Moderator: Dragomir
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
I ne košta ni 800 ni 1500 din nego više (a preko 2000 mi je realno gledano već mnogo) i treba da se čeka na nabavku. El ti sad jasnije zašto ganjam polovan?Estariol piše:Evo obvako izgleda prekidač rikverca kod mene...
pa ja kazem onda:Estariol piše:Ovaj od metalai nije strašno skup, oko 15 evra je, ali ovaj sa slika iz mog prethodnog posta jeste. Ne znam koliko košta, znam samo da mi je čovek koji drži prodavnicu fordovih delova savetovao da nađem polovan... Uzgred, nije loša ideja
znaci, taj od metala sto ti kazes da i nije strasno skup ide kod mene na fiestu i kosta oko 800din.Shomy_ksh piše:bas takav sa slike je i meni, s tim sto se razlikuju 2 modela koliko sam ja provalio a razlika je u rasporedu pinova. Cena je bila oko 800din u prodavnici i to za nov. Ne razumem zasto kupiti polovno...
Estariol piše:@ Shomy:
Vidim da ne pratiš pa da ponovim:I ne košta ni 800 ni 1500 din nego više (a preko 2000 mi je realno gledano već mnogo) i treba da se čeka na nabavku. El ti sad jasnije zašto ganjam polovan?Estariol piše:Evo obvako izgleda prekidač rikverca kod mene...
Ispustio sam ga u jednu prikladnu posudu procjedio premda nije bilo nečistoće i vratio nazat po završetku radova!Estariol piše:Kako si sprečio curenje ulja iz menjača?