milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Ne znam kako vama tako malo al moja fiesta je 2003 god, uvezena iz italije i 1250e samo carina. Inace fokus je super, uzdravlje da te sluzi.Stefan_focus piše:E blago tebi za carinu i pdv, meni je izaslo 110.000dinara jer je uvezen iz Svajcarske, najskuplji je katalog za SvajcarskuI tebe da pitam koliko ti trosi?
Mislim da tu ima neka zahebancija od grada do grada. Kažu da je vrlo jeftino u Dimitrovgradu. Tako sam bar čuo.rile piše:Ne znam kako vama tako malo al moja fiesta je 2003 god, uvezena iz italije i 1250e samo carina. Inace fokus je super, uzdravlje da te sluzi.Stefan_focus piše:E blago tebi za carinu i pdv, meni je izaslo 110.000dinara jer je uvezen iz Svajcarske, najskuplji je katalog za SvajcarskuI tebe da pitam koliko ti trosi?
znam da odoh u off,ali moram pitati, prijatelju sta si ti uvezao, john deere da platis toliku carinu ? ? ?rile piše:
Ne znam kako vama tako malo al moja fiesta je 2003 god, uvezena iz italije i 1250e samo carina.
Slikacu vam carinski list ako je potrebno. Na njemu lepo pise koja cena (1250e)macaneli piše:znam da odoh u off,ali moram pitati, prijatelju sta si ti uvezao, john deere da platis toliku carinu ? ? ?rile piše:
Ne znam kako vama tako malo al moja fiesta je 2003 god, uvezena iz italije i 1250e samo carina.
koliko te je izasla ta fiesta ?