Super 7
- bossko77
- Poruka: 1378
- Član foruma od: petak, 13. feb. 2009. u 01:44h
Re: Super 7
Ma ako pali i radi ...uzmi bre i sredi tu shasiju
vise ima da propadne dok se ti igras sa masinom, daj kompletiraj auto pa na atest..pa na rostilj onda..

- van
- VIP
- Poruka: 9043
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 09:33h
Šasija je gotova , ali nisu svi detalji na karoseriji kao npr. nosač šoferšajbne , koji je i najuočljiviji .Zato auto i deluje drešasto . Plan mi i jeste da se ovih dana posvetim tome , da napravim tapacire , sistem grejanje kabine , tapaciram sedišta , napravim kakakav takav krov od platna , da završim vrata ...
I onda barbicue , here I come ... vid budale
I onda barbicue , here I come ... vid budale
- Mickey038
- VIP
- Poruka: 1133
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 16:33h
i probna voznja 

Oni koji mnogo znaju - malo govore. I obrnuto - najviše govore oni koji ništa ne znaju.
- van
- VIP
Pa probna vožnja može svakog vikenda , doduše putanja je kratka ,ali dovaljna da se izmenjaju 3 brzine , i da auto pokaže šta ume . Dosta njih je već vozilo/vozilo se .
- van
- VIP
-
- Poruka: 6
- Član foruma od: ponedeljak, 24. maj 2010. u 12:33h
A farovi od Fergusona?
P.S Lepo urađena mašina.

P.S Lepo urađena mašina.
- van
- VIP
Farovi su od traktora , samo su lepo sredjeni , farbani i lakirani metalik crnu boju .
-
- Poruka: 6
- Član foruma od: ponedeljak, 24. maj 2010. u 12:33h
Pa vidim ja da je neka 539-tka ostala bez farova, ali upravo oni daju celom vozilu "rustičan" izgled. 

- Payasito Sierra
- Poruka: 149
- Član foruma od: ponedeljak, 31. maj 2010. u 22:35h
oko atesta nemoj da se cimas ,mozes da ga registrujes 100%...moj drug je imao neki lud projekat i napravio covek FORMULU...bukvalno,isto se cimo za atest i zezali ga nesto,ali je na kraju otisao u Valjevo i bez problema sve zavrsio 

- van
- VIP
- Deckonja
- Sierra junkie
- Poruka: 1773
- Član foruma od: ponedeljak, 15. jun 2009. u 11:29h
Lepa felna, jel to MiM 15" 7j et35 ?
Inace, svaka cast Stevane
Inace, svaka cast Stevane

- van
- VIP
NA felnama to pise ; MIM , 7j , ET35 .
Siresu od ovih sa RS2000 koje su sada na s7 , imaju manji et , tj izbacenije su , jos plus ja obozavam felne koje imaju siroki rub i mali et .
Siresu od ovih sa RS2000 koje su sada na s7 , imaju manji et , tj izbacenije su , jos plus ja obozavam felne koje imaju siroki rub i mali et .
- bossko77
- Poruka: 1378
- Član foruma od: petak, 13. feb. 2009. u 01:44h
ooo eto napretka ... daj lepo malo poslikaj auto ..sad vec izgleda ozbiljno..a felne su odlicne jos da vidimo kako cuce..

- van
- VIP
- Deckonja
- Sierra junkie
Aauuu, iskrivih vrat
Odlicno, mocnije deluje sa ovim MiM-icama, nego imas li poklopce za njih ili ?

Odlicno, mocnije deluje sa ovim MiM-icama, nego imas li poklopce za njih ili ?
- van
- VIP
Jes malo krivo , ali sta ces
Poklopce nema , ali kada sam napravio ceo auto , valjda umem i njih da napravim

Poklopce nema , ali kada sam napravio ceo auto , valjda umem i njih da napravim
- Deckonja
- Sierra junkie
Cisto pitam za poklopce, imam ih ja sa istih su felni pa ako ti znaci da napravis kalup ili sta vec mogu ti pozajmiti 

- van
- VIP
Prošlo je 4 godina , ušao sam u 5 godinu rada , a efektivno auto može da se napravi za 1-2 godine ,
sve zavisi od volje , vremena i finansija .
Planovi su se pravili kratno , ako misliš na same crteže , a ako misliš od kada sam odlučio da ga napravim , pa negde od 2003 . kada sam prvi pur gledao "Race car is born"
Zvanje je diplomirani inženjer arhitekture .
Merna jedinaca za masu je kg , za težinu je N ili kN sve zavisi sa kolikom silom raspolažeš.
A ti ćeš , vidim ja, ponovo na odmor , da obnoviš malo pravila foruma a i srpskog jezika .
A ako kreneš sa besmilenim raspravama oko merne jedinice za masu , kao sa onim za 16v u tvojoj sieri , odmah ideš na produženi vikend , da se odmoriš .
@ Deckonja
Hvala na ponudi , ali ja sam to mislio agrikulturno da uradim .
Parce PE ravne plastike , koje se obradi na strugu da ima trazeni precnik , i rupicu za taj sraf sto drzi .
Ako mi to ne uspe , pocinkovacu matice i poklopce glavcina , i sve ce biti kao novo
sve zavisi od volje , vremena i finansija .
Planovi su se pravili kratno , ako misliš na same crteže , a ako misliš od kada sam odlučio da ga napravim , pa negde od 2003 . kada sam prvi pur gledao "Race car is born"
Zvanje je diplomirani inženjer arhitekture .
Merna jedinaca za masu je kg , za težinu je N ili kN sve zavisi sa kolikom silom raspolažeš.
A ti ćeš , vidim ja, ponovo na odmor , da obnoviš malo pravila foruma a i srpskog jezika .
A ako kreneš sa besmilenim raspravama oko merne jedinice za masu , kao sa onim za 16v u tvojoj sieri , odmah ideš na produženi vikend , da se odmoriš .
@ Deckonja
Hvala na ponudi , ali ja sam to mislio agrikulturno da uradim .
Parce PE ravne plastike , koje se obradi na strugu da ima trazeni precnik , i rupicu za taj sraf sto drzi .
Ako mi to ne uspe , pocinkovacu matice i poklopce glavcina , i sve ce biti kao novo

- Deckonja
- Sierra junkie
OKvan piše:Hvala na ponudi , ali ja sam to mislio agrikulturno da uradim .

- van
- VIP
- Djomla
- Poruka: 1123
- Član foruma od: utorak, 26. jan. 2010. u 09:30h
Super izgleda, meni se doduse one starije felne vise svidjale. No dobro, it just me. 

F.O.R.D. First On Race Day
]BMW is like a tampon every pussy needs one
///Mandovchina.
]BMW is like a tampon every pussy needs one
///Mandovchina.

- van
- VIP
Nazad su stare , napred su te sredjene . RS=ove felne su lepe , ali je et 42 , naspram 35 i siroj felni .
Pitanje ukusa je nezgodno , pogotovu kada ni ja nisam siguran , ali samo manji et i izbacenost felne su presudili , dizajn nije .
Pitanje ukusa je nezgodno , pogotovu kada ni ja nisam siguran , ali samo manji et i izbacenost felne su presudili , dizajn nije .
- Boris88
- VIP
- Poruka: 1693
- Član foruma od: nedelja, 11. jan. 2009. u 18:25h
ne dozvoli da ti taunus sraste sa okruzenjem,znam da imas znanja i volje da ga sredis a posebno sto te emocije vezu za njega,ne sumnjam da znas sta ce mu trava uraditi....mici ga covece,uredi i vozi...ako ga nemas gde evo ja ga primam cuvanje dok ne nadjes vremena za njega.pozz
rust is not a crime
- van
- VIP
Kapri je jos duze proveo na livadi nego taunus . Taunus je tu 2 godine , a 5-6 puta sam ga pomerio u tom roku , a kapri je dzudzao po livadi skoro 10 godina , pa nisam ni primetio da mu nesto fali . So , rizla na putu i voznja po blatnjavim putevima + cesta voznja po kusi su stvari koje unistavaju auto . Naravno i losa fabricka zastita limarije igra ulogu . Auto kada dugo stoji na travi , trava ispod njega nestane , a zemlja je suva jer ne moze da kisne .
Ne branim koncept cuvanja kola na travi , ali nije to devastirajuce po kola kako se prica .
Pokupovao sam sajtne i zadnje rubove, hocu i podsajtne da mu menjam , i jos gomilu sitnica limariskih , haubu zadnju i prenju pripremljenu za farbanje vec ima , radim na izradi krila od poliestera ... Mogao bih za 10 dan da zavrsim sve oko limarije i jos 5-6 za pripremu za farbanje , ali ne nalazim slobobdno vreme jos i za to .
Ne branim koncept cuvanja kola na travi , ali nije to devastirajuce po kola kako se prica .
Pokupovao sam sajtne i zadnje rubove, hocu i podsajtne da mu menjam , i jos gomilu sitnica limariskih , haubu zadnju i prenju pripremljenu za farbanje vec ima , radim na izradi krila od poliestera ... Mogao bih za 10 dan da zavrsim sve oko limarije i jos 5-6 za pripremu za farbanje , ali ne nalazim slobobdno vreme jos i za to .
- Boris88
- VIP
- Poruka: 1693
- Član foruma od: nedelja, 11. jan. 2009. u 18:25h
u pravu si apsolutno za ovo gore,nego ja to vise onako zato sto mi je zao da se ne vozi 

rust is not a crime