Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

mali udes

Sve što ima veze sa Fordom a nije našlo mesto u drugim temama.

Moderator: ace1

Odgovori
knez91

 
Poruka: 2311
Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h

mali udes

Poruka od knez91 » subota, 11. sep. 2010. u 11:24h

da vas pitam da li je neko imao iskustva sa ovim
posto mi je nek zemo cukno malo auto dogovorili smo se da ispuimo evropski izvestaj o.....on je tu sve priznao da je on kriv
e sada mene zanima da li cu ja dobiti pare za stetu sto je on napravio od njegovog osigravajuceg drustva (Triglav)?
kako to ide da li se ceka duuugo ili su posteni pa to oni resavaju u kratkom roku....
Loyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
Knežević Enterijer

adnan89
Poruka: 349
Član foruma od: utorak, 2. feb. 2010. u 01:01h

Re: mali udes

Poruka od adnan89 » subota, 11. sep. 2010. u 11:52h

ako je priznao kirivicu, mozes ici u njegovo osiguranje da ti procijene stetu ili da se dogovoris sa Njegovim osiguranjem da ti napravis auto i odneses racun u osiguranje i oni ti isplate taj iznos. Tako je meni bilo, cca 550 km stete, a cekao sam 9 mjeseci na pare. Tako da znas da nisu pohitni da isplate odma. Ali najbezbolnije je da ti napravis auto i odneses racun od majstora (naravno ovjeren) i to je to. A on placa samo kaznu

Dragomir
Oficijalni serviser
Oficijalni serviser
Poruka: 5503
Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h

Poruka od Dragomir » subota, 11. sep. 2010. u 19:22h

Tebe je udario vozac sa Triglav osiguranjem,popunili ste zapisnik.Treba da odete zajedno do Triglav osiguranja na procenu stete,gde ce ti dati zapisnik o ostecenju vozila po kojem ce ti priznati racun ili u njihovom servisu popraviti auto
Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek

knez91

 
Poruka: 2311
Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h

Poruka od knez91 » sreda, 15. sep. 2010. u 14:40h

ok. hvala na inform
tako sam i uradio sada cekam da me zovnu da dodjem po zapisnik i da odlucim ko ce da mi popravlje...
mada bi ja vise vleo da mi moj majstor popravlja posto u njega imam vise poverenja...
Loyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
Knežević Enterijer

laki
Poruka: 560
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 07:37h

Poruka od laki » sreda, 15. sep. 2010. u 22:49h

Moze i tvoj majstor da ti popravlja.

Kad odes po zapisnik oni cete pitati da li zelis da ti isplate stetu (pa ti juris limara, farbara, delove) ili da ti oni popravke u nekom servisu sa kojim imaju ugovor ili ti taj zapisnik nosis u neki limarsko-lakirerski servis (koji ti izaberes) i oni rade po njemu i osiguranje mu plati.

Taunus 17m
Poruka: 1877
Član foruma od: utorak, 17. nov. 2009. u 08:08h

Poruka od Taunus 17m » subota, 18. sep. 2010. u 15:51h

Mozda nije odgovarajuca tema ali eto da napisem i ja ponesto.
Elem s obzirom da se bavim motorima pa cesto bude i slupanih , izgrebanih u udesima i slicno, moje
iskustvo sa osiguravajucim drustvima je krajnje ocajno , naplata usluga katastrofalno dugo traje dok naravno
kada izdajem predracun svaki put obecavaju da ce biti uplaceno odmah po zavrsetku posla.
Evo recimo cekao sam od februara meseca da mi se isplati nekih 250 eur za jedan motor i bukvalno na misice
sam iscupao svoje pare.
1966 Ford Taunus 17m P5 1.7 V4

Odgovori

Povratak na „Svaštara“