Evo malo slicica sa zimskim izgledom
Do sada sam presao skoro 12k km i mogu reci da sam veoma zadovoljan. Ulaganja jeste bilo, ali nijedno nije bilo neopravdano i nesto sto nisam ocekivao tj sto ne spada pod neko redovno odrzavanje.
Pri zadnjem servisu su zamenjeni diskovi prednji (prvi put posle 210k, mislim da nije los rezultat

) sa plocicama, posle prvog perioda dok je sve leglo na svoje mesto mogu reci da bolje koce od starih. Stari su imali jos mesa na sebi ali posto su se ipak stanjili, a moj stil voznje je malo ubitacan po kocnice, uspeo sam da ih malko iskrivim sto je rezultovalo tresenjem kad se naglije koci sa 130-140km/h. Znaci mogli su jos da idu, ali ne volim da stedim na tome.
Stavljene su i zavesice napred, uskoro cu i nazad da stavim. Znace dosta jer se auto manje prlja, plus stitim sajtne koje su kod mene jos uvek u dobrom stanju. Inace originalne zavesice su mnogo dobra stvar i sto se oblika i sto se montaze tice, bas su kvalitetne (30e prednje).
Zimske gume montirane sa celicnim felnama i radkapnama sa Focusa C-max, iznenadilo me kako mu dobro stoje, ocekivao sam da ce biti ruzniji. Ali je isti broj krakova radkapni kao i alu-felni 17, pa se i ne primecuje previse
Za te alu-felne sad treba da gledam neku prihvatljivu ali kvalitetnu varijantu da se srede. Problem je sto su iz dve boje da tako kazem, pa ne znam koliko su ljudi koji se bave time voljni da ih sredjuju jer mislim da je potrebno vise posla oko njih. Ako nista bice neka uradi sam varijanta vid budale