Chat (free talk) - Bez tehničkih pitanja!
- miki023
- Poruka: 1161
- Član foruma od: petak, 12. dec. 2008. u 15:47h
- Talladega_500
- Yankee
- Poruka: 14479
- Član foruma od: četvrtak, 4. jun 2009. u 03:16h
Re: Chat (free talk)
Veceras sam bio na koncertu Iron Maiden u Chicagu. Mislim da je bilo oko 30,000 ljudi u publici.
Koncert je trajao oko 2 sata + bend koji je otvorio koncert za njih (Dream Theater) je svirao dodatnih sat vremena.
Muzika fenomenalna, a glas ... Bruce ili je imao pokvaren mikrofon ili je imao los dan, ali je zvucao kao pokvarena ploca.
Koncert je trajao oko 2 sata + bend koji je otvorio koncert za njih (Dream Theater) je svirao dodatnih sat vremena.
Muzika fenomenalna, a glas ... Bruce ili je imao pokvaren mikrofon ili je imao los dan, ali je zvucao kao pokvarena ploca.
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
“Normal" is just a setting on your dryer.
“Normal" is just a setting on your dryer.
- Djomla
- Poruka: 1123
- Član foruma od: utorak, 26. jan. 2010. u 09:30h
Kazu da zavrsish fakultet treba dobro da oznojis dupe. Ja cu kako je krenulo ovog leta da oznojim za tri doktorata.
Jebote koliko je vrucinakod mene u sobi GOLA SAM VODA. Ali tako je to kada zivim na zadnjem spratu..
Jebote koliko je vrucinakod mene u sobi GOLA SAM VODA. Ali tako je to kada zivim na zadnjem spratu..
F.O.R.D. First On Race Day
]BMW is like a tampon every pussy needs one
///Mandovchina.
]BMW is like a tampon every pussy needs one
///Mandovchina.

- TRANSPORTER
- Poruka: 153
- Član foruma od: sreda, 26. maj 2010. u 13:56h
Ko mi je kriv kad na okupljanje u nedelju dodjem u 15h
i zakasnim za nalepnice ali zalepicu majicu za zadnju soferku
hvala na majicama.

99% žena je nezadovoljno svojim seksualnim životom, što je i normalno jer ja ne mogu da stignem na sve strane!
- Boris88
- VIP
- Poruka: 1693
- Član foruma od: nedelja, 11. jan. 2009. u 18:25h
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Da, ostalo je toga još dosta, pa kome treba nek me kontaktira.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
E kad mi ne dade odmah...hocu ja nalepnicu,daj,daj,daj!
- Payasito Sierra
- Poruka: 149
- Član foruma od: ponedeljak, 31. maj 2010. u 22:35h
a jaaaa????????
hoce li ljudi biti neko od nas fordasa u nedelju na bubanj potoku?
hoce li ljudi biti neko od nas fordasa u nedelju na bubanj potoku?
- Cedo
- VIP
- Poruka: 3138
- Član foruma od: nedelja, 27. dec. 2009. u 15:32h
Dodjoh sa Miseluka (velika raskrsnica na sremskoj strani Novog Sada gde se odrzavaju trke a vikendom okupljaju vlasnici motora i automobila) uglavnom bila je policijska akcija/racija a opsti utisak je da su tu zbog toga sto je pre neki dan nastradao decak na pesackom prelazu,udario ga motor jer ga je divljak vozio na zadnjem tocku,sve se desilo na glavnom novosadskom bulevaru..policija je naravno demonstrirala silu a pitanje je gde su bili tog kobnog dana..slep sluzba je dosla da oduzme jedan auto a narucena je jos jedna da oduzme i motor,niko nije mogao da ode bez pregleda,a lepo smo se i ispricali sa mupovcima..sve u svemu ovo kampanjsko delovanje izgleda prilicno zalosno a putevi su sve nebezbedniji..
- Payasito Sierra
nelozi me da u srbiji ima mesto gde se okupljaju amteri i odrzavaju ILLEGAL STREET RACE gears i taj fazon
clap clap clap clap clap

- Mickey038
- VIP
- Poruka: 1133
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 16:33h
Ja sam za dve godine voznje u Italiji bio zaustavljen od strane policije svega jednom i to zarad popunjavanja neke ankete. U srbiji sam za isti period platio 10-tak kazni za brzu voznju. Ne nisam promenio stil voznje, RS se vozio dosta brzo po italijanskim autostradama 

Oni koji mnogo znaju - malo govore. I obrnuto - najviše govore oni koji ništa ne znaju.
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Sad su se sjetili provodit silu i pravu, a onda kada treba nema ih...
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- Cedo
- VIP
Da miseluk je vikendom krcat,dolaze svi iz okoline a od kola i motora nema sta nema..malo drift,malo gears ,maloPayasito Sierra piše:nelozi me da u srbiji ima mesto gde se okupljaju amteri i odrzavaju ILLEGAL STREET RACE gears i taj fazon![]()
![]()
![]()
clap clap clap clap clap

