Focus rs (novi)
- Don Micevski
- Poruka: 133
- Član foruma od: ponedeljak, 21. sep. 2009. u 22:13h
Focus rs (novi)
Da nije mozda neko zapazio jednog plavog sa belim felnama ovih dana u bg-u?
Danas stojim na raskrsnici resavske i bircaninove, dolazim iz pravca kneza milosa i idem ka slaviji.
Preko puta mene stoji plavi focus. Na prvi pogled vidim nesto da nije uredu. Posle par sekundi shvatim i sta, na haubi skrge!!!
Shvatim da nije samo obican focus, ali ni na kraj pameti mi nije da moze da bude rs, nego mi sve u glavi da je st i jos razmisljam vidi neko jos ima st-a tj nije onaj narandzasti kojeg redovno vidjam oko bulevara.
Mimoilazimo se ja se okrecem za njim, ali posto je skretao u levo nisam bas uspeo da mu vidim dupe niti lepo sta pise pozadi, ali svakako sam u glavi imao to da pise st.
Medjutim kad sam ga vide sa boka opet primetim nesto ne uobicaeno za st-a a to si ogromni tockovi bele boje i to one folne koje fabricki idu na rs-a (slicne bokijevim bivsim).
Posle krace konsultacije sa kolegom (bokijem) i duzeg razmisljanja setim se da st nema skrge na haubi i da nema takve felne. Sto je vodilo do zakljucka da jedino moze da bude rs.
E sad nisam stigao da vidim tablice tj nisam obratio paznju, jer moj veliki prijatelj i kolega tvdi da niko do sad nije uvezao-kupio rs-a kod nas.
Znaci da nije mozda jos neko video nesto slicno da ulicama!?
Danas stojim na raskrsnici resavske i bircaninove, dolazim iz pravca kneza milosa i idem ka slaviji.
Preko puta mene stoji plavi focus. Na prvi pogled vidim nesto da nije uredu. Posle par sekundi shvatim i sta, na haubi skrge!!!
Shvatim da nije samo obican focus, ali ni na kraj pameti mi nije da moze da bude rs, nego mi sve u glavi da je st i jos razmisljam vidi neko jos ima st-a tj nije onaj narandzasti kojeg redovno vidjam oko bulevara.
Mimoilazimo se ja se okrecem za njim, ali posto je skretao u levo nisam bas uspeo da mu vidim dupe niti lepo sta pise pozadi, ali svakako sam u glavi imao to da pise st.
Medjutim kad sam ga vide sa boka opet primetim nesto ne uobicaeno za st-a a to si ogromni tockovi bele boje i to one folne koje fabricki idu na rs-a (slicne bokijevim bivsim).
Posle krace konsultacije sa kolegom (bokijem) i duzeg razmisljanja setim se da st nema skrge na haubi i da nema takve felne. Sto je vodilo do zakljucka da jedino moze da bude rs.
E sad nisam stigao da vidim tablice tj nisam obratio paznju, jer moj veliki prijatelj i kolega tvdi da niko do sad nije uvezao-kupio rs-a kod nas.
Znaci da nije mozda jos neko video nesto slicno da ulicama!?
...zivot nam je pao u senku izgubljenog vremena...
- Djomla
- Poruka: 1123
- Član foruma od: utorak, 26. jan. 2010. u 09:30h
Re: Focus rs (novi)
Mica_The_Face piše: E sad nisam stigao da vidim tablice tj nisam obratio paznju, jer moj veliki prijatelj i kolega tvdi da niko do sad nije uvezao-kupio rs-a kod nas.
!?
Mozda je neki gastabajter, sanjemackim tablicama

bilo bi lepo da ga uslikas ako budesimao prilike:)
F.O.R.D. First On Race Day
]BMW is like a tampon every pussy needs one
///Mandovchina.
///Mandovchina.

- Don Micevski
Ma koje prilike, osecam da sam ga tad video i nikad vise.
Dok neko ne bude kupio kod nas naravno. Krivo mi je jedino sto nisam ja bio za volanom jer bi krenuo za njim da vidim sta je.
Dok neko ne bude kupio kod nas naravno. Krivo mi je jedino sto nisam ja bio za volanom jer bi krenuo za njim da vidim sta je.
- Djomla
Jebaga.
Ima jos sta moze da bude, mozda je neko kupio "rs opremu"
Ko sto imas silne golf gti po srbiji a iza pise TDI.
Ima jos sta moze da bude, mozda je neko kupio "rs opremu"
Ko sto imas silne golf gti po srbiji a iza pise TDI.
///Mandovchina.
///Mandovchina.

- mirke
- Poruka: 777
- Član foruma od: ponedeljak, 20. jul 2009. u 08:31h
Brate, ja sam video tog plavog... Bio sam u busu napred kad nas je obisao na ulasku u Bg i skrenuo sa autoputa na Tosinom bunaru. Jedva sam stigao da ga uslikam,ali samo sam mu rep uslikao...
Mislio sam da je st... Mozda i jeste st ovaj sto sam ja video... Jel taj imao dve trake uzduz bele ?
Mislio sam da je st... Mozda i jeste st ovaj sto sam ja video... Jel taj imao dve trake uzduz bele ?

MIRKE / Fiesta 1.25 zetec
- Dragomir
- Oficijalni serviser
- Poruka: 5503
- Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h
pre mesec dana je jedan ST prodan ili ga je Grand registrovao da ga voze kao sluzbeno vozilo
Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek
- Don Micevski
Nema belih pruga. Znam gagi za tog plavog, ali me ovaj buni sa tom haubom!
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8419
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Rođak mi priča da je imao susret na putu na novim RS-om. Kaže stiže kamion, počinje da ga pretiče i kako pretiče prvi kamion vidi da je ispred njega RS zeleni, a poslije RS-a još jedan kamion. Kako je prestigao oba kamiona i RS-a vozio je 120 na sat. Samo je nešto čuo ruuuuuuuummmm, nešto zeleno kako proleti sa njegove lijeve strane. 

Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- mirke
- Poruka: 777
- Član foruma od: ponedeljak, 20. jul 2009. u 08:31h
- macaneli
- VIP
- Poruka: 9918
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h
ima se,moze se - nema se,mora se....
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
- Djomla
Jel to taj?
///Mandovchina.
///Mandovchina.

- Don Micevski
Pa lici da jeste, a gde je ovo slikano?
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11519
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Liči mi da je plavi u nekom salonu, a beli dole kod nadvožnjaka u Dimitrija Tucovića.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- macaneli
- VIP
Prvi je slikan u salonu u Rapalo (italia) a drugi u Genovi (italia) vid budale
- Don Micevski
Onda samo lici... ja se ponadao da si ga negde navatao
- macaneli
- VIP
danas sam navatao jednog belog rs-a u sremskoj mitrovici,ali nisam stigao da ga slikam francuske tablice ima,raspitao sam se malo i pricao sa drugom,ako bog da da mi zakaze neki foto sesn,pa vam javljam sve 

- Iosis
- VIP
- Poruka: 8419
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
De ga pitaj da nam svima zakaže probnu vožnju, da ga malo istestiramo. 

Totally addicted to Ford!
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni