Razonoda i bacanje para.

Toliko sam ga natrpao opremom da je pun žica i releja, sad kad razmislim sve bih povadio. Najviše mi je žao obične letve i vožnje na mišiće. Sa jedne strane sam upropastio auto, ali pravim Golf MK2.5.
Inače tu drugu unutrašnju jedinicu sam opet prodao za 250€

, javljaju se pacijenti sami.
Nabavio odmah noviju sa Passat B4, sa Econ funkcijom, mislim da je 17-ta revizija, nešto par verzija do poslednje. Platio 50€ sa sve kompresorom.
Ovde već ima značajne razlike jer je elektronika totalno drugačija, SMD i potrošnja sttruje je drastično smanjena, baš dosta manje A. Zato je i instalacija drugačija i nema centralni relej. Od dodatnih opcija jeste OBD-2 dijagnostika. Plastika je drugačija, pa ostaje okvir komandi sa Passat B3.
Poslednje lepljenje, najbolje.

Prvo se izvežbaš i onda odradiš kako treba

, što bi se reklo tuđim k. koprive se mlate.

Šalim se. Ova Tesa duplolepljiva traka je za visoke temperature, koristi se u uglavnom u sito štampi, prelepio sam njom mnoge klapne i duugo drže ako se lepo odradi. Kratkotrajno može da izdrži oko 200C, dok su dugotrajne oko 120C, valjda.

Gumirani sunđer domaće proizvodnje, dobar, jeftin...
Rasturanje, čišćenje, podmazivanje, dihtovanje i sklapanje. Ista stvar na svakom automobilu, mesto iz kog dolazi smrad, prašina i prljavština. Magična sredstva, pene... za čišćenje rade jako ograničen posao. Kada je plastika napolju, jedinstvena prilika za odmašćivanje, čišćenje i dezinfekciju asepsolom. Na spojevima čišćenje tragova starog i stavljanje novog neutralnog silikona, na klizaće površine bela litijumska mast...
i radi i miriše kao novo
Ova klima je inače poslednja i nema vađenja i prodaje, može za 500€ ili ako neko hoće jeftinije može za 600€.