klizna kapija na daljinski???
- darko darko
- Poruka: 3890
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h
klizna kapija na daljinski???
E, napravio sam garazu za dve fordaljke, sada otvaram kapiju, kliznu, to znam kako cu da izvedem, zanima me, kako da odradim da se otvara na daljinski, sta treba i gde da kupim, pratio sam ranije to ali me interesuju iskustva da prodjem malo jeftinije. Postoji nacin sa dva mikro dugmeta, elektro motorem, sajlama (to me najvise buni kako sa sajlama??), i daljinskim od alarma ili nesto tako, dali je to moguce......
- Dusan64
- Poruka: 5283
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
Re: klizna kapija na daljinski???
Postoji daljinska komanda,znaci kupuje se paket motor i daljinci..
- IvkeTc1
- Poruka: 130
- Član foruma od: nedelja, 14. mar. 2010. u 16:24h
Kupuje se komplet elektro motor, zupcasta letvica koja ide na kapiju, msm da se dobijaju dva daljinska upravljaca i neka dva senzora koja idu na subove... Ne secam se tacno cena ali znam da nije jeftino. poslednji put kad smo ugradjivali bilo je oko 200-250e. ovo sam lupio onako iz secanja,nemoj da me drzis za rec.
- darko darko
pa ako je 200 to i nije mnogo, koliko sam ja gledao, ovi su bili oko 500 e, neka budzevina koja se sama previ kosta oko 150 e,(ali sam sklapas, pa kako ispadne) ovo na sajlu pa da istrazujes. Neznam gde da jurim uopste taj deo, gde se to kupuje, mozda ima u "URADI SAM"
- IvkeTc1
sada sam pitao brata, upravu si. Ceo komplet kosta oko 450-500
. kod strica smo ugradili pre 7,8 godina i dalje radi bez ikakvih kvarova...a koristi se svakodnevno. Taj sistem sa sajlama mi nije poznat, znam samo za ovaj sto sam vec opisao.

- darko darko
citao sam na forumu, sam svoj majstor, tip je napravio sajlice koje vuku kapiju i kontra sajlu kaja zatvara, sa elektro motorom sa dva smera, i daljinskim koji je kupio odvojeno, sva mikro dugmeta koja stopiraju kada dodje do kraja kapija, e sada nigde nisam video sliku, ali imam trag kako da dojdjem, posto postoji tip koji upravo to radi, pa ce mo malo da prepisujemo, 150 - 200 e i nije strasno, ali 500, sada nije moranje.
- IvkeTc1

- Dragomir
- Oficijalni serviser
- Poruka: 5503
- Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h
ja sam kupio motor sa 4 daljinca i nazupcenom letvom,moram da proverim koliko je kostao ali siguran sam da nije bi skuplji od 250 e
Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek
- darko darko
Secas se gde si kupio, i gde otprilike da trazim, probacu i u uradi sam, neznam ima li nesto na bubanj potoku, koje je duzine bila nazupcena letva???.
- Dragomir
- Oficijalni serviser
- Poruka: 5503
- Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h
- Shoshon
- VIP
- Poruka: 717
- Član foruma od: subota, 11. jul 2009. u 19:14h
Drugar radi sve te gluposti sa automatskim vretima i sl. pozvaću ga danas da priupitam za kapije. koje su dimenzije kapije i tome slično?

- darko darko
E ajde pitaj ga kako ide, ima oko 5 6 metara, ali niska, i nije teska cim je ja mogu podici, jos je u fazi pravljenja (moram da naspem jos 7-8 kamiona zemlje za prilaz), nije hitno, ali bitno mi je da unapred isplaniram, sakupljam sve moguce informacije