Procena štete
Moderator: ace1
- Dragomir
- Oficijalni serviser
- Poruka: 5503
- Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h
Re: Procena štete
Imas 24 sata da prijavis povrede od vremena udesa u bolnicku ustanovu (za Beograd je to Urgentni centar) i ako imas nekoga da te posavetuje mozes uzeti lepe pare(da sam slusao drugara advokata naplatio bih duplo vise),sve posle toga nece ti priznati.
Inteesuje me dali si i ti okrivljen za udes ili samo autobus sto bi bilo sasvim ocigledno po velicini stete na zadnjem kraju u odnosu na prednji ?
Inteesuje me dali si i ti okrivljen za udes ili samo autobus sto bi bilo sasvim ocigledno po velicini stete na zadnjem kraju u odnosu na prednji ?
Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek
- Zizu
- Poruka: 16
- Član foruma od: petak, 24. sep. 2010. u 22:04h
prvi put se cukam pa nemam baš nešto iskustva s tim,jbg nisam znaoknezevic piše:pa sto se nisi pravio da te boli vrat pa uzeo neke pare
a za sud ne znam to za novcanu naknadu prvi put cujem da ce oni da ti daju direktno pare ..
ali ok mozda su ti kod tebe posten kod ovih kod mene sto ih ja gajam ne bi izvuko 1e da ih vijam lopatom vid budale
nema mi druge nego da se svadjam i ja sa ovimFiestaRS piše:Cale je imao slicni udes i isto su mi nudili oko 60ak hiljada din pa smo otisli do osiguravajuce kuce (Delte)... svadjali se sa proceniteljom jer je sinak odvalio da je je jedan radni sat majstora 500 dinara!!! u sred svadje nam je ponudio da digne cenu radnog sata... na sta smo i pristali... suma je dignuta ako se dobro secam na 80 i koju hiljadu! i jos je cale dobio 440 000 za kragnu...![]()
Svadja je izbila jer je procenitelj rekao da se radi o starjem autu ( merc 190ka) i da ne moze da uracuna nove delove jer auto ima vise od 20god... e sad... ja sam mu rekao da taj auto nikad nije lupan .... i sad kad se uradi limarija i kad se ofarba izgledace kao ..... a to nema veze s`nicim?.... onda se ponudio da digne radni sat majstora... popravka me kostala malo vise od 500eura... cisto je ostalo nekih 250 - 300eura a auto izgleda kao sto sam mu i rekao...

sad mi je kasno izgleda.ne znam,mislim da jesam pošto mi nisu uračunali prednji kraj vozilarsdforddragomir piše:Imas 24 sata da prijavis povrede od vremena udesa u bolnicku ustanovu (za Beograd je to Urgentni centar) i ako imas nekoga da te posavetuje mozes uzeti lepe pare(da sam slusao drugara advokata naplatio bih duplo vise),sve posle toga nece ti priznati.
- knez91
-
- Poruka: 2311
- Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h
ok ma nista ni ja nisam znao kada je totalna steta da ti oni isplacuju kes
meni je pre par dana auto cuknut ali malo i bile su mi ponudjene te tri opcije...
meni je pre par dana auto cuknut ali malo i bile su mi ponudjene te tri opcije...
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
- Dragomir
- Oficijalni serviser
- Poruka: 5503
- Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h
Tu mi nesto smrdi izgleda da je tebe neko malo za....oZizu piše:sad mi je kasno izgleda.ne znam,mislim da jesam pošto mi nisu uračunali prednji kraj vozila
Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek
- Zizu
kako misliš?u izveštaju piše da sam ja udario tu ženu,pa autobus mene,pa ja opet tu ženu.oni su mi rekli da mi računaju samo zadnji deo vozila.e sad,taj zadnji deo vozila su mi procenili kao totalnu štetu a kataloška vrednost vozila je oko 1200e,oni su podelili auto na 2 dela(prednji i zadnji)i dali mi ponudu totalne štete zadnje delarsdforddragomir piše:Tu mi nesto smrdi izgleda da je tebe neko malo za....oZizu piše:sad mi je kasno izgleda.ne znam,mislim da jesam pošto mi nisu uračunali prednji kraj vozila
- miki023
- Poruka: 1161
- Član foruma od: petak, 12. dec. 2008. u 15:47h
Najbolje da odes do nekog advokata koji ima iskustva sa osiguravajucim drustvima i pitas za savet.
- Zizu
uložio sam neke žalbe medjutim poslali su mi da je to njihova konačna procena
- FiestaRS
- VIP
- Poruka: 4298
- Član foruma od: subota, 11. okt. 2008. u 17:57h
- Kontakt:
- darko darko
- Poruka: 3889
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h
advokat i tuzba ce da te kosta vise nego steta, pazi se da tebe zenz netuzi, a napisali su da si ti udario prvo zenu, znaci prednji kraj otpada, probaj podigni malo cenu, reci da je bio u extra stanju, plin, atest, sve, pa sta ti bog da, nisam pametan, ja bi uzeo pare, rasprodao to, i jurio nekog u dobrom stanju, ali nemoj mene da slusas ....
- Zizu
to ću verovatno i uraditi,prodaću ga pa ću videti šta ću dalje,ne isplati mi se da ga popravljam.