Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)

Ovde pišete o svemu što nije našlo mesto u ostalim kategorijama i što nema neke preterane veze sa Fordom.
Odgovori
911s [SK]
old-and-rare Fords fan
Poruka: 11510
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h

Re: Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)

Poruka od 911s [SK] » sreda, 4. avg. 2010. u 11:11h

Meni je glupo da im se zabrani prolazak na crveno, u manjim gradovima to i nije problem, ali znaš kad će u Beogradu stići na intervenciju ako ne smeju na crveno? Ne znam koliko im sad iznosi prosečno vreme dolaska, ali tada bi bilo najmanje pola sata.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.

"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове

dule0911

 
Poruka: 13648
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Poruka od dule0911 » sreda, 4. avg. 2010. u 12:27h

Ako nista nije promenjeno po novom onda i dalje imaju pravo da idu na crveno, ali ako se desi nesto krivica je njihova sto je i logicno.
Sto se vozackih poslova tice mislim da je jedan od najtezih, zbog odgovornosti, pa ih delimicno i razumem kad naprave gresku.
Fiesta!!

RS_cabrio
Ljubitelj životinja
Poruka: 3350
Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h

Poruka od RS_cabrio » sreda, 4. avg. 2010. u 17:15h

Jos malo

Kako se stoka parkira i redovno ga gledam, nijednom ga pauk nije odneo
Slika

Ova serija slika nije bas najbolja jer sam kasno reagovao. Ponta je da ganci u ovom njihovom cabriu su galantno prosli kroz dva crvena.Ovo je tek kad sma poceo da ih stizem, mislio sam da ce i ovde crveno,al im se otvorilo zeleno
Slika

Ovde nema komentara, u sred bela dana,plavi most. Naizgled ozbiljan covek. Prvo sma ga video da bahato je stao na sred zebre i tkao ceka, i ja reko da ga slikam,al uslikam jos nesto bolje - prolazak na crveno i to kretanje iz stanja mirovanja.
Slika

Ovaj ce da prodje ko juce onaj na smederevskom putu,valjda.
Slika

Ovja ispod je parkirao u Njegosevoj i tek posle sviranja i nekog vremena, covek dolazi da pomakne auto kad je naisao autobus iza
Slika

Slika ispod ne govori mnogo jer sam slikao kroz krov dok vozim,unazad pa sam omasio i ovo je treca gde je tip vec odmakao. poenta je da je radio okretanje u ulici na koju dolazi saobracaj iza coskova sa obe strane i gde ga ljudi ne vide i gde naravno,nije mesto za U - turn
Slika

I poslednja slika je nevezana, nego sam morao da slikam kako izgleda kad sat vremena perete auto i taman zavrsite,a ptica ostavi ovo na haubi.
Slika

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » četvrtak, 12. avg. 2010. u 19:54h

Ljudi, prestacu da postujem, jer ce neko misliti da sam manijak koji ide i slika po gradu. nek jos neko da slike
A dotle :

1.
Za ovakve se vise i ne trudim, nazalost,postalo je normalno da se provlace i poprecuju prvi na prelazu. Inace, ovoj faci je zaribala masina pa kd je trebao da krene,nije mogao.
Slika

2. Vojvode stepe, dovlacenje da startuje prvi
Slika

3. Ovo govedo je ladno parkiralo auto u sred Beograda ovako
Slika

4. O ovome ispod smo pricali skoro, uslovna strelica,a jedan je zatvorio tu traku. Kolona iza svira, njega boli uvo, ovo je trenutak kad su krenuli da ga obilaze i psuju.
Slika

5 Opet motoristi koji se guraju , nije bas dobra slika
Slika

Iosis
VIP
Poruka: 8421
Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h

Poruka od Iosis » četvrtak, 12. avg. 2010. u 21:02h

Samo ti nastavi da pišeš i postavljaš slike. Uvjek postaviš nešto zanimljivo. :D
Ja bih postavljao ali ne stignem uslikat, dok ja izvučem telefon iz džepa, dok pokrenem kameru jbg, prođe već.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » četvrtak, 12. avg. 2010. u 21:10h

ma znam, i ovo je samo procenat. telefon stoji u vratima, dok ga otkljucam,otvorim objektiv....ovo je samo mali procenat onoga sto se desava

Talladega_500
Yankee
Poruka: 14003
Član foruma od: četvrtak, 4. jun 2009. u 03:16h

Poruka od Talladega_500 » petak, 13. avg. 2010. u 06:36h

Ovakvu sirenu bi trebao ugraditi u F-150 i to na krov da je stavim. Ima da probudi i mrtve, a posebno one koji me nerviraju u saobracaju.

