Crevo od serva
Moderator: Dragomir
- Mickey038
- VIP
- Poruka: 1133
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 16:33h
Crevo od serva
Dakle treba mi hitna informacija:
Koliko moez da kosta zamena creva na sistemu za servo. U pitanju je malo crevo koje prelazi pored motora a ide iz servo pumpe prema letvi volana. Osteceno je i curi i potrebna je zamena. Uz to ce se menjati i ulje, pa me zanima koliko bi kostalo da se sve to zameni (crevo i ulje) i naravno ruke.
Znaci , sto hitniji odgovor, jer problem moram da resim do sutra.
Koliko moez da kosta zamena creva na sistemu za servo. U pitanju je malo crevo koje prelazi pored motora a ide iz servo pumpe prema letvi volana. Osteceno je i curi i potrebna je zamena. Uz to ce se menjati i ulje, pa me zanima koliko bi kostalo da se sve to zameni (crevo i ulje) i naravno ruke.
Oni koji mnogo znaju - malo govore. I obrnuto - najviše govore oni koji ništa ne znaju.
- Dragomir
- Oficijalni serviser
- Poruka: 5503
- Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h
Re: Crevo od serva
Crevo u orginalu je tesko naci pa onda se skine i odnese u Boban sajle da naprave drugo i to nebi trebalo da kosta vise od 2000 din.Ulje oko 900 din fordovo i rad do 1000
Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek
- Mickey038
- VIP
Resio problem.
Ulje i kais zamenjeni. Kais je morao da se zameni jer je bio ceo mastan od ulja. Crevo je postavljeno drugo, novo.
Ulje i kais zamenjeni. Kais je morao da se zameni jer je bio ceo mastan od ulja. Crevo je postavljeno drugo, novo.
Oni koji mnogo znaju - malo govore. I obrnuto - najviše govore oni koji ništa ne znaju.
-
- Ljubitelj životinja
- Poruka: 3352
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h
Mene su za pravljenje tog creva (ako mislim na isto),kod Bobana odrali 6000 dinara. na kraju nije resilo problem,pa sam menjao celu letvu.Mickey038 piše:Dakle treba mi hitna informacija:
- Mickey038
- VIP
I ja jos nisam resio problem jer ulje opet negde curi. Crevo je uradjeno dobro, ali glupi italijan nije proverio postoji li jos negde "rupa" u sistemu iako sam mu rekao da proveri sve.
Resio sam da sacekam dok en dodjem u srbiju i posetim Gagija i Radenka
.
Resio sam da sacekam dok en dodjem u srbiju i posetim Gagija i Radenka

- Dragomir
- Oficijalni serviser
- Poruka: 5503
- Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h
-
- Ljubitelj životinja
- Poruka: 3352
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h
Operi motor i pokusaj sam da pratis gde curi i znaces sta da menjas.Mickey038 piše:I ja jos nisam resio problem jer ulje opet negde curi. Crevo je uradjeno dobro, ali glupi italijan nije proverio postoji li jos negde "rupa" u sistemu iako sam mu rekao da proveri sve.
Resio sam da sacekam dok en dodjem u srbiju i posetim Gagija i Radenka.
- Mickey038
- VIP
Rado bih se zanimao sa tim, ali mi nedostaje vremena