Sigurno da si platio jer cekaju oni u zasedi iza svakog grma,ponavljam grma,tako da poznat je sistem njihovog delovanja tj. nedelovanja..jbg i meni je autoput rezervisan za brzu voznju ali ovo divljanje po gradovima nema smisla..Mickey038 piše:Ja sam za dve godine voznje u Italiji bio zaustavljen od strane policije svega jednom i to zarad popunjavanja neke ankete. U srbiji sam za isti period platio 10-tak kazni za brzu voznju. Ne nisam promenio stil voznje, RS se vozio dosta brzo po italijanskim autostradama
- Iosis
- VIP
Ako je taj Mustang kabriolet smeđe boje onda je sa foruma. Steeda Q, Mustang ima 750 ks. 

Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- Cedo
- VIP
Nije njegov..ovaj je bio crn i prava atrakcija..petkom je i mini opel skup pa onda padaju opasna prepucavanja na liniji (pr)Opel-Ford
,imam pojacanje od kolege fordasa iz Fordovog servisa u NS pa se ne damo ali lepo bi bilo videti vise
aGhia
..

- Payasito Sierra
- Scorpio 696
- Poruka: 1383
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:43h
Radovi u bg
Moze li mala pomoc od kolega iz nbg/bg-a
Treba uskoro 1ili 2 da idem na glavnu zeleznicku stanicu u bg (iz ns-a)
Kakva je situacija posto cujem na vestima nesto se radi pa je kolaps u saobracaju.
Relacije koje znam su gazela, sav. most & Br. most.
Sad
ako je tacno za kolaps koliko ranije da krenem i otprilike koji je pravac dobar da biram.
Hvala.
Treba uskoro 1ili 2 da idem na glavnu zeleznicku stanicu u bg (iz ns-a)
Kakva je situacija posto cujem na vestima nesto se radi pa je kolaps u saobracaju.
Relacije koje znam su gazela, sav. most & Br. most.
Sad
ako je tacno za kolaps koliko ranije da krenem i otprilike koji je pravac dobar da biram.
Hvala.
- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
Nesto se radi? Radi se Gazela...
Tramvajski most ti je najbolji izbor..

Tramvajski most ti je najbolji izbor..

- Payasito Sierra
e bio ja u bubanj potoku da "prodam"mog Fordica razgledam tamo,vamo kakvih autica ima na pijaci i vidim LEGENDU od Ford Sierre....cosworth 4x4 330 ks motor mu na drugoj specijali,crna lepa kao ikona verovatno je vecina vas zna cesto je lik doterava na bubanj potok.....ali sto je mnogo mnogo je ceni je 6400e... :-|
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21579
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Pa napakuj ti tvoju Sierru da bude 4x4 i 330ks sa full opremom unutra i da izgleda onako do jaja za 4-5k eur plus cenu auta 
Kad budeš uspeo... javi se.
U engleskoj takvi primerci koštaju preko 10k funti.

Kad budeš uspeo... javi se.
U engleskoj takvi primerci koštaju preko 10k funti.

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
- Mickey038
- VIP
- Poruka: 1133
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 16:33h
Tacno, ali u engleskoj se i kupuju takvi modeli. Kod nas... pa malo tezeU engleskoj takvi primerci koštaju preko 10k funti.

Oni koji mnogo znaju - malo govore. I obrnuto - najviše govore oni koji ništa ne znaju.
- Iosis
- VIP
Nije to mnogo za takav auto. 

- Neša
- VIP
- Poruka: 5056
- Član foruma od: sreda, 8. apr. 2009. u 17:51h
U mom selu juce udario grom i napravio veliki pozar i stetu!
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/199968 ... -Prokuplja
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/199968 ... -Prokuplja
Ford MONDEO mk3 1.edition
Duratorq DI 16v
Duratorq DI 16v
- mirke
- Poruka: 777
- Član foruma od: ponedeljak, 20. jul 2009. u 08:31h
Jel se treba uraditi optika ako se menjaju gumice balans stangle...

MIRKE / Fiesta 1.25 zetec
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Pregled stanja trapa (bez centriranja) u Beogradu košta izmedju 100 i 200 dinara, negde je i džabe, tako da nije loše da u svakom slučaju odeš da ti pogledaju da li je naštelovan.
A na Bubnju nedeljom sve smarači i preprodavci, maltene svake nedelje tu prodjem i sipam plin na onoj pumpi, i svaki put me neko startuje, juče dvojica "druže jel bi prodao Forda", idući put ću da stavim sekiru u gepek i da otvorim gepek i stanem pored njega dok sam na pumpi.
A na Bubnju nedeljom sve smarači i preprodavci, maltene svake nedelje tu prodjem i sipam plin na onoj pumpi, i svaki put me neko startuje, juče dvojica "druže jel bi prodao Forda", idući put ću da stavim sekiru u gepek i da otvorim gepek i stanem pored njega dok sam na pumpi.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
Ford weist den Weg.
Van piše: ...за све те буђаве фордове