tvoju ironiju :D
Posto ozbiljan sigurno nisi (mislim za trosenje para od kazni na puteve :D ).
Fiesta!!

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » četvrtak, 22. dec. 2011. u 11:24h

Ma treba mot'kama da protjeramo ovu bagru i da dođu pošteni (ako ima takvih :/ ) ljudi na vlast, bilo bi para za sve. Napravili bi i dobre puteve, a i kompletnu infrastrukturu, industriju, naravno bez kredita... Ali to neće moći za 5 godina jer su nas unazadili i uništili totalno trebalo bi nam dosta da se oporavimo.
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

RS_cabrio
Ljubitelj životinja
Poruka: 3350
Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h

Poruka od RS_cabrio » četvrtak, 22. dec. 2011. u 11:26h

Bojim se da nije ironija, nego Batacca zici u italiji pa nema direktne info kakvo je stanje puteva i gde se i kako trosi novac.

Iosis: blago tebi kad si optimista. Tek za 5 godina nista nece moci jer realnog sektora nema, dug je sve veci,sve manje obrazovanih. Mislim takođe da ko je posten i zeli mirno da spava,ne bavi se politikom

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » četvrtak, 22. dec. 2011. u 14:00h

Nisam ni mislio 5 godina, nego mnogo više. Možda, ali MOŽDA za 20 godina. Za 20 godina bi i mogli nekako srediti da nema kredita koje će trebati vraćati. :/

Odgovori

Povratak na „Off topic & Free time“