teško pali mondeo2 1.8td
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 5
- Član foruma od: ponedeljak, 7. sep. 2009. u 15:35h
teško pali mondeo2 1.8td
mondeo otkad ga imam uvek vergla po 2 puta da upali,motor je dobar. tako pali i kad je vruć i kad je hladan .ako dragomir zna sta je neka javi oću da ga popravim.
- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Re: teško pali mondeo2 1.8td
Jel su grejaci ispravni? Ako je kompresija motora dobra, a dugo vergla ja bih prvo od toga krenuo.
Fiesta!!
-
grejači su dobri i ova lukasova boš pumpa i sva creva (prelivna od dizni) stoputa gledao .
- knez91
-
- Poruka: 2311
- Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h
a kakav ti je alanser
ja imam slicnu situaciju malo duze vergla
ima da se uzme za td motore malo jaci alanser pa on brze pali....
ja imam slicnu situaciju malo duze vergla
ima da se uzme za td motore malo jaci alanser pa on brze pali....
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
- Dragomir
- Oficijalni serviser
- Poruka: 5503
- Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h
Najverovatnije je problem u samoj pumpi,
Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek
-
čini mi se da se kad se ugasi motor svo gorivo vrati u rezervoar,pa mu treba vreme da ponovo upali . mechanic
- darko darko
- Poruka: 3889
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h
pogledaj crevo filter pumpa tu obicno vuce kad je na rezervi, mozda je i drukalica, rucno zamenjen deo koji se pertla pa tu vuce, proveri crevo dali ima nafte,
to se i meni desava, cak nekad upali bolje kad je hladan, mada moj motor je presao samo kod mene 320000, tako da verujem da je i do njega, nervira me sto nekad upali hladan bez problema, znaci da moze, 2 puta zagrejem i on bez problema ujutru hladan, a ovako vergla li vergla (zna i ulje da zajebava kad je dotrajalo), ali kad je vruc ni vidovita zorka mu nemoze pomoci....
99 % je dragomirovo misljenje ispravno, u 99 posto slucajeva je tako, tako ako hoces da resis najbezbolnije, odradi kako ti je rekao,
to se i meni desava, cak nekad upali bolje kad je hladan, mada moj motor je presao samo kod mene 320000, tako da verujem da je i do njega, nervira me sto nekad upali hladan bez problema, znaci da moze, 2 puta zagrejem i on bez problema ujutru hladan, a ovako vergla li vergla (zna i ulje da zajebava kad je dotrajalo), ali kad je vruc ni vidovita zorka mu nemoze pomoci....
99 % je dragomirovo misljenje ispravno, u 99 posto slucajeva je tako, tako ako hoces da resis najbezbolnije, odradi kako ti je rekao,
-
otklonjen kvar posle 2 godine .na ovoj drukalici propustao vazduh kad je prespojen pali ko lud...nisam verovao da moj auto može ovako da pali-POZDRAV