Jer mi se redovno desava da je ispred mene uvek baba u 1985 Buicku (ili jos gore - u Priusu) koja vozi 5 mph ispod limita.

Slika
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.

“Normal" is just a setting on your dryer.

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » petak, 13. avg. 2010. u 07:49h

To je odlična sirena. :D Volio bih takvu u autu. :-)
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » petak, 13. avg. 2010. u 11:03h

Ja cu da stavim onu za tramvaj. Inace zivim svuda gde ide tramvaj i trebalo bi da plasi ljude. Smao je teska,ali mislim da je dobra ideja

kubura16v
Poruka: 1841
Član foruma od: četvrtak, 20. avg. 2009. u 20:49h

Poruka od kubura16v » petak, 13. avg. 2010. u 12:19h

RS_cabrio piše:O ovome ispod smo pricali skoro, uslovna strelica,a jedan je zatvorio tu traku. Kolona iza svira, njega boli uvo, ovo je trenutak kad su krenuli da ga obilaze i psuju.
Slika
Nisu u pravu,ko kod da ga psuje. Traka je za pravo i za desno,a za pravo je kao sto vidis crveno.

Cedo
VIP
Poruka: 3138
Član foruma od: nedelja, 27. dec. 2009. u 15:32h

Poruka od Cedo » petak, 13. avg. 2010. u 12:50h

Kad je guzva i ja bih ga ispsovao ;) ..ovakvih situacija se nagledam po NS svakodnevno,nece u levu kolonu ko sav normalan svet vec blokira celu desnu stranu da bi izbio prvi na semafor a ove iza njega ko sisa..
Titanium u garaži, Ghia napolju, Zetec prodat..

Slika

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » petak, 13. avg. 2010. u 13:29h

I mene to nervira jako. Samo sam jednom stao tako jer nisam vidio semafor. To je bilo prvi put kada sam vozio u NS, kod nas u Doboju i nema takvih semafora pa i ne očekujem. Jeste da nije bilo gužve i niko iza mene pa nisam nikome smetao, ali sam se živ pojeo kada sam ugledao gdje sam stao i da bih mogao nekome smetati.
I mogu da shvatim kada vidim da tako stane neko sa tablicama iz nekog drugog manjeg grada, čovjek nema kontakra sa tim kao što je kod mene u Doboju slučaj pa i ne obraća pažnju, ali ne mogu da shvatim one magarce koji su iz NS i tako se ponašaju.

911s [SK]
old-and-rare Fords fan
Poruka: 11510
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h

Poruka od 911s [SK] » petak, 13. avg. 2010. u 14:13h

kubura16v piše: Nisu u pravu,ko kod da ga psuje. Traka je za pravo i za desno,a za pravo je kao sto vidis crveno.
Tehnički i zakonski nisu, ali upravo preko te raskrsnice ja prolazim maltene svaki dan i uvek idem u levu traku, jer nisam bezobziran.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.

"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове

dule0911

 
Poruka: 13648
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Poruka od dule0911 » petak, 13. avg. 2010. u 15:11h

Talladega_500 piše:Ovakvu sirenu bi trebao ugraditi u F-150 i to na krov da je stavim.
Joj sto je to zanimljiva stvar :D
Jednom prilikom sam se vozio sa ujakom u sleperu, koji ima 2 sirene, jednu normalnu automobilsku i 6 takvih vazdusnih na krovu. Kad krene da svira, nebitno sta je ispred njega, svi se sklanjaju :D
Fiesta!!

