Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Vozila u inostranstvu

Ovde pišete o svemu što nije našlo mesto u ostalim kategorijama i što nema neke preterane veze sa Fordom.
Zaključana
TRANSPORTER
Poruka: 153
Član foruma od: sreda, 26. maj 2010. u 13:56h

Vozila u inostranstvu

Poruka od TRANSPORTER » petak, 2. jul 2010. u 22:46h

Jurcam vec tri sata i ne mogu da nadjem sajt. N.pr. Nemacka, kao nas limundo aukcija kola i svega i italija i sve ostalo cak i njihiove oglase de svoje automobile bukvalno daju za 10 eura ako neko zna link nek pusti vamo barem da malo parim oci.
99% žena je nezadovoljno svojim seksualnim životom, što je i normalno jer ja ne mogu da stignem na sve strane!

macaneli
VIP
Poruka: 9918
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h

Re: Vozila u inostranstvu

Poruka od macaneli » petak, 2. jul 2010. u 23:34h

bas bi voleo da znam gde to daju kola u inostranstvu za 10e?Imam u steku 100e i odmah cu kupiti 10 komada thumbsuph
ima se,moze se - nema se,mora se....

I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing

I ja sam vodio u Dascaru :-)®

zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)

TRANSPORTER

Poruka od TRANSPORTER » subota, 3. jul 2010. u 16:45h

Daju ih i za 1 euro naravno ni jedna nisu registrovana, i kad kupuju druga kola ne smeju da ih drze ispred kapije nego u dvoristu a samim tim nemaju mesta. Otpad, da bi ih tamo dali placaju oko 200 eura da bi dali auto na otpad. Cim nadjem link bacam ga ovde i mozes da kupis 100 automobila za 100 eura ali ne mozes ni jednog da prevezes dok ne uradis registeraciju i onda odjavu tablica ovde ili privremenu registraciju u kojim zemljama to dozvoljavaju.
99% žena je nezadovoljno svojim seksualnim životom, što je i normalno jer ja ne mogu da stignem na sve strane!

macaneli
VIP

Poruka od macaneli » subota, 3. jul 2010. u 21:56h

TRANSPORTER piše:Daju ih i za 1 euro naravno ni jedna nisu registrovana, i kad kupuju druga kola ne smeju da ih drze ispred kapije nego u dvoristu a samim tim nemaju mesta. Otpad, da bi ih tamo dali placaju oko 200 eura da bi dali auto na otpad. Cim nadjem link bacam ga ovde i mozes da kupis 100 automobila za 100 eura ali ne mozes ni jednog da prevezes dok ne uradis registeraciju i onda odjavu tablica ovde ili privremenu registraciju u kojim zemljama to dozvoljavaju.
ja za tri godine nisam naisao ni na jedan takav auto!Sto bi ih terali na otpad kad ce doci bugari i rumuni i platiti 200-300e i oterati auto...i u evropi je malko kriza niko vise ne poklanja nista...cekam tvoj link...

I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing

Markedjani
Predsednik kluba
Predsednik kluba
Poruka: 21509
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h

Poruka od Markedjani » nedelja, 4. jul 2010. u 01:42h

Svi to što ti tražiš je otišlo prošle godine u kobasice... u akciji staro za novo.

Nešto slično ko kod nas za Zunta.
Slika
Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!

Mickey038
VIP
Poruka: 1133
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 16:33h

Poruka od Mickey038 » sreda, 21. jul 2010. u 09:09h

Svi navedeni linkovi su sa eBay-a koji je aukcijski sajt i automobile sa tog sajta NECES dobiti za 1e.

Da pojasnim:

- Osoba A prodaje auto i zarad dobre reklame stavi pocetnu cenu od 1e. Medjutim cena za koju ce Osoba A prodati auto je znatno veca
- Osoba B je dobar prijatelj sa Osobom A.
- Osoba C koja je zainteresovana za automobil (i smatra da moze da kupi auto za 1e) postavi svoju ponudu.
- Ukoliko ima vise Osoba C, one ce svojim ucestvovanjem i postavljanjem ponuda podizati cenu vozila.
- Ukoliko cena vozila aukcijskim nadmetanjem dostigne cenu koja zadovoljava prodavca, auto se regularno prodaje
- Ukoliko cena ne dostigne cenu koja zadovoljava prodavca, ukljucuje se Osoba B sa svojom ponudom u cilju podizanja cene, odnosno zastite od prodaje automobila za male pare.

Jos nesto, eBay motors je sajt na kome se prodaju vozila (uglavnom) sa americkog trzista. Sto bi se reklo, vrelo tesko (i skupo) ih je doterati u Evropu a pogotovo u Srbiju.
Oni koji mnogo znaju - malo govore. I obrnuto - najviše govore oni koji ništa ne znaju.

TRANSPORTER

Poruka od TRANSPORTER » sreda, 21. jul 2010. u 09:14h

Rece ja u prvom postu da jurcam aukcijski sajt :(
Barem mi ispadaju oci :) ali postoji i verovatnoca da se zagube osobe B i C i da sama osoba A stavi cenu za svoj auto pred kraj aukcije jer mu cifra ne odgovara. to jest kao osoba D regovana preko druge ip adrese.

Inace moze ovo Lock posto sam nasao ono sto sam trazio.

Turbo Force
Rostilj majstor
Poruka: 386
Član foruma od: sreda, 15. okt. 2008. u 16:14h

Poruka od Turbo Force » sreda, 21. jul 2010. u 09:17h

Siere su u Nemackoj a ovi ostali u Americi, inace slepovanje neregistrovanog vozila iz Nemacke je oko 500-700eura tako da za te pare imas da kupis kod nas

macaneli
VIP

Poruka od macaneli » sreda, 21. jul 2010. u 17:55h

+ nemozes da je uvezes regularno sign0007

Zaključana

Povratak na „Off topic & Free time“