2026. sezona
- Synyster
- Yankee
- Poruka: 16654
- Član foruma od: četvrtak, 4. jun 2009. u 03:16h
Re: 2026. sezona

When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
Dying is easy - it's living that scares me to death.
“Normal" is just a setting on your dryer.
- Boss
- Poruka: 4004
- Član foruma od: petak, 9. feb. 2018. u 15:06h
https://www.motorsport.com/nascar-cup/n ... /10809957/Specifically as it comes to Saturday, Hamlin just said it made watching the NOAPS race really unpleasant.
“I’m telling you my experience as a watcher: It was a single-car wreck, there’s not debris on the track, there’s no clean-up to be had, and it’s just yellow…yellow…yellow. I’m like ‘CHOOSE ALREADY!'”
Hamlin also conceded that ‘everyone has a boss’ and these decisions are being made by someone’s supervisor and it’s the byproduct of needing to justify the money spent on the broadcast rights. However, Hamlin also said the lengthy caution periods risk running off fans and making the broadcast rights less valuable.
Ono što sam i ja pre neki dan obrazložio. Reklame će oterati fanove.
E da setio sam se u toku trke su se hvalili kako su ne znam ni kolko prodali onih hot dogova i onda sam shvatio da dogod trka duže traje više hrane će prodati. model biznis
Ovaj Spire je ustvari Andreti u Nascaru. Pošto im je isti vlasnik. TWG Global. To sad sve objašnjava (konkurentnost Spire i saradnju sa Hendrikom)
They own and operate five motorsports organizations in multiple racing disciplines: Andretti Global, Cadillac Formula 1 Team, Spire Motorsports, Walkinshaw TWG Racing, and Wayne Taylor Racing.
Ross Chastain can be the guy who takes RFK Racing to the next level
https://beyondtheflag.com/nascar-must-h ... kmgah2jjq7
Počela sili sezona

The two things that ultimately matter in racing are the stopwatch and the checkered flag. Everything else is opinion.
- Synyster
- Yankee
Imam osecaj da Cup nema trku ove sedmice, ne zbog uskrsa, vec zato sto je NCAA finalni turnir za vikend. Final-four u subotu, finale u ponedeljak. Amerikanci generalno stopiraju redovni program u ovo doba godine zbog March Madness jer svima jako opadne gledanost - jer svi gledaju NCAA.
Iako mrzim sve povezano sa Illinoisom (kao i svaka osoba koja zivi u Wisconsinu), ove godine navijam za Illinois Fighting Illini zbog Andreja Stojakovica - sina cuvenog Pedje Stojakovica. Gledao sam dosta njihovih utakmica ove sezone i mali je neverovatan, vidim da se Amerikanci, Grci i nasi otimaju za njega jer moze da igra za sve tri reprezentacije.

Iako mrzim sve povezano sa Illinoisom (kao i svaka osoba koja zivi u Wisconsinu), ove godine navijam za Illinois Fighting Illini zbog Andreja Stojakovica - sina cuvenog Pedje Stojakovica. Gledao sam dosta njihovih utakmica ove sezone i mali je neverovatan, vidim da se Amerikanci, Grci i nasi otimaju za njega jer moze da igra za sve tri reprezentacije.

When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
- Synyster
- Yankee
Beard Motorsports objavio kalendar za ostatak sezone.
Pokusali su da se kvalifikuju za Daytonu 500 sa Anthony Alfredo, nisu uspeli. Sada im je vozac Casey Mears.
Casey Mears je sokirao sve kada se kvalifikovao za Daytonu 500 sa nizerazrednim Garage 66. Za Beard ce voziti sledece trke:
Talladega (April)
Indianapolis
Daytona
Talladega (Oktobar)
Homestead
Mears takodje ima zelju da vozi 500. Cup trku, trenutno je na 495, tako da ispunice zelju ako se kvalifikuje na ovih 5 trka.

Pokusali su da se kvalifikuju za Daytonu 500 sa Anthony Alfredo, nisu uspeli. Sada im je vozac Casey Mears.
Casey Mears je sokirao sve kada se kvalifikovao za Daytonu 500 sa nizerazrednim Garage 66. Za Beard ce voziti sledece trke:
Talladega (April)
Indianapolis
Daytona
Talladega (Oktobar)
Homestead
Mears takodje ima zelju da vozi 500. Cup trku, trenutno je na 495, tako da ispunice zelju ako se kvalifikuje na ovih 5 trka.

- Synyster
- Yankee