Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Focus mk3 2011 cilindar kvacila

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

Odgovori
DejanBeograd
Poruka: 10
Član foruma od: subota, 23. dec. 2023. u 19:09h

Focus mk3 2011 cilindar kvacila

Poruka od DejanBeograd » sreda, 4. mar. 2026. u 07:29h

Pozdrav evo da pitam posto ne mogu da resim sam problem. Auto iz naslova , procureo cilindar ajd zamenim i onda krece ludnica sa polozajem kvacila A i B. 3 cilindra i uvek ista greska polozaja papucice kvacila. Greska je P0807 i jos npr P0808. Jedan od simptoma je naravno da auto nema pojma kad presaltujes brzinu da smanji obrtaje izmedju brzina i ne radi npr shifter na tabli takodje i start stop. Vratim stari radi kako treba osmim sto curi. Proobao sam i Halov senzor(citac) kod mene na mom cilindru radi(pojacava i smanjuje voltazu).

Dragan225
Poruka: 457
Član foruma od: petak, 9. mar. 2018. u 08:15h

Re: Focus mk3 2011 cilindar kvacila

Poruka od Dragan225 » sreda, 4. mar. 2026. u 08:48h

Jel imas dva prekidaca ili jedan na pedali

Sent from my iPhone using Tapatalk

DejanBeograd
Poruka: 10
Član foruma od: subota, 23. dec. 2023. u 19:09h

Re: Focus mk3 2011 cilindar kvacila

Poruka od DejanBeograd » petak, 6. mar. 2026. u 12:49h

Auto ima dva prekidača na pedali jedan gornji za start stop i donji za aktivaciju kvačila. Senzor na samom cilindru očitava tačku a i tačku b tako i aktivira gornji i donji prekidač elem problem je nastao u tome što po broju šasije kada tražiš deo Oni ti daju svašta. Ako ima start stop sistem onda mora cilindar baš za stat stop sistem da bude

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“