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » subota, 14. avg. 2010. u 15:07h

911s [SK] piše:
kubura16v piše: Nisu u pravu,ko kod da ga psuje. Traka je za pravo i za desno,a za pravo je kao sto vidis crveno.
Tehnički i zakonski nisu, ali upravo preko te raskrsnice ja prolazim maltene svaki dan i uvek idem u levu traku, jer nisam bezobziran.
Upravo tako, vec smo pricali o tome gore, on ima pravo da tu stoji,ali zasto bi neko bio toliko cool i zadrzavao sve ljude kad je mogao da se ubaci levo,jer je njemu crveno u svakom slucaju. Stvar vozacke kulture. Inace sam se sada takvih prekrsaj nagledao i nijedan nisma uspeo da slikam.Izmedju ostaloog, de*il podgojeni na motoru, sa detetom napred (neki skuter),galantno prolazi na crveno,na sred bulevara. potpuno svesno.

Dusan64
Poruka: 5280
Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h

Poruka od Dusan64 » subota, 14. avg. 2010. u 15:58h

RS_cabrio piše:Stvar vozacke kulture.
Mnogo bitnija stvar od zakona i propisa.

kubura16v
Poruka: 1841
Član foruma od: četvrtak, 20. avg. 2009. u 20:49h

Poruka od kubura16v » nedelja, 15. avg. 2010. u 01:33h

Apsolutno se slazem za vozacku kulturu,najbitnija stvar u saobracaju,a toga kod nas ima vrlo malo. Slazem se da nije u redu svesno stati u desnu traku.

mirke
Poruka: 777
Član foruma od: ponedeljak, 20. jul 2009. u 08:31h

Re: Bolesnici u saobracaju

Poruka od mirke » nedelja, 15. avg. 2010. u 13:06h

Iosis piše: P.S. Jednom sam crko od smjeha kad sam vidio Golf 2 sa takvim farovima, ljevi baca ravno, a desni baca po krosnjama drveca. lol
hahahaha Ja juce probao drugov golf 2, 1.8 benzin. Nebitno, uglavnom vozio sam nocu i upalim duga svetla kad sta se desava... Svetla odose u nebesa... Ja kazem visoka ti svetla, a on... Moguce, moguce... Ne znam koja mu je razlika sa njima i bez, valjda samo manje ili vise zaslepljivanje drugih vozaca.
Slika
MIRKE / Fiesta 1.25 zetec

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » nedelja, 15. avg. 2010. u 13:17h

Ja ne znam da li Golf ima podešavanje visine svjetala u kabini, ali znam da ćale mi priča kako je nekim ljudima tako govorio da su im visoka svjetla ako stavi na veliki broj, a dobijao je odgovore ma to je da budu jača, jače svjetli. lol

FiestaRS
VIP
Poruka: 4298
Član foruma od: subota, 11. okt. 2008. u 17:57h
Kontakt:

Poruka od FiestaRS » nedelja, 15. avg. 2010. u 13:50h

Iosis piše:Ja ne znam da li Golf ima podešavanje visine svjetala u kabini
Gde bre ta djunta da to ima... hahahaha
Slika

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » nedelja, 15. avg. 2010. u 16:18h

A šta ja znam, a šta ako je full oprema. Ipak je to Golf! lol lol

FiestaRS
VIP
Kontakt:

Poruka od FiestaRS » nedelja, 15. avg. 2010. u 16:21h

hahahaha
Slika

mirke
Poruka: 777
Član foruma od: ponedeljak, 20. jul 2009. u 08:31h

Poruka od mirke » nedelja, 15. avg. 2010. u 22:32h

Nema u kabini. Podesava se na farovima...

To podesavanje samo u limited edition... ;)
Slika
MIRKE / Fiesta 1.25 zetec

FiestaRS
VIP
Kontakt:

Poruka od FiestaRS » nedelja, 15. avg. 2010. u 23:38h

Tuga.... s`obzirom na ostale proizvodjace.... mnogi modeli su tih godina imali prekidac za nivelaciju farova....
Slika

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » nedelja, 15. avg. 2010. u 23:52h

u je, moja lada imala to u kabini...

Odgovori

Povratak na „Off topic & Free time“